Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

nevíte někdo, k čemu u Octavia 2 Tour sedan, MR 2012 slouží 2 malé výklenky na vnitřní straně dvířek přihrádky spolujezdce (viz. fotka v příloze)?

Červeně jsou zvýrazněny pravděpodobné montáží body.

post-96146-0-58423600-1449424192_thumb.j

Upraveno od Rocker

Ty dva menší vpravo jsou určeny pro držák propisky. U toho dalšího je to myslím pro držák na vizitky.

• Autor

Pawouk: Díky moc. Na držák propisky se zdají být ty 2 malé čtvercové montážní body celkem pravděpodobné.

Ten menší výklenek (na fotce vlevo) by mohl být na držák vizitek nebo účtenek.

Ale k čemu je určený ten větší výklenek na fotce vpravo? Neví ještě někdo další?

Dají se ty držáky někde dokoupit?

Asi na servisku.

Já myslel ze tam normalne ty packy jsou. Já na o2 je mám.

Upraveno od petan76

• Autor

Petan76: Servis beru jako poslední možnost. :kol-28: Hledal jsem rychle v několika e-shopech, kde kupuji originální příslušenství, ale žádný to nemá v nabídce. Nebo neumím hledat? :kol-25:

tohle bude muset jít přes etku a díly...

Jinak na servisku je to moc malé... škoda toho šuplíku, co měla O1...

Držák propisky je stoprocentní, sám ji tam mám, taktéž vizitku, jen si nejsem jist, zda je vlevo, či vpravo. Nicméně se dívám do Etky a ty díly tam nikde nevidím. Viz obrázek.

post-32075-0-51612000-1449428224_thumb.j

To tu tourku pěkně oškubali, i ve verzi Clasic to tam je. Nikdy sem neřešil na co to konkrétně je, dávám tam to co potřebuji, tedy mimo propisky, tam je to jasně daný.

Však jo, i přesto, že ji tam mám, si ale nepamatuji, na které straně. :rolleyes:  A do garáže se mi nechce. :sleep:

Ty držáčky na propisku jako ND existují (6K0859229). Bohužel, ty pacičky na přidržení dokladů asi nejdou objednat.

Aha, projel jsem to číslo Etkou a našla ho u Fabií. Stojí 67 Kč. Pak se v tom má někdo vyznat.

Třeba by se našly někde u VW, či Seatu. Občas je to docela horor něco najít.

• Autor

Prověřoval jsem dostupnost těch "pacek" jako náhradního dílu. Ani Auto Jarov je prý dosud nikdy neobjednávalo. Nicméně pozitivní je, že objednat se dají! :kol-47:

Přitom mě napadlo zkontrolovat vnitřní stranu dvířek u přihrádky spolujezdce ve svém Fabii 2 Combi. A co myslíte ... packy tam z výroby byly. :kol-28:  Sice pouze v jednom vybrání, u druhého tam "pro jistotu" vůbec chybí ten montážní otvor. Takže když budu ještě chvíli úspěšně pátrat, třeba se mi nakonec podaří najít číslo ND i na ty packy.

Díky moc všem za dosavadní pomoc. Pokud bude někdo rychlejší v nalezení čísla ND u těch pacek, zlobit se nebudu. :kol-24:

normálna osekaná Tour/Classic schránka  , takisto nie je brzdená , ale brzda sa dá krásne dorobiť ... 

post-51372-0-59913100-1449995832_thumb.j

post-51372-0-04960900-1449995844_thumb.j

• Autor

Suri: Předpokládám, že na dodatečnou mnotáž toho brzdění jsi použil originální náhradní díl. Neznáš, prosím, jeho číslo?

tak ako píše Kyselinka + nejakú skrutku durch 

inak tie 6K0 držiaky tušky do OII nepasujú, kus navyše stál krásnych 8,64€ 

• 3 týdny později...

Ahoj,

nevíte někdo, k čemu u Octavia 2 Tour sedan, MR 2012 slouží 2 malé výklenky na vnitřní straně dvířek přihrádky spolujezdce (viz. fotka v příloze)?

Červeně jsou zvýrazněny pravděpodobné montáží body.

Takto to vypadá u mě:

post-32075-0-50042400-1451577606_thumb.j

Moc pěkné, teda hlavně ta propiska. Jsem taky takový blázen, a mám tam jen propisku Škoda!

• 4 měsíce později...
  • Autor

suri: Ta brzda schránky má být jen na levé straně schránky, nebo i vpravo?

V autorizovaném servisu mi tvrdí, že díl 1Z2 880 324 je určen pro auta s pravostranným řízením a že tedy stačí brzda pouze na jedné straně. Ovšem vzhledem k šířce schránky a možné hmotnosti jejího obsahu by mi brzda na jedné straně připadala málo.

Skus sa pozriet na ten moj screen z etky. Mas tam cislo 1Z1 880 324 a oznacenie lavostranne riadenie ;)

Ta brzda schránky má být jen na levé straně schránky, nebo i vpravo?

Podle me ma byt teda jen vpravo. :kol-32:

V autorizovaném servisu mi tvrdí, že díl 1Z2 880 324

To ti netvrdili ale tak to je 1Z2xxxxxx je anglie a máš tu už hodně dávno screen od kyselinky z kterýho je jasně vidět jaký číslo má daný díl a taky je jasně vidět že je jen na jedný straně. Potřebuješ snad nakopnout?

• Autor

šulda: Nakopnout potřebuješ maximálně ty! Když se totiž podíváš do ETKY, zjistíš, že díl č. 26 je na obrázku 857-020 zobrazen jak nalevo, tak i napravo od schránky spolujezdce.

Na kopii obrazovky, kterou sem postnul Kyselinka, je větší část označení napravo od schránky sice skryta za rámečkem s popisem dílu, ale kdo chce, tak ho tam najde. Takže v žádném případě neplatí, že "taky je jasně vidět že je jen na jedný straně."

Pokud se nemýlím, na fotce od suriho je brzda připevněna na pravé straně schránky

Průšvih je, že ani ve velkém pražském autorizovaném servisu nebyl tento týden odpoledne nikdo, kdo by byl závazně schopen odpovědět na otázku, jestli ta brzda je na schránce jen jednou (a kde), nebo dvakrát (na obou bočnicích).

ETKA_BrzdaSchrankySpolujezdce_v2.bmp

Upraveno od Rocker

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.