bajker2 Vloženo 9. Prosinec 2015 Vloženo 9. Prosinec 2015 Zdravím, mám problém(jinak bych toto vlákno nezakládal ) Mám na autě udělané, že jakmile zapnu klíček, rozsvítí se potkávací a koncová svtěla.. Po nastartování také automaticky svítí. Pokud je tma přepnu si přepínačem světel aby se mi rozsvítila i přístrojovka. Teď k problému. Pri zapnutí klíčku nesvítí potkávací a koncová světla. Ani po nastartování se automaticky nerozsvítí. Po zapnutí přepínače, se rozsvítí přední potkávací světla, ALE zadní stále nesvítí . Pojistky ok, napadlo mě ten přepínač.. ale zase si řikám.. proč přepínač když po zapnutí svítějí přední? A nebo nějaké relé? Díky všem Citovat
dominikg Vloženo 9. Prosinec 2015 Vloženo 9. Prosinec 2015 Jedině autoelektrikář a proměřit.Nebo ten kdo ti to zapojoval. Citovat
bajker2 Vloženo 9. Prosinec 2015 Autor Vloženo 9. Prosinec 2015 (editace) Jedině autoelektrikář a proměřit.Nebo ten kdo ti to zapojoval. Asi to dám k tomu elektřikáři.. Nic jiného mi teda už nezbyde.. btw: Možná špatně napsané, ale to zapnutí světel zároven s klíčkem, myslím že bylo už od výroby(je to snad možné ne?) Editováno: 9. Prosinec 2015, autor: bajker2 Citovat
Mirek 835 Vloženo 9. Prosinec 2015 Vloženo 9. Prosinec 2015 No to bohužel možné není--------! Citovat
bajker2 Vloženo 10. Prosinec 2015 Autor Vloženo 10. Prosinec 2015 Takže kde je přimo chyba mi nikdo neřekne... Byl by tedy nekdo ochotny mi napsat kde, a co přeměřit nebo zkontrolovat. Přístí týden to povezu na opravu, kdybych na to sam nepřišel.. Díky Citovat
street-dog Vloženo 10. Prosinec 2015 Vloženo 10. Prosinec 2015 Myslím, že z výroby je to když otočíš na jedničku tak svítí koncová a ve předu obrysovky a až po nastartování se rozsvítí potkávací a palubovka nesvítí. Citovat
Malta Vloženo 10. Prosinec 2015 Vloženo 10. Prosinec 2015 takhle mi to funguje na Roomovi MR2008, co má udělané origo denní, ale na jedničkové F to 100% není Citovat
street-dog Vloženo 11. Prosinec 2015 Vloženo 11. Prosinec 2015 Nechci se hádat, ale na své F1 2006 to tak mám a nikdo si s tím nehrál, bylo to služební auto a jezdilo jen do autorizáku Citovat
street-dog Vloženo 13. Prosinec 2015 Vloženo 13. Prosinec 2015 aha tak to jsem netušil, že i takhle se liší před a po FL Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.