jet Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 čau, jaký nový firmware můžu nahrát do té to navigace viz foto děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 jakýkoliv vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 a jak je možno zjistit jaký tam mám firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 2854 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 no to má asi ten co jsem dal náhledy těch obrazovek,ale mě jde o to jak se mám na ně dostat abych toto zjistil.někde jsem se dočetl že by se měl podrřet setup asi 10 vteřin při pustění,ale to mi nejde. dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP2 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 K tomu je třeba ještě povolit tuto funkci, a to jde jen přes kabel (vag). Takže když ti to někdo povolí, po té můžeš podržet tlačítko setup a napíše ti to, co potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 (editace) aha,vag mám,můžeš mi prosím napsat kde mám co povolit?nějaký postup na to? moc dík Jirka Editováno: 29. leden 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP2 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Většina vozidel, která byla na servisu alespoň jednou, by to měla již mít povolené, ale určitě ne všechna, záleží na tom servisákovi. Pokud držíš tlačítko setup 10 vteřin,musí Ti určitě něco vyskočit, nějaká nabídka, a to by mělo být : FM, AM, a verze. Když to nejde, zkus to podržet déle, myslím si, že by to mělo pomoci.10 vtěřin je opravdu dost dlouhá doba. P.S. A pokud ani po tom to nepude, zkus tvrdý restart - zmáčknutí 4 tlačítek ( obě dvě šipky vlevo, tlačítko i, a k tomu jako čtvrté tlačítko setup ) . A po té opět asi 10-20 vteřin podržet tlačítko setup a mělo by to jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP2 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Ještě prosím jednu poznámku, alespoň si verzi současnou vyfoť do mobilu, všechny stránky, aby jsi třeba nebyl překvapen, když po FW Ti nepůjde nic a budeš to chtít hodit zpět. Někdy to po aktualizaci píše v němčině ( většinou po aktualizaci skokové, tudíž ne na vyšší verzi, ale na verzi o moc vyšší, ale po té hodíš cd s mapama a přepneš na jazyk automatický a normálně jede ) .Vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 jo to mi tam naskočí to FM a AM a už nic. A když udělám ten tvrdý restart,tak se mi z toho nevymažou třeba mapy,nebo odblokování obrazu za jízdy?to bych docela nerad. jinak jsi něco psal o tom povolení přes ten VAG,a to se dělá jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 (editace) Ještě prosím jednu poznámku, alespoň si verzi současnou vyfoť do mobilu, všechny stránky, aby jsi třeba nebyl překvapen, když po FW Ti nepůjde nic a budeš to chtít hodit zpět. Někdy to po aktualizaci píše v němčině ( většinou po aktualizaci skokové, tudíž ne na vyšší verzi, ale na verzi o moc vyšší, ale po té hodíš cd s mapama a přepneš na jazyk automatický a normálně jede ) .Vyzkoušeno. no problém je právě v tom,že ani současnou verzi nevím,tu bych právě chtěl zjistit a taky jakou tam mám nahranou verzi map.já jsem k tomu samozžejmně nějakou dostal,ale pak jsem byl na odblokování obrazu za jízdy a tam mi ten člověk nabídnul přehrání firmware a map,ale to už bylo loni někdy v březnu,prý bych tam měl mít verzi map 8,ale to sám nevím a teď už prý je i v9,tak mě právě zajímá či by mi tam šla na ten stávající firmware nebo ne. Editováno: 29. leden 2013, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP2 Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Pokud ti někdo udělal už odblokování obrazu, divím se, že ti neodblokoval i soft.verzi. Proto bych opět doporučoval navštívit toho, kdo to odblokovával a ten by to měl v nastavení sw povolit přes vag. Nic složitého to není. P.S. Pokud se nepletu, poslední verze map je číslo 8, o 9 nevím, ikdyž to nevylučuji, a pokud o ní víš, prosím zašli odkaz. Rád bych si ji stáhnul, protože jsem si mezi svátky teprve instaloval č.8. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 opravdu je už verze v9, více viz SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 (editace) díky za info,už to řeším s jedním z fora na O2,v úterý k němu jedu a tak to tam snad dáme dohromady. Editováno: 31. leden 2013, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodger Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 no to má asi ten co jsem dal náhledy těch obrazovek,ale mě jde o to jak se mám na ně dostat abych toto zjistil.někde jsem se dočetl že by se měl podrřet setup asi 10 vteřin při pustění,ale to mi nejde. dík za odpověď Jakmile Ti naskočí FM a ... tak podrž znova setup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 už to mám vyřešené,musel jsem to odblokovat přes vag a už to mám. dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 zdravim. chcel by som sa opytat, aky FW je najlepsie do Columba dat? Existuje aj nejaky zoznam zmien, ktore jednotllive FW prinasaju? Nerad by som si oddrbal Columba, kedze auto som kupil uz jazdene a neviem napr. ani PIN (ked je ho tu vobec treba, lebo ked som mal predtym megane II, tak napr. po odpojeni radia si pytalo PIN). A este vie mi niekto dat odkaz na cuvaciu kameru, ktora by aj fungovala? Mam Columba bez TV tuneru. edit : tak sa mi podarilo dostat do service menu, len bolo potrebne drzat dalej tlacitko Setup, aj po nabehnut menu AM, FM. tu je vypis: SW DVD Drive Version: VW1_C0_C.4.1 HMI XML: new version - 1.13... Text file version: 24.04.2009 HW DVDDecoder: 004(0x04) SW DVDDecoder: _S0_S7.0 HW DVD Drive Version: A2C53173871 SW DVD Drive Version: VW1_C0_C.4.1 HW Radio: 0006 SW Radio: EUR_CHN_141W Bootloader Radio: SW_DNL141T SW Vehicle: 0x44340016 Bootloader Vehicle: 0x44340001 HW Main: 00010002000501... SW Main: /L2.0_P22 Bootloader Main: 00132020 Delivery Part number: 3T0035680A HW-Version: H42 SW-Version: 2724 SV SW-Version: C_EU_9.242_t500 HW Vehicle: 0xC801 cize ked som z toho dobre pochopil, mam FW ver. 2724? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 zdravim. chcel by som sa opytat, aky FW je najlepsie do Columba dat? Existuje aj nejaky zoznam zmien, ktore jednotllive FW prinasaju? Nerad by som si oddrbal Columba, kedze auto som kupil uz jazdene a neviem napr. ani PIN (ked je ho tu vobec treba, lebo ked som mal predtym megane II, tak napr. po odpojeni radia si pytalo PIN). A este vie mi niekto dat odkaz na cuvaciu kameru, ktora by aj fungovala? Mam Columba bez TV tuneru. edit : tak sa mi podarilo dostat do service menu, len bolo potrebne drzat dalej tlacitko Setup, aj po nabehnut menu AM, FM. tu je vypis: cize ked som z toho dobre pochopil, mam FW ver. 2724? Ahoj,tu mas odkaz na kameru,velmi spolakhlivy predajca.,co sa tyk fw tak neviem ti v tomto poradit,iba ze tu verziu mas 2724.http://auto.bazos.sk/inzerat/37705987/CUVACIA-KAMERA-RNS-510-RNS-315-RCD-510-NOVA-ORIGINAL-VW.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 diky za info a kontakt, volal som tam, ale ako som zistil, trocha sa to predrazi, pretoze na mojom S II by bolo treba aj zvacsovat dieru v kufri, kde ide ta kamera namiesto madla na otvaranie, co je okolo 100-150 eur a samotna kamera 150, alebo s RJ a natacanim tych vodiacich ciar za 300 eur. az tak surne mi ju zas netreba radsej za 3 stovky dam namontovat zeder lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Osobne zeder-lock nie,ak poznas tak potom toto,je to top na slovensku aj v zahranici,maju to aj paslanci plus ukrajinsky premier,je to drahe ale vyplati sa to.tu je link.na fabiu by ma to vislo na 500e cca.Kamaratom chceli ukradnut okctavie no bohuzial zostali na mieste,nepohly sa:)http://www.autoalarm-vamos.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Kludne im napis spytaj sa na cenu.Nestratis nic.Zeder ti odblokuje za 2min.Inak ta kamera potom bude dost drahe,este mne by pasovala ako rit na serbel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 no co som sa docital o zederi, tak este som nenasiel pripad, kedy by ukradli auto so zederom...pytal som sa aj na audi fore, mam tam znameho a tiez ho ma vela klubakov a ziadne audi so zederom neukradli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Moze byt nevravim,ale viem na isto co mali v octavkach tak ukradli ako nic,rozobrali to za par min.Spytaj sa ak chces na ten link kolko by to vislo,teda ak ta to zaujalo.Osobne by som siel len do toho.Clovek sa nemusi bat,kedze ma dost drahe auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 tak nakoniec som sa rozhodol, ze hodim tam ten VAM R1 a nie zeder aj ked to bude drahsie asi o 80 eur bez dph, ale tak snad to stoji za tie prachy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 tak nakoniec som sa rozhodol, ze hodim tam ten VAM R1 a nie zeder aj ked to bude drahsie asi o 80 eur bez dph, ale tak snad to stoji za tie prachy Tak predsa,preco si sa tak rozhodol??aka bude konecna cena??montovat ti to budu v kalnej??ak hej tak mozme zaist na kafee urcite by si siel cez moje mesto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.