modrazem Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Superb III ma jako jedina skodovka poprve plynove vzpery kapoty za x desitek let konecne aspon u superba,.. byla by to hanba,davat tycku u ,,vlajkove" lod Plynové vzpěry kapoty má už i dacia v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Presuňte to do hospody a snad už bude od adminů pokoj... Je to tady jak za totáče. Bez šance - Velký Invizitor a Cenzor fóra dylítuje i tam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/134260-%C5%A1koda-fabia-iii-co-v%C3%A1s-na-n%C3%AD-na%C5%A1tvalo-bez-cenzury/ Ses ani netrefil do správné Hospody... To už nerozeznáš Octavie od Fabií? Ale kecat mimo téma to umíš moc dobře. Příspěvky přesunuty a nakonec přesunuto téma do správné části fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Pawouku... jdi se léčit... fakt se s tebou nehodlám zahazovat, a to jsem si myslel, že jsi rozumný... ale nejsi... bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Rozumný? A co to jako má být, když vy nejste ani omylem rozumní? Proč tady musíme stále dokola řešit ty stejné věci u stejných lidí? Vy si to totiž ani neuvědomujete, oháníte se tady totalitou a sami se tak ovšem ve skutečnosti chováte sobecky vůči jiným uživatelům a hledíte jen na své údajné právo diskutovat. Jenže toto forum není Facebook nebo nějaké jiná volná žvanírna, je moderované a má svá pravidla, která toto omezují. Fantasmagorie Ekkara a jiných blouznivců, kteří to dokonce srovnávají s totáčem, jsou tedy úplně mimo. Ten binec si tady děláte sami, ne moderátoři. Ti se to tady snaží zachovat, pro zbývající a úpící většinu členů fora, která má zájem o relevantní informace a ne o kecy mimo téma, přičemž několik málo jednotlivců to skoro úspěšně sabotuje a ve své samolibosti se ještě cítí být ukřivděni, když jim toto někdo vyčte. O nic jiného tady nejde, přičemž ty sám máš tunu másla na hlavě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Pawouku, já se chci bavit a ne se bát... klidně si maž, vyhrožuj, trestej... je mi to jedno... je tu spousta fajn lidí, se kterými si napíšu... ty mezi ně nepatříš... a vůbec, běž si honit ego do jiných vláken, tady je to o Fabii III a co nám na ní vadí a ty tady zatím jenom spamuješ a píšeš off-topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Bože, tady je to téma o FIII a proto jsi ho založil v Octaviích? Srandisto. Vždyť ty už v té záplavě nic neříkajících příspěvků ani nevíš, co a kam píšeš. A nějak jsem si nevšimnul, že bys vyměnil I30 za FIII. Nebo se něco chystá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Nechci vám zde do toho vnášet svoje moudra, ale já tady tu přehlednost oceňuju. Kdekoli jinde mají vlákna i několik desítek stran, na nichž se vůbec neřeší původní zadání a nejde tam nic najít. Asi je lidskou potřebou pokecat o všem možným, ale pak z toho vznikne nepřehledný mišmaš (myšmaš? nevím :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 AR... nechci být nezdvořilý, ale tady je téma jasně dané... a ty píšeš úplně off-topic... ne, dělám si legraci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Bože, tady je to téma o FIII a proto jsi ho založil v Octaviích? Srandisto. Vždyť ty už v té záplavě nic neříkajících příspěvků ani nevíš, co a kam píšeš. A nějak jsem si nevšimnul, že bys vyměnil I30 za FIII. Nebo se něco chystá? Jdi do ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Vorlajzi POZOR - on je toho schopnej!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 vorlajz v poho, beru že jsme v hospodě. Fak to neberte, že ten spor chci nějak pískat, jen můj názor. A už tu nebudu prudit :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 hele... úplně v pohodě... já to vnímám tak, že u každé diskuze se tak nějak můžeš trochu dostat jinam... ale nemyslím si, že bychom dělali vyloženě nějaký nepořádek... někteří moderátoři si to ale myslí a chtějí se tak trochu "ukázat" ... no, to je jejich věc... mě baví se bavit o čemkoliv... takže můžeme diskutovat a každý názor beru... byť se mi vždycky nemusí líbit... Ekkare... já jsem tu na fóru už 8 let... já se Pawouka ani nikoho jiného nebojím.... nemám důvod se bát... nikomu jsem nic neudělal a sám Pawouk ví, že nemá důvod mě dát nějaký BAN apod., protože by se za mě lidi postavili a on by to neustál... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 booože to je zase výplod tady 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Malto, tak sem nelez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Takych, ktori si myslia ze su nedotknutelni uz bolo vela. A nie len tu. A skus hadat ako dopadli. A mimochodom, ked uz sa chvalis tym ako si tu dlho. Tak by si si asi mal zopakovat pravidla fora s ktorymi si SUHLASIL pri registracii Peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Pyro - a nejhorší je, když si to o sobě myslí moderátor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Jenže to si myslíš TY. Já ne. A to je ten rozdíl mezi námi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Jenže to si myslíš TY. Já ne. ... Smolíček, Pawouku - já si to nemyslím a ani nemůžu, protože je tady X tisíc svědků toho, jak (nejenom) mne tady NĚKDO maže (často) bez jedinýho důvodu, aniž by mu za to něco hrozilo .... Už chápeš, v čem je TEN ROZDÍL ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 bohužel ten tohle nikdy nepochopí... on má totiž tu kouzelnou hůlku, my ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Bože to je debata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Jací uživatelé, taková debata. Evidentně nechápou vůbec nic, a co hůř, oni ani nechtějí. A taky to podle toho vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 máš pravdu, úplně na hovno... a štve mě to, že se sem ten Pawouk zase nacpal... nevím, o co mu jde...?! pojďme se bavit o té Fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Zajímavé, Pawouk se nacpal, najednou ti tedy vadí, že se tady vede debata o něčem jiném, než bylo původně zamýšleno. Ale že sám se chováš úplně stejně (a nejen ty) v jiných tématech, je OK? Podle vaší pomýlené teorie je to ovšem naprosto v pořádku - jsme přece na diskusním foru, tak se diskutuje, ne? A je jedno kde a o čem, tak nějak nějak to přece vyplynulo z debaty, že se to posunulo z FIII až k tomuto? Stále nechápeš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 (editace) tak to jsem Pawouku rád, že jsi to napsal.. protože od teď už mě nebudeš v jiných vláknech prudit... díky Editováno: 13. Prosinec 2015, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.