Kelim Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Nevíte někdo proč se mi Nexus automaticky zapínal při nastartování a teď ani ránu. Už mě štve že po každém nastartování musím pouštět radio když to před tím chodilo . Nastartoval jsem a rádio hrálo teď nic. Nikde jsem v tom nehrabal ani v nastaveni prostě to přestalo chodit . Dík za rady. Je to na OC 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Měl jsem stejný problém a do 14 dnů už jsem auto nenastartoval. Stalo se dvakrát.Podívej se na stav baterie. Zní to divně ,ale po dobití baterie vše funguvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Baterka je zatím ok ,ale někde jsem četl že stačí chvilku vytáhnout pojistku co napájí navigaci jenom nevím kde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Bohužel taky nevím kde je. A co na chvilku odpojit baterii. Měl by to být stejný efekt. Ale stejně bych tu baterii dobil být tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Poistka pre autorádio je v motorovom priestore - číslo 8 - 15A 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Díky zkusím a dám vědět výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) zde máš popsaný pojistky píše to tam Libero http://forum.skodahome.cz/topic/121877-sch%C3%A9ma-pojistek-u-motoru/ Editováno: 1. Prosinec 2015, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 zde máš popsaný pojistky píše to tam Libero http://forum.skodahome.cz/topic/121877-sch%C3%A9ma-pojistek-u-motoru/ OK díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Tak jsem se k tomu dnes konečně dostal a výsledek je , že stačí na chvíli přerušit přívod at´ už vytažením pojistky nebo odpojením baterky. Radio si asi srovná mozek a už při nastartování maká . Dík všem kdo poradil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Tak jsem to zase podělal: nastartuju radio normálně naběhlo vyjedu od garáže cca 15 metru a najednou vložte pin. Ten samo nemám tak jsem zkusil čtyři jedničky a neplatný kod radio blokováno . Pokaždy když jsem měl odpojenou baterku tak se načetlo teď jsem měl venku tu pojistku a ejhle problém . Nevíte někdo co s tím. Už mě z ty navigace asi šlehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 (editace) už jsem to někdy řešil pokud nemáš safe code neboli pin tak ja sem platil 270kč v orig škodovce v servise čas cca 5 minut take jsem neměl pozor pokud nemáš své rádio co bilo k autu original , můžou ti to zabavit a zavolat na tebe policii. radio musi být z tovarny original montovane je ošetřeno proti krádeži. ve škodovce si to podle vinka ověřují pokud ti můžu doporučit vyndej si ho ven a kup nové podívej se na muj profil mam tam také videa A budeš mít svatý klid. jo a když máš manuál knížku o radiu, tam píšou nechat zapnuté zapalování cca 60 minut a znova naběhne safe sode nejlépe to dělat za jízdy protože do hodiny se ti vypnou veškeré věci v autě http://audio-video-tv.hyperinzerce.cz/autoradia/inzerat/8657054-autoradio-nabidka-praha-6/#.VmM-crjqikp mapy jsi koupiš zde http://www.audiocom.cz/navigacni-software/skoda/ nebo páleny za 650kč Editováno: 5. Prosinec 2015, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 No auto je kupované v bazaru i s navi . Tak uvidím zkusím najít předchozího majitele jestli kod nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 u některých modelu se code nedávali, zajeď si do orig servisu, CD vyndej. je to jen chvilka a dají ti safe code. škoda auto šídlo 270kč na počkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Nejnovéjší zpráva je že jsem znovu vyndal pojistku a rádio naskočilo i bez kodu a celý odpoledne makalo a to jsem tak 4 x startoval tak snad to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 pozor pokud nemáš své rádio co bilo k autu original , můžou ti to zabavit a zavolat na tebe policii. radio musi být z tovarny original montovane Tohle máš odkud? btw a rádio nikoho nebilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tohle máš odkud? btw a rádio nikoho nebilo kdyby jsi četl tak jsem to psal že se mi to stalo ze safe codem a bil jsem v servise škoda šidlo tam si to ověřovali jestli není kradený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) Právě že čtu, a sem volajaký zmetený, možná čtu blbě ale píšeš že pokud nemám v autě rádio originál co bylo k autu můžou mi ho zabavit a zavolat policii. To je drobet matoucí ne? A že musí být originál montovanej z továrny, to je úplnej nesmysl. Pokud není kradený tak může bejt namontovaný od Lojzy v garáži. Kód se nedává k rádiu od doby co si ho auto pamatuje, problém je pak při výměně, jinak F3K Třebíč před cca 3,5lety 170,-Kč ale předpokládám že za ty roky už taky mohli zdražit Editováno: 6. Prosinec 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 jen sem napsal co mne se stalo a jak sem to řešil. každopádně bych ji nenechal od lojza montovat radio do car neda mi záruku naň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.