bajker2 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Zdravím, mám problém(jinak bych toto vlákno nezakládal ) Mám na autě udělané, že jakmile zapnu klíček, rozsvítí se potkávací a koncová svtěla.. Po nastartování také automaticky svítí. Pokud je tma přepnu si přepínačem světel aby se mi rozsvítila i přístrojovka. Teď k problému. Pri zapnutí klíčku nesvítí potkávací a koncová světla. Ani po nastartování se automaticky nerozsvítí. Po zapnutí přepínače, se rozsvítí přední potkávací světla, ALE zadní stále nesvítí . Pojistky ok, napadlo mě ten přepínač.. ale zase si řikám.. proč přepínač když po zapnutí svítějí přední? A nebo nějaké relé? Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Jedině autoelektrikář a proměřit.Nebo ten kdo ti to zapojoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajker2 Vloženo 9. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 (editace) Jedině autoelektrikář a proměřit.Nebo ten kdo ti to zapojoval. Asi to dám k tomu elektřikáři.. Nic jiného mi teda už nezbyde.. btw: Možná špatně napsané, ale to zapnutí světel zároven s klíčkem, myslím že bylo už od výroby(je to snad možné ne?) Editováno: 9. Prosinec 2015, autor: bajker2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 No to bohužel možné není--------! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajker2 Vloženo 10. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Takže kde je přimo chyba mi nikdo neřekne... Byl by tedy nekdo ochotny mi napsat kde, a co přeměřit nebo zkontrolovat. Přístí týden to povezu na opravu, kdybych na to sam nepřišel.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Myslím, že z výroby je to když otočíš na jedničku tak svítí koncová a ve předu obrysovky a až po nastartování se rozsvítí potkávací a palubovka nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 takhle mi to funguje na Roomovi MR2008, co má udělané origo denní, ale na jedničkové F to 100% není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Nechci se hádat, ale na své F1 2006 to tak mám a nikdo si s tím nehrál, bylo to služební auto a jezdilo jen do autorizáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 aha, tak potom FL ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 aha tak to jsem netušil, že i takhle se liší před a po FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.