f0rm4tc Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ahoj, mam problem u Favorita. Normalne jsem jel a zniceho nic to chciplo - baterie. Nicmene po nabiti a pripojeni baterie hned zacne tocit starter naprazdno i bez sepnuti klicku. Neresil nekdo podobny problem? Napadlo me bud nejaky relatko nebo starter. Predem diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 mrkni krom relátka i na vodu v pojistkové skříni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Hádal bych to na stykač na startéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f0rm4tc Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak pojistkovou skříň jsem zkontroloval a je suchá. V týdnu zkusím vyměnit startér. Mám doma náhradní, tak tim nic nezkazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jestli je chyba ve startéru nebo v elektroinstalaci poznáš snadno. Odpoj tenký drát, který vede do cívky stykače (ze spínací skříňky). Když se bude točit, je chyba ve startéru (stykači). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.