Přejít na obsah

poraďte -felicia1,6 r.v.97

nufa

Doporučené příspěvky

Dobrý deň,našla som Vašu stránku a tiež potrebujem pomoc.Mám felíciu 1,6 r.v.97 , ktorá začala blbnúť. Keď bolo vonku teplo zo začiatku pri pridávaní cukala- dusila sa - trhala , ževraj mala moc paliva tak vymenili škrtiacu klapku , no robilo to aj potom . pred dvoma týždňami mi to skapalo úplne. Mechanik mi kázal odpojiť na 10minút baterku , potom išla bez problémov asi dva dni. Teraz pri naštartovaní chvíľu drží otáčky potom buď skape , alebo sa umúdri a ide ale tak , že to trhá až do 4rýchlosti , dá sa s tým ísť len s pomalým pridávaním plynu a to už vymenili káble , sviečky, lamda sondu, čidlo tepl.,rozdelovač., palivový filter. Na počítači to nevypisuje žiadnu závadu , tak skonštatovali , že nekomunikuje riadiaca jednotka so škrtiacou klapkou . Je na príčine riadiaca jednotka ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle toho co píšeš, bych to viděl na tu řídící jednotku. Ale ještě bych nechal zkotrolovat dobíjení a prý neblahý vliv na řídící jednotku má i cyklovač stěračů.

Chtělo by to vyzkoušet ŘJ z jinýho auta.

...a jak jsem psal Mahonnymu nejsem automechanik, ani autolelektrikář a 1,6 neznám. ;)-_-

Editováno: , autor: inya
Odkaz ke komentáři

Pokud je mi známo, tak u feliící se přečipovává výhradně výměnou řídící jednotky. (i když potom do tý starý jednotky nahrajou novej software a použijou jí do jinýho auta...)

To Mahonny: Dík za kompliment, za tím účelem mi nechali rodičové hlavu vyrůst... lollollol

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

mam az zarazajuco ten isty problem, zatial som menil palivovy filter,VN cievku, kable, hlavu rozdelovaca, palec, sviecky, nastavoval som skrt.klapku na VagCome

klapku mam len pol roka novu(na starej odislo servo na volnobeh)

prosim Vas ako sa vyriesil problem horepopisany ? dik

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...