AR1 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Nenašel jsem tento dotaz, když tak to prosím přesuňte. V rámci přezbrojování na led interier jsem nepřišel na to, jak vyndat tuto lampičku. Sklíčko je mírně zapuštěné a tak mám pocit, že nepůjde klasicky vypáčit, ale nechce se mi rozebírat kvůli tomu palubku. Jde to nějak jednoduše? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Jen se vypáčí, ale zrovna tady sedí opravdu pěkně... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 7. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 (editace) Díky. Mě se zatím u tohoto auta povedlo nic neulomit, nic mi nechybí ani nepřebývá když se v tom hrabu, tak se bojím použít větší síly. Ono to potom různě drnčí a vrže, když chybí nějaká úchytka. edit - tak je venku ale je to svině svinutá :-) Editováno: 7. Prosinec 2015, autor: AR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 To isté caká namna asi dnes..... uz som to skusal s hpcijakou silou a neslo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 29. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Jo, jde to. Vyndaval jsem jí ještě jednou a už šla líp. Omačkal jsem si ale ten takovej černej plastovej rámeček kolem světýlka. Já si nakonec nechal ledky jen ve stropu, na nohy jsem vrátil žárovky, to žlutý osvětlení mi je příjemnější na oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Na nohy jsou ledky kničemu. Moc svítí a nejdou regulovat přes maxidot. V noci je to šílená záře. Myslím že by šli požít led lampičky ze sup3 a ty už regulovat pujdou. Testoval to nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Originál lampičky od VW nebo Audi to řeší taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 4. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Já mám ale pocit, že mi regulace na ledky přes Maxidot fungovala, jsem si tím docela jistý. Ale i na těch základních 20% to svítilo hodně. Ve VCDS jsem ještě našel možnost nastavení na nohy na LED, ale to jsem zadat nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Já mám už cca rok všude ledky a nastavení v maxidotu normálně funguje,při otevřených dveřích mi světýlka svítí na 100 % a při světlech mám nastavených 45 %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Mám to samé jak píšeš už dva roky a zatím to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 kluci da se to dokodovat, kdyz to nemam v maxiku ? myslim regulaci osvetlených nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 jasně že se to dá dokódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 jen tak mimo misu co vše se da dokodovat , regulace, dotankování, a ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Je tu na to vlákno a spousta věcí je podobných jako u O2. Nikdo neznáme výbavu tvého auta a tak ti nikdo neřekne, co se dá vše dokodovat. Záleží to na jednotkách použitých ve voze. To jen tak na okraj, aby se předešlo OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.