Žabža Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 (editace) Ahoj, máte prosím někdo ponětí, kolik bude stát oprava motoru u Fabie z roku 2000, 1,4 mpi? Asi před rokem jsem byl v servisu kvůli úniku chladící kapaliny, nechal jsem vyměnit i baňku, protože byla zanesená. Nějakou dobu to pak fungovalo v pořádku, ale před časem začala kapalina znovu unikat. Kontrolka se ale rozsvicela i v případě, že jí bylo dostatek. Kvůli nedostatku času i peněz jsem to řešil pouze občasnou kontrolou a doplněním. Jenomže teď jsem to zanedbal a dnes cestou z práce cítím v kabině kouř. Když jsem zaparkoval, ozvala se tlumená rána z oblasti motoru (ale nevím přesně odkud) a z pod kapoty se začal valit kouř. Chvíli jsem to hlídal, ale nic jsem neotvíral. Byl jsem připraven zavolat hasiče, ale kouř pomalu ustával, až se vytratil. Hádám, že se motor přehřál, jenomže je mi divné, že cestou domů byla teplota motoru podle kontrolky v pořádku. Pravděpodobně mě čekají "pěkné vánoce". Díky za odpovědi a pěkný večer. Editováno: 22. Prosinec 2015, autor: Žabža Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Je treba zjistit co se presne stalo. Zda odesla vodni pumpa atd... v lepsim pripade se nestalo nic , ci jen umrelo tesneni pod hlavou. V horsim se mohla hlava zkrivit. To vse pozna servis. Hlavne zjistit proc se to prehralo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Přesně tak,prohlédni i všechny hadice. Možná jen některá ta odešla. Popřípadě jak to zchládne nalej do okruhu znovu vodu a mrkej kde se ztrácí. Mohl odejít i chladič. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.