Přejít na obsah

Přehřátý motor - kolik bude stát oprava?

Žabža

Doporučené příspěvky

Ahoj, máte prosím někdo ponětí, kolik bude stát oprava motoru u Fabie z roku 2000, 1,4 mpi? Asi před rokem jsem byl v servisu kvůli úniku chladící kapaliny, nechal jsem vyměnit i baňku, protože byla zanesená. Nějakou dobu to pak fungovalo v pořádku, ale před časem začala kapalina znovu unikat. Kontrolka se ale rozsvicela i v případě, že jí bylo dostatek. Kvůli nedostatku času i peněz jsem to řešil pouze občasnou kontrolou a doplněním. Jenomže teď jsem to zanedbal a dnes cestou z práce cítím v kabině kouř. Když jsem zaparkoval, ozvala se tlumená rána z oblasti motoru (ale nevím přesně odkud) a z pod kapoty se začal valit kouř. Chvíli jsem to hlídal, ale nic jsem neotvíral. Byl jsem připraven zavolat hasiče, ale kouř pomalu ustával, až se vytratil. Hádám, že se motor přehřál, jenomže je mi divné, že cestou domů byla teplota motoru podle kontrolky v pořádku. Pravděpodobně mě čekají "pěkné vánoce". Díky za odpovědi a pěkný večer.

Editováno: , autor: Žabža
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...