sejsr Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Zdravím mám škoda citigo je tam origo rádio s 6 reproduktory přemýšlím že bych ho vyměnil a dal toto ... má otázka zní jestli to má smysl a zvukový projev bude daleko lepší ? http://autoradia.heureka.cz/pioneer-mvh-x560bt/?ppcbee-adtext-variant=Bez+slevou&gclid=CjwKEAiAwZO0BRDvxs_1w-qFnhkSJABo10ggCH30yBp58XB8_h9G5uyDwtWgogAqeQHghtvs2vKEhhoCqKXw_wcB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Asi nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Myslím že když už tak bych vytlumil dveře a vyměnil přední repro. Mrkni třeba na www.ahifi.cz maji sekci montáže a je tam i citigo. Jen výměnou rádia zvuk lepší asi nebude plus budeš potřebovat redukční rámeček a ten taky není zrovna levnej. Výměnou rádia maximálně můžeš omezit šum či vylepšit příjem rádia. No a další funkce co origo rádio nemá viz třeba USB. Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejsr Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tak zatím bych vyměnil to rádio ten rámeček to vím že se musí dát... mě jde o to že můžu přes to volat .. a ty repro bych udělal časem ... podle toho jestli by to bylo lepší nebo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejsr Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Hlavně u toho originálu se nedá téměř nic nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Popravdě myslím, že tou výměnou nic nezískáš.Naopak ,originál vždy hraje lépe ,jelikož je repro a vše ostatní upraveno k rádiu.Jinak pokud by jsi si toto autoradio zakoupil a k tomu vyměnil i repro pak budeš mít muziku možná dobrou.Ale spíše bych jak píše kolega výše, nechal vytlumit ty dveře a pak poznáš jestli to není lepší. A nebo si kup tu navigaci a máš i jak volat apod.Koupil jsem jí dcerce a je spokojena. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Zlepsit se to urcite nezlepsi, spise se to muze zhorsit. Navic to bude vypadat priserne. Prece jen doba techto autoradii je uz tak deset let pryc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Jestli chceš i ty funkce tak to normálně vyměň. A časem pořešíš i ty repro. Můžeš nám tu pak napsat zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejsr Vloženo 1. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2016 No objednám to a uvidím kdyžtak vyhodím peníze...ale podle me nějaký účinek to musí mit jen díky tomu nastavení... o tom utlumení sem četl že to pomáhá akorát nevím jestli bych to zvladnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Další plus co má todle rádio je, že k tomu můžeš připojit zesilovač na repro ne sub. Jinak kdyby si pořídil originální navigaci tak máš úplně to stejné, jen s tím, že to bude vypadat lépe. Bohužel implantace do Citiga jiného rádia nevypadá moc dobře. Kdybych to vzal v porovnání ceny co jsem našel (brát orientačně) rádio 2869 + rámeček 1283 = 4152 + ( zřejmě Fantom k anténě a redukční rámeček kolem rádia - dohromady dejme tomu 500). Tak si na ceně cca 4600 ,- originál navigace se dá sehnat za 6000,- (možná i míň) ale máš tam k tomu další věci jako připojení k palubnímu počítači, navigaci... To záleží na Tobě. Ohledně vytlumení dveří si myslím, že by si to měl zvládnout jestli si aspoň minimálně zručný. Vytlumení udělá se zvukem také dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Inspiroval jsem se na stránkách ahifi a koupili jsme repro gladen i ty odhlučňovaci polepy. Polepili jsme dveře,vymenili repro.Zvuk se vylepšil,ale odhlučnili jsme navíc celý kufr vč.podběhů a zakryli kobercem.To už i má drahá polovina uznala,že to hraje líp a auto přestalo šumět.Zázraky nelze čekat,ale měnit rádio mi přijde zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejsr Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Já napsal na ahifi a tam mi zase doporučili rádio vyměnit že origio je poměrně slabé... takže nevím to move a fun je zajimavé ale na výkon rádio to asi nemá vliv ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Nevěř tomu že je slabé, hraje to dobře a kluci radí taky dobře. Ahifi potřebují kšefty tak ti budou říkat co uznají za vhodné a nakonec ti doporučí vše dělat u nich apod. Nejdříve to odhlučni a pak přemýšlej o dalším .Možná ještě ty repro ale nic víc. Editováno: 2. leden 2016, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejsr Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Ok tak díky rádio nechám a to odhlucneni štaci 2 platy na 1 dveře plus pod reprak ten molitan ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Změř si ty plasty na dveřích a získáš orientačně m2 krát 2cca. Podle toho nakup. Dozadu taky polepit ale molitan bych pod reprák nedával, jednak tam není moc místa a utlumil bys ho i tím - nebudou tolik basy. Až to budeš pak dávat dohromady tak pořádně všechny kable co tam jsou přilepit páskou nebo oblepit aď pak nedělají bordel. Tady mají jak to dělali oni: http://www.ahifi.cz/clanky/detail/co-je-potreba-k-montazi-reproduktoru-ve-skoda-citigo.htm Editováno: 2. leden 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejsr Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Ok tak díky ale budu to dělat až bude trochu tepleji sem zvědavý jak to bude znát ... a jestli to zvladu :D nejhorší bude to dostat úplně do spodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 JJ, bude to piplačka, klidně bych to nastříhal na menší díly aby se ti to tam dobře lepilo. Jo a tady je super stránka s komplet dílama a rozkres auta, kdybys hledal kde co je: http://skoda.7zap.com/en/cz/citigo/cit/2016-727/8/ Pravděpodobně budeme kupovat citigo facelift a taky mě to vytlumení čeká+ vytlumit podběhy, Takže když uděláš nějaký foto a podělíš se o zkušenosti tady bude to super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejsr Vloženo 3. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Určitě se podělím... ale budu to dělat asi až na jaře protože garáž nemám ...To move a fun si koupím to se dost hodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 A máš na to přípravu z výroby? (konektory pod krytkou nad rádiem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejsr Vloženo 3. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Jojo mám výbavu elegance plus a krytu mám takže by to mělo být připravené ... akorát mi zajímá když se dá připojit mobil přes bluetooth jestli můžu přehrávat i hudbu a koukal jsem že to umí i dab vysilání ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iStanda Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Řešil jsem hudbu v CG takto: Nechat origo radio + navigace (navi přehraje mp3 i flac z micro SD karty, BT audio) výměna přední repro za 2 pásmo, kapličky výškových repro jsem dal na dveře do místa černého plastu proti zrcátkám vytlumení dveří, MFD pod repro zesilovač 4 kanál (2x předek, 2 jako můstek pro subwoofer) no a ten subwoofer v kufru (nic velkého, ale je to znát jen mi příjde, že to origo rádio je pořát jakoby zahuhňaný bez EQ https://www.youtube.com/watch?v=y8hLHjK1YpY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejsr Vloženo 4. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tak to je celkem solidní investice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Základ podle mě je mít auto dobře odhlučněný, protože když jedeš a je hluk tak je přeci nanic že ti rádio hraje suprově když ho pořádně neslyšíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Pravděpodobně budeme kupovat citigo facelift ... On nějakej byl, nebo se chystá...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Bude určitě letos buď v Ženevě nebo na podzim. Více v sekci novinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.