LucasCZE Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 Uvidime. Moje displeje si nicit nechci, abych mohl kdykoliv prejit na original... Takze ted budu cekat na ty folie z Ciny, protoze ty od BiGGyho jsou dost poskrabane. Potom tam asi zkusim napajet bile LEDky a teprve se rozhodnu, jestli to tak necham. Rozhodne vidim jen 2 moznosti. Bud to nechat tak jak je to z fabriky, nebo displeje invertovat a zmenit podsviceni na bile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 strigo nevim co rikas o tom že každa led sviti jinak když už jsem nekolikrat psal že jsem na nem testoval ruzne ledky s ruznyma svitivostma a pokud mas kamarada co si stim vi rady tak proč ti neudela podsviceni tlacitka off ?? co ? ? ohledne svitivosti když už se netrefis tak jak chces tak je nejjednoduchsi dat pred ledku kousek folie na okna s propustnosti takovou jakou chceš taky testovano na tomto panelu pokud jste si vsimli zbytku lepidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 BIGGY já myslel ten panel co jsi poslal, tam svítí skoro každá jinak, myslel jsem to tak, že s tim je hrozný sraní. Ten spolupracovník dělá panely ke strojům a tam ma akorát barevné LEDky a protože jich není víc pohromadě, tak je celkem jedno jak která svítí, ale doma si dělal nějaké osvětlení barevné a říkal že musel koupit hodne LEDek, aby poskládal stejně svítivé. Já myslel ze seženu odpor, LEDku a je to, ale takhle to proste jednoduché není a lepit tam další fičuriny se mi nechce. Nechám to tak jak to mám, zelena mi nevadí a to OFF no tak nesvítí no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Vzdyt ti pise, ze tam jsou ruzne LEDky, tak je jasne, ze kazda sviti jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 (editace) Jo tak to jsem to pochopil špatně... Ja myslel že když dal červené, tak má všude stejné červené a bílé zase všude stejné... Editováno: 15. Červen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 No tak na finalnim panelu to tak urcite ma. Na tomto panelu asi jen testoval, jake LEDky tam nakonec da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 16. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Tak tak tento panel blbnul tak byl testovaci . Pak jsem stejne nakonec predelaval na panel z tiguana tak uz nemam doma s predface skoro nic vse se nak rozprodalo zbyl mi tu predface climatronik bez vyhrevu sedaček plne funkcni se zelenym podsvicenim kdyby nekdo chtel za 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Skoda ze neni s vyhrevem. To bych o tom vazne uvazoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.