Říjen 10, 20168 r Já jsem si tam hodil nějaký přehrávač na videa a přes total commandera si ho pustím v navigaci a filmy klipy vše jde ale nepouští mi to zvuk do rádia ale hraje jen navigace škoda..
Listopad 5, 20168 r chalani prosim vas.da sa zmenit jazyk v tom MOVE a FUN?mam auto dovezene z rakuska.v menu som to nenasiel.dakujem...
Listopad 5, 20168 r Urcite to v menu je ... dalsi moznosti nebo ajk se to jemnuje, dole uprostred ... D
Listopad 5, 20168 r len je to nemecky,jo,budem musiet hladat.ked to cele vyresetujem?nebude to pytat heslo?
Listopad 5, 20168 r Nebude, muzes udelat i factory reset pres PC ... Jen pak nahrat aktualni mapy, respektive vyuzit nabidku bezplatnych map, je-li platna ...
Listopad 5, 20168 r som z toho este trochu vygumovany.dnes som len kupil auto,tak sa zabavam.ako to pripojim k PC?ma to micro USB,lebo ziadny kabel k tomu nemam.kde zohnat aktualne mapy?
Listopad 5, 20168 r Ma to mini USB, stahnes SW Garmin Fresh, ten je komplet na spravu navigace, pres nej musis prvne udelat upúdate na posledni verzi FW, a jestli nebyla navigace jeste registrovana, tak te to necha stahnout posledni verzi map. Jestli ne, tak posledni na kterou mas. Jestli se ti budou zdat stare, tak koupit nove a nebo pohledat internet ( uloz.to atd. ) D
Listopad 5, 20168 r drzim to prave v rukach,neviem najst ten jazyk...aj som stlacil reset,ale to ho iba restartuje
Listopad 5, 20168 r hlavni nabidka, dole vlevo je talcitko se smbolem vypnuti, vedle toho ej dlouhe tlacitko MORE ... pod tim, prekladej translatorem
Listopad 5, 20168 r Takze jinak ...hlavni menu, das navigace ( symbol vlajka ), tam dole dlouhe uzke tlacitko, tam druhe tlacitko od zhora ( symbol ozubeneho kola ), tam prave ze tri velkych tlacitek uprostred ( symbol ozub. kole bez niceho ), nahore jednou sipka doleva na stranku 5/5, tam prvni polozka od zhora sprache
Listopad 5, 20168 r jeeeeej,mam to...koho by napadlo ze menu celehho zariadenia sa bude nastavovat v navigacii...velka vdaka.uz mam aj stiahnuty ten program v PC a nasiel som aj kabel doma.pasuje mi z externej citacky pamatovych kariet...uz som si aj aktualizoval na najnovsiu verziu...je to super ked vie niekto poradit...este raz velka vdaka.
Listopad 5, 20168 r Neni zac, kdybys potreboval poradit nebo pripadne opravu ( LCD, dotyk, SW ), jsem pripraven
Listopad 5, 20168 r vyssie citam ze by to malo prehrat videa,neviete ako na to?ked cestujeme so synom,hodilo by sa
Listopad 19, 20168 r Ponové, potřeboval bych poradit s navi NAVIGON, dovezl jsem auto a nevím jak na navi nastavit český jazyk.... Můžete mi prosím poradit zkušenější?
Listopad 19, 20168 r Nějakej stručnej návod nemáš?? Upraveno Listopad 19, 20168 r od RadekN70 Pravopis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.