mil_da Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 (editace) Ahoj, mám dotaz na zeslabování radia přes volant. Když chci zeslabit pouze o 1 stupeň tak to není možné, napřed musím kolečko posunout o 2 stupně, pak zeslabování po 10 sekund normálně funguje. Zesílení nebo přepínání stanic a vstupů funguje na první zmáčknutí. Máte to stejně? V servise to zkoušeli na jiném autě a chovalo se jim to stejně jako mně. Editováno: 22. Listopad 2015, autor: mil_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Aj mne to tak isto funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Nevim jak zeslabovani, ale zesileni jde normalne pojednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Mal som tiež Swing, robilo mi to presne to isté. Teraz mám Amundsen, robí to isté ako na Swingu. To asi nebude rádiom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Tiež to mám tak isto, zo začiatku mi to vadilo, ale zvykol som si. To bude nejaká divná vlastnosť. Ktovie ako to je u MR 2016? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 No ja to byl schvalne zkusit a asi jsem vas blbe pochopil. Musis koleckem o dve polohy dolu, ale hlasitost se snizi jen o jeden stupen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 podla mna zalezi od polohy toho snimaca v tom kolecku... niekedy staci 1x, niekedy 2x; urcite by som sa nad tym nevzrusoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Řekl bych, že prvním pootočením se aktivuje fce nastavení hlasitosti a druhým potřebné nastavení. Tak to mám třeba na satelitu. Popravdě ale jsem to u sebe nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Se Swingem mi to dělalo také. Po výměně za Amundsen+ reaguje kdykoliv okamžitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Ano, stejné jak mil_da, Dušan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mil_da Vloženo 22. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Díky za odzkoušení, tak tuto blbofunkci nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrabcak Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Řekl bych, že prvním pootočením se aktivuje fce nastavení hlasitosti a druhým potřebné nastavení. Tak to mám třeba na satelitu. Popravdě ale jsem to u sebe nezkoušel. Suhlasim, myslim ze to funguje prave takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 To jo, ale jenom u zeslabení u zesílení to jde hned po jednom kroku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Dnes jsem to zkoušel u sebe a také mi to tak dělá. Dolů vždy na 2 cvaknutí. Spíš mám problém s přepínáním stanic, to si dělá co chce. Jedu šipkou doprava na další stanici a jednou za čas tomu hrábne a naopak to přeskočí na stanici na druhou stranu. Opačně to samé, asi nějaký bug. Většinou se mi to děje, když chci ze stanice 1 na 2, dám šipku doprava a skočí mi to doleva na 6ku. Kontakt na tlačítku vypadá v pohodě, spíš to vidím na softwarový problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Přesně tohle mě dělalo od novoty. Stanice 5, chtěl jsem na stanici 6, zmáčknul vpravo a byla tam stanice 4 tedy vlevo. Před půl rokem jsem prohodil a uložil 5 s 3 a od té doby klid, ťuk, ťuk. Zkus prohodit uložení 1 třeba s 3 a uvidíš, mě to teda pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 dtto :-D Taky podezírám SW bug. Občas to otravuje, ale vzhledem k tomu, že to co hrajou na rádiích stejně neladí mému uchu a přelaďuju abych našel něco snesitelnějšího, tak je mi jedno kterým směrem to vemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 No ja prave jedu vzdycky od 1 do 6 abych chytil neco rozumneho a najednou si rikam, to je divny, tuhle samou pisnicku hrali na jine stanici, a ono mi to mezitim furt prepina mezi temi dvema stejnymi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Aha, tak to mně to přepne jen jednou, aspoň mám ten dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Tak jsem to taky zkoušel na swingu a mě to funguje hned. Jak otočím kolečko o jednu polohu dolů tak hlasitost okamžitě snížím. To asi nebude vlastnost, ale nějaká chyba. Fakt nevím proč by se mělo nejdřív aktivovat ovládání hlasitosti, to tlačítko je přímo pro ovládání té hlasitosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Aha, tak to mně to přepne jen jednou, aspoň mám ten dojem.No me taky jednou, ale ty stanice projizdim i nekolikrat a tak se to pak stane vickrat, melo to byt v uvozovkach. Je to skoda ze u tak zakladni veci maji takovyhle bugy:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mil_da Vloženo 7. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Tak jsem to taky zkoušel na swingu a mě to funguje hned. Jak otočím kolečko o jednu polohu dolů tak hlasitost okamžitě snížím. To asi nebude vlastnost, ale nějaká chyba. Fakt nevím proč by se mělo nejdřív aktivovat ovládání hlasitosti, to tlačítko je přímo pro ovládání té hlasitosti :-) Effective, mohl by jsi napsat jakou máš výbavu a rok výroby. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Mluvil jsem o Rapid 2013 lift, Ambition Fresh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Včera mi nešlo přeladit (přeskočit) na jinou stanici, stále tam byla zvolená na pozici 3 a nešlo na volantu ani na rádiu zvolit jinou pozici. Pomohlo až vypnutí rádia a jeho opětovné zapnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 V 25.11.2015 at 22:19, Yosef napsal: Přesně tohle mě dělalo od novoty. Stanice 5, chtěl jsem na stanici 6, zmáčknul vpravo a byla tam stanice 4 tedy vlevo. Před půl rokem jsem prohodil a uložil 5 s 3 a od té doby klid, ťuk, ťuk. Zkus prohodit uložení 1 třeba s 3 a uvidíš, mě to teda pomohlo. Takže všechno je jinak. Vypozoroval jsem, že to dělá stanice Blaník, ať je na pozici 3, 4 či 5 a na volantu stisknutím vlevo či vpravo jednou to vezme spravný směr (jindy opačný) ale až na krajní stanici 1 nebo 6. Blaník úplně vykopnu, nebo uložím pod krajní 1 nebo 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.