Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

na W10 jde bez problemu ...

bohuzel nedarilo se mi ji na notebooku pripojit :)

Já jsem si tam hodil nějaký přehrávač na videa a přes total commandera si ho pustím v navigaci a filmy klipy vše jde ale nepouští mi to zvuk do rádia ale hraje jen navigace škoda..

To by chtělo dořešit a doladit :) je tu někdo zručnej ?

:-) jak do te navigace dostanu prehravac videii a neco jako total comander ...

• 3 týdny později...

chalani prosim vas.da sa zmenit jazyk v tom MOVE a FUN?mam auto dovezene z rakuska.v menu som to nenasiel.dakujem...

Urcite to v menu je ... dalsi moznosti nebo ajk se to jemnuje, dole uprostred ... D

len je to nemecky,jo,budem musiet hladat.ked to cele vyresetujem?nebude to pytat heslo?

Nebude, muzes udelat i factory reset pres PC ... Jen pak nahrat aktualni mapy, respektive vyuzit nabidku bezplatnych map, je-li platna ...

som z toho este trochu vygumovany.dnes som len kupil auto,tak sa zabavam.ako to pripojim k PC?ma to micro USB,lebo ziadny kabel k tomu nemam.kde zohnat aktualne mapy?

Ma to mini USB, stahnes SW Garmin Fresh, ten je komplet na spravu navigace, pres nej musis prvne udelat upúdate na posledni verzi FW, a jestli nebyla navigace jeste registrovana, tak te to necha stahnout posledni verzi map. Jestli ne, tak posledni na kterou mas. Jestli se ti budou zdat stare, tak koupit nove a nebo pohledat internet ( uloz.to atd. ) D

drzim to prave v rukach,neviem najst ten jazyk...aj som stlacil reset,ale to ho iba restartuje

hlavni nabidka, dole vlevo je talcitko se smbolem vypnuti, vedle toho ej dlouhe tlacitko MORE ... pod tim, prekladej translatorem

tam som bol,ale tam mam iba prirucku

Takze jinak ...hlavni menu, das navigace ( symbol vlajka ), tam dole dlouhe uzke tlacitko, tam druhe tlacitko od zhora ( symbol ozubeneho kola ), tam prave ze tri velkych tlacitek uprostred ( symbol ozub. kole bez niceho ), nahore jednou sipka doleva na stranku 5/5, tam prvni polozka od zhora sprache :)

jeeeeej,mam to...koho by napadlo ze menu celehho zariadenia sa bude nastavovat v navigacii...velka vdaka.uz mam aj stiahnuty ten program v PC a nasiel som aj kabel doma.pasuje mi z externej citacky pamatovych kariet...uz som si aj aktualizoval na najnovsiu verziu...je to super ked vie niekto poradit...este raz velka vdaka.

Neni zac, kdybys potreboval poradit nebo pripadne opravu ( LCD, dotyk, SW ), jsem pripraven :)

vyssie citam ze by to malo prehrat videa,neviete ako na to?ked cestujeme so synom,hodilo by sa

• 2 týdny později...

Ponové, potřeboval bych poradit s navi NAVIGON, dovezl jsem auto a nevím jak na navi nastavit český jazyk.... Můžete mi prosím poradit zkušenější?

precti si poslednich 10 prispevku :)

Už mi to jde :)

Upraveno od RadekN70

No vidis :)

Pak hned na Fresh, udelej si azlohu, update na nejnovejsi FW...

Nějakej stručnej návod nemáš??

Upraveno od RadekN70
Pravopis

Naistaluj Garmin Fresh, tam to vsechno uvidis, je to v CZ ... a jednoduche ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.