Jarda1990 Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Dobrý den Jsem majitelem Škoda Fabia 1.4 16V 74kw comfort r.v 2000 Mám problém při startování pouze když mrze jak je teplota nad nulou bez problému, ráno přijdu k vozu nastartuji, rozsvítí se po chvili abs, servo a ztuhne volant nastartuji vse v poradku, zakroutím volantem problikávají pásy atd ... Ujedu cca dva kilometry, chcipnu nastartuji můžu točit volantem jak chci a vše v pořádku :-) Všiml jsem si, že třeba když zastavím a chci dovřít okénko tak je vidět na světlech jak slabne intenzita , nebo kdyz nastartuji za tepla tak na stěračích je znát že nemají správnou rychlost prošlápnu plyn a vše běží jak má, zapnu světla a klíčky vše svítí začnu startovat, budíky problikávájí , jednou se mě stalo že to bylo že mě to už nechtělo skoro zatočit motorem jak při vybité baterii, vypnul zapnul jsem klíček a nastartoval bez problému. Problém na videu Předem děkuji za vaše rady, Jarda https://www.youtube.com/watch?v=pIQlwVepvDk&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 No já bych to viděl na baterii. Změřit, nebo s nějakým kámošem zkus na pár dní vyměnit a pak uvidíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda1990 Vloženo 29. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Děkuji za vaší radu,opravduak v tom zřejmě bude problém. Dnes jsem nastartoval bez problému, jedna točka a auto chytlo, rozsvítilo se servo, tak jsem to chcipnul a nenatocil baterka uplne vybitá, měřil jsem ji s mechanikem byla dobra, tak jsem to dnes nastartoval pres jinou a dovezl mechanikoj, uvidime co vymyslí, servisuje škodovky tak říkal, že buď vadné servo odebírá proud,baterie,nebo nějaká kostra . . . tak snad budu mít klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Je to baterka.Servo má velký odběr.Dělalo mi to taky,když jsem auto kupoval.Jízda v pohodě a po vytočení kol auto zdechlo a už jsem neotočil kolama a auto nestartovalo.Po výměně baterie vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda1990 Vloženo 12. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Ano, byla to ta baterie, zatím vše ok, uvidíme při větších mrazech, kolega řešil podobnou věc tomu pomohla výměna pojistek na boxu baterky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Hlavně si nech změřit i dobíjení, aby nová baterka nezdechla taky. Nejlíp hned po startu ze "studeným" altíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.