miki53 Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Zdravím všechny a mám dotaz. Nesvítí mi žárovka v zavazadlovém prostoru. Měřil jsem ji a OK. Ani přívodní kabely nejsou pod napětím. Někde je spínač. Má s tím někdo zkušenosti? Díky, Miki53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 (editace) . Editováno: 23. Prosinec 2015, autor: Pette-KH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Něco podobného jsem řešil nedávno, koukni na mé vlákno. Při otevření kufru se ti rozsvítí i kontrolka otevřených dveří na přístrojovce, pokud ani ta nesvítí, viděl bych to na selhání koncáku v zámku dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 mel jsem to same a v servise vymenili za 650 kc a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Po mé zkušenosti, kdy jsem hledal jak zámek rozebrat, jak opravit, jak opět složit a ke všemu nevím, jak dlouho bude fungovat, tak dnes, pokud ten zámek opravdu stojí cca 650Kč, bych ho šel koupit a rovnou ho vyměnil. Po mě však servis v Ol chtěl, bez mála, částku o řád vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki53 Vloženo 22. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Děkuji všem za odpovědi. Kontrolka na palubce hlásí otevřený kufr, dobrá rada, nenapadlo mne to zkontrolovat. Takže problém je asi v kabeláži. Všem přeji hezké Vánoce a Good luck. Miki53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHAL5 Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Mam dotaz, zlobi mě osvětlení kufru, někdy se rozsvítí, někdy až po delší době a někdy vůbec, tak nějak dle nálady, pokud je tma, tak se samozřejmě nerozsviti vůbec. Mam 09, má někdo podobný problem. Výměna čidla pouze servis nebo to zvládnu sam? Nebo můžou byt nacnuté kabely? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.