nufa Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 Dobrý deň,našla som Vašu stránku a tiež potrebujem pomoc.Mám felíciu 1,6 r.v.97 , ktorá začala blbnúť. Keď bolo vonku teplo zo začiatku pri pridávaní cukala- dusila sa - trhala , ževraj mala moc paliva tak vymenili škrtiacu klapku , no robilo to aj potom . pred dvoma týždňami mi to skapalo úplne. Mechanik mi kázal odpojiť na 10minút baterku , potom išla bez problémov asi dva dni. Teraz pri naštartovaní chvíľu drží otáčky potom buď skape , alebo sa umúdri a ide ale tak , že to trhá až do 4rýchlosti , dá sa s tým ísť len s pomalým pridávaním plynu a to už vymenili káble , sviečky, lamda sondu, čidlo tepl.,rozdelovač., palivový filter. Na počítači to nevypisuje žiadnu závadu , tak skonštatovali , že nekomunikuje riadiaca jednotka so škrtiacou klapkou . Je na príčine riadiaca jednotka ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahonny Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 A to bude taky nějaká vyjebávka, něco jako u mojí ( bohužel jsem na o ještě nepřišel. JAk přijdu poradím..ještě čidlo klepání jestli to není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 (editace) Podle toho co píšeš, bych to viděl na tu řídící jednotku. Ale ještě bych nechal zkotrolovat dobíjení a prý neblahý vliv na řídící jednotku má i cyklovač stěračů. Chtělo by to vyzkoušet ŘJ z jinýho auta. ...a jak jsem psal Mahonnymu nejsem automechanik, ani autolelektrikář a 1,6 neznám. Editováno: 20. Září 2006, autor: inya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahonny Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 To nevadí, že nejsi automechanik ani autoelektrikář, ale přemýšlíš hlavou a to je podstatné celý náš Škoda servis neví čím to je ani já a to automechanik jsem.... proto Ti děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahonny Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Ještě mě napadlo..co takhle tu jednotku načipovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufa Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Ďakujem Vám chlapci za odpovede, zajtra idem znova k mechanikovi , všetko si poznačím a uvidím ako dopadnem. Načipovať sa to ževraj nedá , lebo to je starší typ RJ . Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Pokud je mi známo, tak u feliící se přečipovává výhradně výměnou řídící jednotky. (i když potom do tý starý jednotky nahrajou novej software a použijou jí do jinýho auta...) To Mahonny: Dík za kompliment, za tím účelem mi nechali rodičové hlavu vyrůst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simna Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 mam az zarazajuco ten isty problem, zatial som menil palivovy filter,VN cievku, kable, hlavu rozdelovaca, palec, sviecky, nastavoval som skrt.klapku na VagCome klapku mam len pol roka novu(na starej odislo servo na volnobeh) prosim Vas ako sa vyriesil problem horepopisany ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ještě jeden poznatek od fabiatiků, co se týče kvality benzínu. Občas se prý zanáší vstřikovače. Většinou se to týká benzinek, které používají málo nebo vůbec žádná aditiva - zpravidla u hypermarketů, nebo malé soukromé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.