drivesk Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Zdravim. Dva dni po navsteve servisu a vymene filtrov mi zacala pocas jazdy blikat kontrolka zhavenia. Po vypnuti motora a novom starte bolo vsetko ok. Dnes zacala blikat znovu a pridala sa k tomu kontrolka zavad motora a ta uz nezhasla. Nemam problem s startom, auto ide normalne a ma tah ako predtym. Vie niekto poradit v com je problem? Do servisu na diagnostiku nemam sancu ist skor ako za 10 dni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Nevie ...jedine diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Mne toto robilo keď mi odišlo EGRko. Plus ešte motor zvykol padať do núdzového režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drivesk Vloženo 24. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Lenže mne motor šlape ako hodinky, len tie kontrolky sa rozsvecuju a zhasinaju ako sa im chce. A taktiez preco pred navstevou servisu bolo vsetko v poriadku a teraz mi blika palubovka ako na diskoteke? Nie je možné, že by pri výmene vzduchového filtra poškodili snímač váhy vzduchu, prípadne zle namontovali nejakú časť späť a ťahalo to falošný vzduch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 To fakt chceš tady rozvíjať debatu? a pri tom stačí na dve minútky napojiť diagnostiku a vyčítať pamäť závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.