Přejít na obsah

Vypínání blinkrů (nevypínají)


camillio

Doporučené příspěvky

Ahojte,

 

dnes jsem nám do rodiny přivezl nového voňavého Raplíka :D Jedna věc mě zarazila a rád bych se tu na ni zeptal: manuál říká, že "směrová světla se automaticky vypnou po průjezdu zatáčkou nebo odbočení" - jenže to se právě nějak neděje. Odmyslím-li trojblik, zůstává páčka blinkru v poloze na blikání a musím ji vracet ručně. Je to tedy závada, nebo je to zase nějaká příplatková funkce?  :-/

Editováno: , autor: camillio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechno funguje úplně normálně, jen blinkry, jsouce přepnuty do polohy (tj. ne trojblik), nevypnou se po zatočení a srovnání kol. Prostě páčky zůstanou přepnuté jako u MBčka, bliká se vesele dál, a musí se ručně vypnout. To jest drcnout do páčky aby se vrátila doprostřed.

 

V pátek to pojedu nechat zkouknout (pokud mi do toho něco nevleze) a dám vědět. Ona to není taková trága, dokud se nevymyslelo vypínání (což Škoda dělala poprvé asi u favorita), tak se tak jezdilo. Jenže už jsem rozmazlenej :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...