Rocker Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) Ahoj, nevíte někdo, k čemu u Octavia 2 Tour sedan, MR 2012 slouží 2 malé výklenky na vnitřní straně dvířek přihrádky spolujezdce (viz. fotka v příloze)? Červeně jsou zvýrazněny pravděpodobné montáží body. Editováno: 6. Prosinec 2015, autor: Rocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Ty dva menší vpravo jsou určeny pro držák propisky. U toho dalšího je to myslím pro držák na vizitky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 6. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Pawouk: Díky moc. Na držák propisky se zdají být ty 2 malé čtvercové montážní body celkem pravděpodobné. Ten menší výklenek (na fotce vlevo) by mohl být na držák vizitek nebo účtenek. Ale k čemu je určený ten větší výklenek na fotce vpravo? Neví ještě někdo další? Dají se ty držáky někde dokoupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) Asi na servisku. Já myslel ze tam normalne ty packy jsou. Já na o2 je mám. Editováno: 6. Prosinec 2015, autor: petan76 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 6. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Petan76: Servis beru jako poslední možnost. Hledal jsem rychle v několika e-shopech, kde kupuji originální příslušenství, ale žádný to nemá v nabídce. Nebo neumím hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 tohle bude muset jít přes etku a díly... Jinak na servisku je to moc malé... škoda toho šuplíku, co měla O1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Držák propisky je stoprocentní, sám ji tam mám, taktéž vizitku, jen si nejsem jist, zda je vlevo, či vpravo. Nicméně se dívám do Etky a ty díly tam nikde nevidím. Viz obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 To tu tourku pěkně oškubali, i ve verzi Clasic to tam je. Nikdy sem neřešil na co to konkrétně je, dávám tam to co potřebuji, tedy mimo propisky, tam je to jasně daný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Však jo, i přesto, že ji tam mám, si ale nepamatuji, na které straně. A do garáže se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Ty držáčky na propisku jako ND existují (6K0859229). Bohužel, ty pacičky na přidržení dokladů asi nejdou objednat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Aha, projel jsem to číslo Etkou a našla ho u Fabií. Stojí 67 Kč. Pak se v tom má někdo vyznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Třeba by se našly někde u VW, či Seatu. Občas je to docela horor něco najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 11. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Prověřoval jsem dostupnost těch "pacek" jako náhradního dílu. Ani Auto Jarov je prý dosud nikdy neobjednávalo. Nicméně pozitivní je, že objednat se dají! Přitom mě napadlo zkontrolovat vnitřní stranu dvířek u přihrádky spolujezdce ve svém Fabii 2 Combi. A co myslíte ... packy tam z výroby byly. Sice pouze v jednom vybrání, u druhého tam "pro jistotu" vůbec chybí ten montážní otvor. Takže když budu ještě chvíli úspěšně pátrat, třeba se mi nakonec podaří najít číslo ND i na ty packy. Díky moc všem za dosavadní pomoc. Pokud bude někdo rychlejší v nalezení čísla ND u těch pacek, zlobit se nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 normálna osekaná Tour/Classic schránka , takisto nie je brzdená , ale brzda sa dá krásne dorobiť ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 13. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Suri: Předpokládám, že na dodatečnou mnotáž toho brzdění jsi použil originální náhradní díl. Neznáš, prosím, jeho číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Objednávkové číslo neviem ale nájdeš to napr. tu: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Volkswagen-Touran-Bora-2013-vw-polo-2013-Skoda-Octavia-Fabia-lavida-right-glove-box/32370359130.html?spm=2114.031010208.3.2.vUMUsX&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_0_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 tak ako píše Kyselinka + nejakú skrutku durch inak tie 6K0 držiaky tušky do OII nepasujú, kus navyše stál krásnych 8,64€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Ahoj, nevíte někdo, k čemu u Octavia 2 Tour sedan, MR 2012 slouží 2 malé výklenky na vnitřní straně dvířek přihrádky spolujezdce (viz. fotka v příloze)? Červeně jsou zvýrazněny pravděpodobné montáží body. Takto to vypadá u mě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Moc pěkné, teda hlavně ta propiska. Jsem taky takový blázen, a mám tam jen propisku Škoda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 11. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 suri: Ta brzda schránky má být jen na levé straně schránky, nebo i vpravo? V autorizovaném servisu mi tvrdí, že díl 1Z2 880 324 je určen pro auta s pravostranným řízením a že tedy stačí brzda pouze na jedné straně. Ovšem vzhledem k šířce schránky a možné hmotnosti jejího obsahu by mi brzda na jedné straně připadala málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Skus sa pozriet na ten moj screen z etky. Mas tam cislo 1Z1 880 324 a oznacenie lavostranne riadenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Ta brzda schránky má být jen na levé straně schránky, nebo i vpravo? Podle me ma byt teda jen vpravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 V autorizovaném servisu mi tvrdí, že díl 1Z2 880 324 To ti netvrdili ale tak to je 1Z2xxxxxx je anglie a máš tu už hodně dávno screen od kyselinky z kterýho je jasně vidět jaký číslo má daný díl a taky je jasně vidět že je jen na jedný straně. Potřebuješ snad nakopnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 12. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 (editace) šulda: Nakopnout potřebuješ maximálně ty! Když se totiž podíváš do ETKY, zjistíš, že díl č. 26 je na obrázku 857-020 zobrazen jak nalevo, tak i napravo od schránky spolujezdce. Na kopii obrazovky, kterou sem postnul Kyselinka, je větší část označení napravo od schránky sice skryta za rámečkem s popisem dílu, ale kdo chce, tak ho tam najde. Takže v žádném případě neplatí, že "taky je jasně vidět že je jen na jedný straně." Pokud se nemýlím, na fotce od suriho je brzda připevněna na pravé straně schránky Průšvih je, že ani ve velkém pražském autorizovaném servisu nebyl tento týden odpoledne nikdo, kdo by byl závazně schopen odpovědět na otázku, jestli ta brzda je na schránce jen jednou (a kde), nebo dvakrát (na obou bočnicích). ETKA_BrzdaSchrankySpolujezdce_v2.bmp Editováno: 12. Květen 2016, autor: Rocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.