wlkus Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 (editace) Zdravim, presiel som celu temu, ale odpoved na moju otazku som nenasiel. Takze, mam OII s nexusem. Rozhodol som sa ale nexus predat. Problem je ten, že ja nevim PIN kod, lebo auto si ho pamätá. Ako zistim PIN kod? Niekde som pocul ze len cez Skoda servis?? Ano v jakémkoliv Škoda servise, stojí to 200 kč cca jim to vezme 20 minut, dělají to na počkání. Ale je to pěkná zlodějna to jejich komfortní kódování :-( Jo a samozřejmě, auto musí být u toho :-) Editováno: 27. Květen 2013, autor: wlkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurcek Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Inak myslim ze sa da pin kod zistit aj cez web stranku vyrobcu, ci blbost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 zdravím taky jsem si zablokoval Nexus , chtěl jsem napojit cd měnič a tak jsem to vytáhl a odpojil a samozřejmě jsem nevěděl pin.za odblokování jsem platil 500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 vidím že jsi z Ostravy, máš kontakt na někoho kdo mi to odblokuje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 (editace) ahoj,mam otazku kdyz bych chtel nahradit v OII rok 06 nexuse po cem se mam poohlednot? pujde tam toto tak aby to ukazovalo parkovaky a fungovalo s multifunkcnim volantem?nebo neco jineho,co by ste doporucily? diky za kazdou radu http://elektro.bazos.cz/inzerat/33535066/Autoradio-skoda-Blaupunt-s-navi.php Editováno: 23. Březen 2014, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andy221 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 (editace) Zdravím, neviete mi niekto poradiť kde by som stiahol firmware a ako nainštalovať do navigácie Nexus MFD2 CD? Je to CD verzia a nečíta žiadné CD, povedali mi, že je poškodený firmware. Na štítku od rádia je: Blaupunkt - Werke GMBH 7 612 002 031 BNO 881 Za rady vopred ďakujem Editováno: 16. Říjen 2014, autor: andy221 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 firmwarem to nebude, slyším poprvé v životě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andy221 Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 A ak je to laserom tak neviete kde by som objednal presne na ten model autorádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Prosím o radu koupil jsem OII s nexusem byla tam německá verze- přehráno na českou dále navi nenačetla signál - vytažení antény už načte a navi asi chodí , ale proboha proč nemluví . Nevím jestli tam mám něco blbě nastavenýho nebo je zas něco v hájí . Nemáte někdo návod jak se to obsluhuje. Díky za radu. To víte teprv ze škodovkou začínám byl jsem renaulťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Prosím o radu koupil jsem OII s nexusem byla tam německá verze- přehráno na českou dále navi nenačetla signál - vytažení antény už načte a navi asi chodí , ale proboha proč nemluví . Nevím jestli tam mám něco blbě nastavenýho nebo je zas něco v hájí . Nemáte někdo návod jak se to obsluhuje. Díky za radu. To víte teprv ze škodovkou začínám byl jsem renaulťák Hm jsem to ale bylo to vypnutý v nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalK94 Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Čau, chtěl bych se zeptat jestli by nešlo k této navigaci připojit USB/SD kartu jinak než přes tento adapter ( viz příloha ) ? Třeba jestli by to nešlo nějakými adaptery na AUX? Když místo cd měniče se dá ten adapter jde přehrát alespoň jedno CD? Četl jsem že se na navigaci nezobrazuje signalizace při parkování, šlo by to nějak dodělat ? Děkuju Příloha : http://stualarm.cz/produkt/55xcvw009-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vwmost-kon/aux-vstup/ Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: MichalK94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 podle me zbytecne vyhozeny penize za upgrade nexuse ne neco co stejne nebude,radsi bych zainvestovel do neceho jineho,treba http://pc.bazos.cz/inzerat/42398801/Skoda-Amundsen-plus-navigace-pro-nove-modely-skoda.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ahojte, Ví někdo kde sehnat mapové podklady do Nexusu? Škodovka už to nevede.. na bazarech a spol to nikdo neprodává. Koupil jsem Octavii RS s Nexusem.. a mapové podklady nikde.. takže navigačka je takzvaně k .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 jo někde jsem to tady psal kde se dají sehnat mapy za 5000kč doporučuji ti změnit rádio cele http://audio-video-tv.hyperinzerce.cz/autoradia/inzerat/8657054-autoradio-nabidka-praha-6/#.VXQgt8_tmko nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 odblokovani v origo servise cca 5minut cena 230kč s dph .to vas někde pěkně šidí jo radio ověřuji podle ser čísla jestli není kradený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 zdravím taky jsem si zablokoval Nexus , chtěl jsem napojit cd měnič a tak jsem to vytáhl a odpojil a samozřejmě jsem nevěděl pin.za odblokování jsem platil 500kč čti mé psaní tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 tady máš origo mapy pro Nexus a jiné rádia http://www.audiocom.cz/navigacni-software/skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda89 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Mám Nexus ale bohužel jsem nedostal CD na navigaci. Dá se to sehnat? Stačí kopie nebo musím mít origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Editováno: 21. Září 2015, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Mám Nexus ale bohužel jsem nedostal CD na navigaci. Dá se to sehnat? Stačí kopie nebo musím mít origo? stači kopie sem tam se ti nenačte správně a zavede jinam .nema to žadne aktualizace musiš znova koupit nebo sehnat cd trochu jsem se take trápil to pálit sám je také tady návod a přesný popis jak se to dělá . no ja sem to střelil za vše za 500kč nemá to smysl něco nechávat a navíc mapy za 5000kč to je hruza pořid jsi lepší rádio jako já Má rada pořiď si jiné rádio za slušný peníze já mám za 15000kč ze všim všude podivej se na mé videa už jsem jich sehnal asi 60 kusu a žadna reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda89 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Děkuji za rychlou odpověď... Koukal jsem tu po foru ale nemám takovou vypalovačku. Dneska už se nevyplatí nic vypalovat ta doba už je pryč a rád na ni vzpomínám A máš pravdu za 5000 to jsou opravdu vyhozené peníze.... Pak stejně půjde nějaká čooorka a rádio bude fuč. Videa zajmavé a pěkné ale nemám teď na vyhazování... To by mě žena dala pěknej kouř Editováno: 21. Září 2015, autor: Pawouk Pravidla fora nedovolují citovat bezprostředně předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) ok tak seženeš cd dáš do radia za hodinu rozbité okénko radio fuč aj cd mapy. škoda cca 10000kč noví sklo 2500kč a to ještě není vše rozebrat dveře je co dělat práce na pul dne Editováno: 21. Září 2015, autor: Pawouk Pravidla fora nedovolují citovat bezprostředně předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark53 Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 (editace) Čau, nenajde se tu někdo kdo by věděl jak přeprogramovat/upravit Nexuse? Konkrétně mi jde o barvy (pozadí) na displayi. Jelikož jsem měnil podsvícení interiéru tak mi k němu ta zelená barva na rádiu vůbec nesedí. Vím, že by to mělo jít, ale nikde se mi nepodařilo najít návod jak na to... Předem díky za rady Editováno: 23. Říjen 2015, autor: Mark53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 a jaku barvu tam chceš mít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark53 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Rád bych modrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.