wirer Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 (editace) aj Fabia podľa mojich informácii iba pri ostrekovačoch svetiel. ináč nemajú dôvod. a s ostrekmi je aj väčšia nádobka (tuším 5 l namiesto 3.5 l) tento "doplnok" bude mať asi máloktorá F3 edit: @Pawouk, môžem poprosiť nejak nádov zviditeľniť? o chvíľu sa stratí v komentároch. ďakujem Editováno: 27. Červenec 2017, autor: wirer oslovenie moderatora o zvyraznenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Návod jsem přesunul do instalačních manuálů - odkaz na něj najdete v prvním příspěvku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2017 wirer: Ano, maloktera, a mezi nimi ta moje . Ale je to tak, kontrola hladiny ostrikovaci kapaliny je jen u variant s ostrikovaci svetlometu a tedy vetsi nadobkou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Můžu potvrdit že čidlo hladiny ostřikovací kapaliny u FIII s ostřikem světel je, už několikrát mi problikla hláška o doplnění kapaliny. O to větší bylo moje překvapení když jsem nafasoval náhradní FIII bez ostřiku světel a po cestě mi z ostřikovačů na sklo jen tak lehce prsklo a konec, prázdná nádoba a upozornění nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Zdarec, chci se zeptat jestli se ukáže někde že je špatný motorek na vhánění vody do ostřikovačů? Respektive jestli se může posrat s tím že sem měl ještě letní směs a dnes už bylo -5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Ne nikde nebude žádné oznámení. A ano může se po..... ale taky nemusí. Někdy po rozmrznutí funguje dál. Spíš ale praskne pnutím mrznoucí vody. To ale po rozmrznutí dělá loužičky. A taky někdy marnými pokusy se spálí. Chceto na pár hodin dát do auto do tepla, musí rozmrznout i hadičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 No teď už ho mám přes 3 hodiny ve 14 stupnich a stále nic, když chci dát ostřik tak není ani slyšet žádný zvuk že by to mělo snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Ahoj, tak se ještě podívej na pojistky a ten motorek zkus nahřát fénem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 tam se snad ani nedostanu, předpokládám že je dole pod tou nádržkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Ak si pozries fotky z montaze alebo DP, zistis kde sa nachadza. Teoreticky skus dat dole pravu hmlovku. Ale cerpadlo je tak ci tak z opacnej strany... A ostrekovace by nemali ist, ked mas otvorenu prednu kapotu. Tak len aby si to neskusal vtedy a nebol sklamany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 tak díval sem se do pojistkovky a byla přepálená 7,5 ka, dám tomu eště čas ať se to eště víc rozmrazí v teple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 tak sláva, ostřikovače stříkají ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 Klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.