Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 přepnout na manuální lazení v nastavení... Nexusa už nemám dva roka, ale bylo to tam někde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Již delší dobu uvažuji o zakoupení bazarového Nexuse. Mám ale několik nejasností ohledně funkce. Jak tato navi funguje u auta s MF volantem,respektive je možné vůbec něco ovládat přes origo MF volant. Za další: mám na autě přední i zadní parkováky, Nexus je sice neumí zobrazovat, ale např Alesio nabízí zařízení na zobrazování parkovacího systému. Má ho někdo, a jastli ano, jak to funguje. Další nejasnost je ohledně antény, v tomto fóru jsem našel, že není třeba měnit venkovní anténu, ale stačí koupit interiérovou anténu pro GPS, jak je to ale s anténou pro TMC, ta je kde? Ještě jeden bod, Nexus také neumí přenášet údaje z Climatroniku, to bych asi oželel, ostatní zde uvedené funkce asi ne. Dík za postřehy od vás skušenějších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) MF volantem jde ovládat vše na Nexusu stejně jako na radiu, hlasitost, přepínání písniček, stanic atd.. stejné funkce jako u radia.. Alesio nabízí zařízení na zobrazování parkováků ale u Columbuse, ne u Nexuse!!! Tmc signál bere s antény pro radio!! Na TMC není třeba zvlášt anténa.. pokud si o TMC přečteš více, TMC vysílají stanice přes radiový signál.. Nexuse jsem měl dva roky, dodělával jsem si ho sám a vše fungovalo.. měnil jsem za Stream.. Editováno: 10. leden 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Dnes jsem v garazi prepnul Nexuse na navigaci a hlasi mi to, ze neni vlozeno orig. navigacni cd. Vyzkousel jsem 3 CD a ani jedno se nechytlo. Pred koncem roku mi to jeste jelo (vsechny 3 CD). Aby tomu s novym rokem vyprsela platnost je blbost. Ne??? Nebo, ze by na to mohlo mit vliv to studene pocasi?? Zkusil jsem to v nevytapene garazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 vyčisti čočku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Zkusil jsem vycistit cocku cisticim CD a nepomohlo to. Je nejaky jiny zpusob jak ji vycistit??? Jinak audioCD normalne hraji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumlpetr Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Pokud ti přehrává vypálené hudební cd, není problém v čistotě čočky, ale v použitém médiu cd-r. Ono ti to opravdu mohlo něky načíst a někdy ne! (vlastní zkušenost) , jo ještě kvalita vypálení. Ale mohu vřele doporučit použít SONY CD-R označené SUPREMAS , co jsem na něj vypálil , to fungovalo a není problém. Asi má nějakou lepší schopnost odrážet laser. čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Taky to mam na mediich Sony (nevim ale jestli jdou to zrovna SUPREMAS). Protoze jedine madia Sony mi ten Nexus sezral. A to jsem mu podstcil i ty nejlepsi media od Verbatim, Maxel, TDK, atd. No vyzkousel jsem cca 15 typu medii ale jedine Sony to nacetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Zdravím,nevíte prosím kde se dají sehnat mapy na Nexuse? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 (editace) Ahoj. Chtel jsem se zeptat, jak se do Nexuse zadava primo souradnicovy cil. Vim kde se to zadava, ale nevim co tam presne zadat. Potrebuju tam napr. zadat tyto udaje GPS: 49°36′5.80″N 17°13′24.67″E. Ktere cisla z toho tam nacpat??? V priloze je obrazek jak vypada zadavani souradnic u Nexuse. Dik Editováno: 4. Červenec 2010, autor: abit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 převést vteřiny na desetiny minut a zadat třeba 30 vteřin je 0,50 minuty nebo 15 vteřin je 0,25 minuty atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andy221 Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Zdravím všetkých, mám navigáciu Nexus a chcel by som sa opýtať, či je možné prepojiť navigáciu s mobilom, tak aby som mohol z mobilu sledovať filmy. Za rady vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 kup rgb převodník a připoj mobil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Magnusxxx Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 to je rozumne slovo, nabidnout odkaz na mapy zdarma a ne tady prodavat neco, co ukradnu na internetu.. jinak vsem ostatnim jdou vsmahle mapy do Nexusu a mne ne.. mam stare mapy Alp, Nemecka ale nove mapy 2009/2010 mi tam proste nejdou.. tak asi pujde do popelnice, kram jeden. Čaute pošlete mi někdo link na nové mapy do Nexuse. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 ha ha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata_cz Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 (editace) sedacka Editováno: 12. Říjen 2010, autor: mata_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Uvažuju o připojení dvd přehrávače k Nexusu. Vím že je potřeba RGB převodník, ale napadlo mě, jestli by nešlo k Nexusu připojit přímo DVD přehrávač s RGB výstupem. Nevíte někdo, jaké jsou parametry RGB vstupu na Nexusu? Nejdůležitěší je obnovovací frekvence, progressive nebo interlaced scan, rozlišení. Pokud se nepletu, převodník neposílá Nexusu další dodatečné infomace např. o tom zda je připojen, rozlišení atd. Ještě bych se chtěl zeptat, na co je druhý anténní konektor v zadu na Nexusu? Koukal jsem, že tam jsou dva, do jednoho je zapojena radio anténa a druhý mám nezapojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 kdyby jsi chtěl, mám jeden RGB převodník na prodej.. používal jsem ho k Nexusu než jsem si koupil Columbus.. cena 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Díky za nabídku, nový stojí něco málo přes 1600Kč třeba tady http://www.tme.eu/cz/katalog/?art=MM-MFD2#id_category%3D100603%26cleanParameters%3D1 a i když se na tom toho nemůže nic moc rozbít, přeci jenom si těch 120Kč připlatim za 2 letou záruku. Pokud bys ještě slevil, měl bych zájem. - Když tak přes SZ. Tady jsem našel pinout VGA konektoru PC: http://pinouts.ru/Video/VGA15_pinout.shtml Asi k Nexusu zkusim připojit notebook s VGA výstupem, jednotlivé barevné složky RGB ve VGA výstupu jsou, stejně tak CSYNC (horizontální a vertikální synchronizace). Jen nevim co jsou VSwitch a Norm na konektoru Nexusu. Můj skromný odhad je, že VSwitch by mohlo sloužit k automatickému přepnutí na zdroj videa a Norm přepínání PAL/NTSC. Na notasovi nastavim nejmensi mozny rozliseni, 50Hz, prokládaný výstup a budu postupně zjišťovat co vstup zvládne. Předpokládám že vstupní úrovně budou TTL tzn. 0,5 - 0,7V, tak snad vstup neodpalim. Pokud by někdo měl nějaký nápad, sem s ním ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.M. Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Zdravim, dnes jsem si stáhnul nové mapy 2010/2011 na nexuse, ale po vyálení mi nechtěly naběhnout. když jsem zasunul cd tak to napsalo nekompaktibilní cd a pochvíli to začalo načítat mapy, ale pak zase napsalo nekompaktibilní cd. Vypaloval jsem to v v cd clone 4x na TDK. Na cd jsem vložil soubor s koncovkou .ccd. Nevíte někdo prosim co s tim? Popřípadě kde stáhnout funkční mapy? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Kolik tuneru ma Nexus? Nekde jsem totiz zahledl fotku z Menu MFD2 DVD coz je temer stejna Navi jako Nexus, ale pro VW a s podporou map na DVD a tam byla polozka Second Tuner. Porad totiz nevim na co je ten nezapojeny khaki konektor fakra vedle anteny. Nemuze to byt treba na druhou antenu? Asi blbost, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 ten druhý konektor u škodovky nikdy nebyl zapojený.... možná mají tyhle dvě navi stejnou desku a proto stejné výstupy.... jinak je tam asi na nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.M. Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Ahoj, vypálil jsem tyto mapy a po vložení mi nejde vůbec zvuk z navi i když vložím starší mapy které fungovaly, tak taky nejde zvuk. Nevíte co s tím? moc dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 nahrál jsi tam šmejd z netu co... možná bych to dal do kupy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.M. Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 nahrál jsi tam šmejd z netu co... možná bych to dal do kupy.. hele to nevim stáhnul jsem to ze stránky kde si to chválili že jim to funguje, ale když jsem to tam vložil já tak mi nejde zvuk ani když tak dám starší mapy které před tím fungovaly. Není tam třeba jen něco vypnutýho? Nebo nestačilo by tam dát jen nějaký speciální cd aby se přehrál jazyk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.