Publikováno Listopad 23, 20159 r Pořídil jsem si do Rapida originál Škoda autorádio RCD510. Vše funguje, včetně ovládání na volantu a couvacích senzorů. Nemá ale RDS(asi verze pro Čínu) Neví někdo kde sehnat jiný firmware? Domnívám se, že ten by o opravil Díky předem. Upraveno Listopad 24, 20159 r od tony.m
Listopad 24, 20159 r Také jednoduché to asi nebude. To nie je otázka softu autorádia,ale vstupného FM tunera a medzifrekvenčného VF zosilňovača, ktoré vedia prijímať nosný pomocný kmitočet 57 kHz pre príjem dát RDS, to znamená funkcií AF,CT,EON,PS, PTY, REG, RT,TA TP..Ak prijímač nie je schopný prijímať a vyhodnocovať nosný kmitočet 57 kHz, nebude fungovať ani systém RDS.
Listopad 25, 20159 r Už se to tu řešilo, jsou dvě verze jedna s RDS a druhá bez. Také jsem o tom uvažoval ale odradilo mne právě to že se ta verze s RDS nedá sehnat. Je jich málo
Listopad 26, 20159 r Autor No jo, ale v service menu to RDS ukazuje. Upraveno Listopad 26, 20159 r od tony.m
Listopad 27, 20159 r Tohle je ta verze bez RDS, ta s by měla vypadat takto: http://forum.skodahome.cz/uploads/monthly_08_2015/post-28432-0-88622900-1439113161.jpg Ale pokud by se dalo aktivovat bylo by to super. Možná by stačilo opravdu nějak aktivovat ANT2, buď hardwarově nebo soft, ale s tím neporadím. Upraveno Listopad 27, 20159 r od Effective
Listopad 27, 20159 r Vidím, že si nedáte povedať,alebo tomu nerozumiete. Ant2 v servisnom menu nie je aktivovaná,nakoľko táto čínska verzia rádia nemá dual tuner, teda dva FM tunery, má len jeden. Aj vstupná citlivosť toho jedného tunera je o ničom. Čo nekúpite poriadne rádio a nie šmejdy z Číny...za rohom to už nehrá.
Listopad 30, 20159 r Autor Hraje to i za rohem, citlivost toho tuneru není o nic horší než ve Swingu, jen nemá to RDS. Ale má měnič na 6CD, přehrává SD karty, má dotykový displej a stál jen 4000,-KČ. Vyrábí to firma Delphi, která to v Číně dává rovnou do Škodovek. Navíc všechny konektory perfektně pasují a veškeré ovládání i z volantu funguje. Nemusel jsem ani nijak aktivovat AUX vstup, hraje i přes bluetooth. Koupené v Čechách a v záruce. Za tu cenu RDS oželím. Stejně si většinou pouštím svoji hudbu. Za 7000,- tam mají i verzi s GPS, RDS a DVD přehrávačem. Dokonce i v Češtině. Ta by snad mohla jít do toho mého nahrát. Ale rovněž nevím jak. Upraveno Listopad 30, 20159 r od tony.m
Červenec 22, 20205 r ahojte, poradite prosim cislo bluetooth modulu (hudba, telefonny zoznam na RCD 510, bez hlasovej navigacie), ktory je kompatibilny k RCD 510? dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.