Publikováno Listopad 21, 20159 r Ahoj, mám Scouta 10.2010 najeto 110000km DSG mám tento problém. Při jízdě do kopce a zhoupnutí auta ( to je důležité ) i v zatáčce se ozve od předku nepříjemný zvuk. Opravář nic nenašel. Co to může bít . Děkuji za každý nápad.
Listopad 21, 20159 r Autor Ahoj, je slyšet zvuk který tam nemá co dělat. Tam jde o to že se ozve jenom při zhoupnutí i nadlehčení. Nové tlumiče a kloub to také není.
Listopad 21, 20159 r a čo zadné uloženie na predných ramenách? ..tie bývajú väčšinou vytlčené Upraveno Listopad 21, 20159 r od libero
Listopad 28, 20159 r pekny den chcem sa opytat po prudsom pridani resp pri preradeni na druhy revodovy stupen a pridani plynu pocujem taky cudni zvuk cuknutie/vrzynutie je to pocut len na 1/2 trosicku 3 prevodovom stupni a nízkych otackach cca 1500 pri pridani najviac je to pocut na dvojecke ked nahle pri nízkych otackach pridam , tak necham opet klesnut otacky brzenim motora na 1500 cca a zase pri pridani to zavrze inak vsetko ide ako ma mam pocit ze zvuk ide niekde spoza soferovho sedadla smerom k zadnej naprave...
Listopad 29, 20159 r pekny den chcem sa opytat po prudsom pridani resp pri preradeni na druhy revodovy stupen a pridani plynu pocujem taky cudni zvuk cuknutie/vrzynutie je to pocut len na 1/2 trosicku 3 prevodovom stupni a nízkych otackach cca 1500 pri pridani najviac je to pocut na dvojecke ked nahle pri nízkych otackach pridam , tak necham opet klesnut otacky brzenim motora na 1500 cca a zase pri pridani to zavrze inak vsetko ide ako ma mam pocit ze zvuk ide niekde spoza soferovho sedadla smerom k zadnej naprave... koľko máš najazdené?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.