Pavel Knor Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Ahoj kluci, dneska se mi zlomil držák parkovacího lístku v předním sloupku u řidiče. Dozvěděl jsem se zde na foru, že je nutné pro jeho výměnu demontovat kryt tohoto sloupku. U plastového krytu trhnout ve směru předního okna směrem ke spolujezdci - jaký je postup demontáže čalounění sloupku u provedení s airbagem ve sloupku? Je totožný? Děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 (editace) Nejdřív vyloupnout krytku s nápisem AIRBAG a odšroubovat šroubek pod ní. (torx20) Pak teprve trhnout. Editováno: 14. Prosinec 2012, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Š* Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Ahoj, protože bych rád pomohl ostatním, jak na to, pokud to sami nevědí a nebo to nedohledali, tak přidám svoje zkušenosti s výměnou plastového držáku parkovacího lístku ve Škoda Octavia II. Postup: 1) zajet prstama za plastové obložení sloupku nahoře, kde končí (takže mezi gumu a plast) a jemně trhnout podélně okna směrem ke spolujezdci 2) pak opatrně trhat dál, až se uvolní všechny ty plastové cvočky z rámu sloupku a vytáhnout ven (mně se podařilo u posledního vytáhnout směrem ke mně - takže jakoby nahoru ke střeše) 3) povolit a vyšroubovat torxem šroubek 4) sundat ulomený plast a dát tam nový držák 5) našroubovat zpět šroubek 6) nasadit zpátky plastový kryt a poťukat ho v místech plastových cvočků (případně nasadit na ten nejspodnější a přitisknout a doťukat ostatní - jako v mém případě 7) doladit gumové těsnění, aby zapadalo jak má, i když si poradilo v mém případě samo a zapadlo jak mělo i bez pomoci Tak snad vám to chlapi pomůže, když bude jednou potřeba ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Ja len doplnim pre uplnost (cena v €) P.S: a tu je demontaz/montaz A stlpiku s hlavovym airbagom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Paráda, a já to spojil s již dříve založeným stejným tématem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brutus74 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Zdar všichni šikovní , tak to je informace kterou jsem potřeboval. Na zakoupeném autě tato šikovná věc chyběla (výměna čelního skla) Děkuji Petr Š Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrCZE123 Vloženo 31. Října Sdílet Vloženo 31. Října V 24. 11. 2015 na 14:59, Petr Š* napsal: Ahoj, protože bych rád pomohl ostatním, jak na to, pokud to sami nevědí a nebo to nedohledali, tak přidám svoje zkušenosti s výměnou plastového držáku parkovacího lístku ve Škoda Octavia II. Postup: 1) zajet prstama za plastové obložení sloupku nahoře, kde končí (takže mezi gumu a plast) a jemně trhnout podélně okna směrem ke spolujezdci 2) pak opatrně trhat dál, až se uvolní všechny ty plastové cvočky z rámu sloupku a vytáhnout ven (mně se podařilo u posledního vytáhnout směrem ke mně - takže jakoby nahoru ke střeše) 3) povolit a vyšroubovat torxem šroubek 4) sundat ulomený plast a dát tam nový držák 5) našroubovat zpět šroubek 6) nasadit zpátky plastový kryt a poťukat ho v místech plastových cvočků (případně nasadit na ten nejspodnější a přitisknout a doťukat ostatní - jako v mém případě 7) doladit gumové těsnění, aby zapadalo jak má, i když si poradilo v mém případě samo a zapadlo jak mělo i bez pomoci Tak snad vám to chlapi pomůže, když bude jednou potřeba ;-) Ahoj potřeboval bych pomoct. Menil sem tenhle plast na listek a a za boha mi to nejde dostat blize ke sklu…porad je to oddálené. Nejde mi to tam strcit pres ten vybezek ktery se ma strkat do te gumy a me to tam vubec nejde. Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.