filipusfikus Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Dobrý den, mám Fabii 1 (1,2 HTP 47kW) 2003 a mám problém s diagnostickou zásuvkou. Zapojím do ní ELM327 mini (OBD2) a spáruji přes BT s mobilem. Zapnu aplikaci (TorquePRO/Dash Command) a ta se hlásí, že je připojená k OBD2, ale hlásí taky, že se nemůže připojit k ECU. Diagnostika odzkoušena na Opel Astra 1,4 2009 a BMW 335i 2007 a funguje s oběma zmíněnýma aplikacema. Napadlo mě, jestli se nemůže jednat o problém s řídící jednotkou popř. s pojistkami ŘJ, ale moc se v nich nevyznám, protože v návodu mám pod čtyřmi čísly (14, 17, 48, 56) řídící jednotku. Zapojeny jsou 17 a 56. Myslím, že Fabia 1 by měla OBD2 již podporovat. Nějaké rady/zkušenosti? Děkuji.P.S.: Přikládám foto zapojení pojistek a foto diagnostiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Ahoj u některých fábek ELM 327 prostě blbne. Nepředpokládám jinak,že by řídící jednotka motoru byla vadná. To by jsi poznal. Sežen někoho kdo má Vag kkl a zkus připojit,uvidíš,že se spoji v pohodě. Foto pojistek i vlasně ELM je k ničemu. Pojistky stím nemají nic společné a ELM ví každý jak vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Mně to taky blbne, prostě někdy se to připojí k ECU a jindy zase ne, to platí i o délce připojení. Teď v zimě se ale připojí snáze jak v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipusfikus Vloženo 11. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Ok, děkuji. Já to zkoušel několikrát, jak při zapnutém motoru, tak při klíčku v poloze ON a nikdy jsem se nepřipojil ani na chvíli, no, co se dá dělat. Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.