Scoty333 Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 Ahoj, mám Scouta 10.2010 najeto 110000km DSG mám tento problém. Při jízdě do kopce a zhoupnutí auta ( to je důležité ) i v zatáčce se ozve od předku nepříjemný zvuk. Opravář nic nenašel. Co to může bít . Děkuji za každý nápad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 pojem "nepríjemný zvuk" je široký pojem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoty333 Posted November 21, 2015 Author Share Posted November 21, 2015 Ahoj, je slyšet zvuk který tam nemá co dělat. Tam jde o to že se ozve jenom při zhoupnutí i nadlehčení. Nové tlumiče a kloub to také není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 čiže vŕzganie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoty333 Posted November 21, 2015 Author Share Posted November 21, 2015 To ani ne takový hlubší dutý zvuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 (edited) a čo zadné uloženie na predných ramenách? ..tie bývajú väčšinou vytlčené Edited November 21, 2015 by libero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter188 Posted November 28, 2015 Share Posted November 28, 2015 pekny den chcem sa opytat po prudsom pridani resp pri preradeni na druhy revodovy stupen a pridani plynu pocujem taky cudni zvuk cuknutie/vrzynutie je to pocut len na 1/2 trosicku 3 prevodovom stupni a nízkych otackach cca 1500 pri pridani najviac je to pocut na dvojecke ked nahle pri nízkych otackach pridam , tak necham opet klesnut otacky brzenim motora na 1500 cca a zase pri pridani to zavrze inak vsetko ide ako ma mam pocit ze zvuk ide niekde spoza soferovho sedadla smerom k zadnej naprave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoty333 Posted November 28, 2015 Author Share Posted November 28, 2015 Ahoj v pondělí to vezu do Škodovky tak uvidím na co přijdou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 pekny den chcem sa opytat po prudsom pridani resp pri preradeni na druhy revodovy stupen a pridani plynu pocujem taky cudni zvuk cuknutie/vrzynutie je to pocut len na 1/2 trosicku 3 prevodovom stupni a nízkych otackach cca 1500 pri pridani najviac je to pocut na dvojecke ked nahle pri nízkych otackach pridam , tak necham opet klesnut otacky brzenim motora na 1500 cca a zase pri pridani to zavrze inak vsetko ide ako ma mam pocit ze zvuk ide niekde spoza soferovho sedadla smerom k zadnej naprave... koľko máš najazdené? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoty333 Posted November 30, 2015 Author Share Posted November 30, 2015 Najeto 110000km. Docela málo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts