Přejít na obsah

2.0 110 kW zvuk elektrickej vrtacky.

Doporučené příspěvky

Zdravym vas pani.

Kupil som 1 a pol roka jazdenu octaviu 3. Najazdenych 45 000 km. Kupene v Todose Žilina . Servisna knizka a vin vsetko okej a v poriadku.Bolo to firemne auto. Garantovali mi ze jazdilo len dlhe trate medzi BA a Nemeckom. Bola tam aj dialnicna znamka. Zhruba po 300 najazdenych km , nastupu mrazov na Silvestra 2015 a dhsich tratiach nad 40 km mi vlastne po zahriati motora a nie za studena ( vtedy to nerobi a motor ide pekne ) zacal vychadzat od motora divny zvuk velmi podobny elektrickej vrtacke pri vrtani do steny. Toto mi robi po zahriati pri rychlostiach 1,2,3,4 - 5 a 6 uz nepocut, aj na volnobehu po zahriati len pri otackach v rozpeti 1800 az 2100 otacok. Jazdim tak ako pise vecsina v obore cize kym nie je teplota motora okolo 90 stupnov a teplota oleja v motore nad 70 stupnov len do 2000 otacok . Ziadne divosenie. Este som si vsimol ze po vypnuti motora mi od neho ide taky zvuk sireny zatial nie prerusovanej ale len 5 sekund a nie je nejak extra silny . Tak isto som troska pocul take plechove ryncanie ale tiez velmi tiche a to pri zapnutom motore a pridavani na volnobehu pri otvorenej kapote.Asi to bude mozno to turbo no rad by som sa dozvedel o tomto jave nieco viac.Mam to este v zaruke takze to chcem rychlo vyriesit. Prikladam aj nahravky zvuku s vnutra s kabiny, s motora pri volne polozenom mobile a mobile v puzdre.Tie suchotania su s obsluhy mobilu. Este spomeniem ze auto som kupoval sam . Prve v zivote a moc som ho neotestoval zaco mozno teraz pravom pykam. 

Za odpovede moc pekne Ďakujem.

semetes.wav

turbo.wav

turbo2.wav

z.wav

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bol som v servise a robili to trubky s klimatizacie opierajuce sa o skelet auta. Vplyvom mrazov a zahriati motora troska zapracovali a dotkli sa karoserie. Tak isto mi serv. technik povedal ze zalezi aj kde bolo a kym auto montovane. Pozn. Robim v Sungwoo Hitech skelety pre Kiu a Hyundai takze viem o com hovoril :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...