MB19 Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Ahojte mena niekto skusenost.Na pocitaci mi sporadicky ukazuje chybu niektorych sminacou.Raz je to snimac vacky potom klukoveho hriadela najnovsie mi ukazalo snimac vahy vzduchu.Ale po premerani su snimace dobre.Prejavuje sa mi to blikamin zhavenia.Chybu vymazem ale o nejaky mesiac mi zase zacne blikat zhavenie a znovu nejaky snimac "vadny". Nemate stym niekto skusenost?.Brzdovy spinac je Ok.Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 A zkoušel si kable? Jestli nejsou uhnilý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Zabudol som napisat je to Octavia 2 pred FL 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 A zkoušel si kable? Jestli nejsou uhnilý. ale ktore kable?V Motore vyzeraju vsetky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Este som rozmyslal ci to nemoze mat suvis.Je tam namontovany nejaky alarm ci nieje nahodou zle zapojeny a preto to blbne.Neviem neviem uz so zufali ;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Vypadat můžou, ale může bejt někde špatnej kontakt nebo přerušenej drát k čidlu a to občas může hodit chybu. Chce to proměřit a ne jen letmo zkouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Len je divne ze stale VAG ukaze nejaky inny snimac nie stale rovnaky.U som rozmyslal ci nemoze byt aj chybna riadiaca jednotka.Kabel moze byt vadny hocikde.Je to ako hladat ihlu v kope sena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 je to problém kabeláže,už jsem jich několik opravoval.je to hlavní svazek co vede pod starérem.Je potřeba jej rozmotat a pak je to vidět,když tak zatáhat za dráty a oni se pěkně rozdělí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Tiez nejako takto blblo auto ked vravis ze tsi to uz opravoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Boli tam uhnily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Dakujem za radu skusim to pozriet a dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Tak kontrola kablov a tie su ok chyba sa prejavila znovu dnes presiel som 50km a po naslednom nastartovani znovu blika kontrolka zhavenia ale uz zacala svietit aj kontrolka motora.Pri vypnuti nastartovaneho motoru divne sklepotanie v motore.Poobede idem na pocitac tak som zvedavy co tentokrat napise! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.