albatros99 Vloženo 5. leden 2016 Vloženo 5. leden 2016 Zdravym vas pani. Kupil som 1 a pol roka jazdenu octaviu 3. Najazdenych 45 000 km. Kupene v Todose Žilina . Servisna knizka a vin vsetko okej a v poriadku.Bolo to firemne auto. Garantovali mi ze jazdilo len dlhe trate medzi BA a Nemeckom. Bola tam aj dialnicna znamka. Zhruba po 300 najazdenych km , nastupu mrazov na Silvestra 2015 a dhsich tratiach nad 40 km mi vlastne po zahriati motora a nie za studena ( vtedy to nerobi a motor ide pekne ) zacal vychadzat od motora divny zvuk velmi podobny elektrickej vrtacke pri vrtani do steny. Toto mi robi po zahriati pri rychlostiach 1,2,3,4 - 5 a 6 uz nepocut, aj na volnobehu po zahriati len pri otackach v rozpeti 1800 az 2100 otacok. Jazdim tak ako pise vecsina v obore cize kym nie je teplota motora okolo 90 stupnov a teplota oleja v motore nad 70 stupnov len do 2000 otacok . Ziadne divosenie. Este som si vsimol ze po vypnuti motora mi od neho ide taky zvuk sireny zatial nie prerusovanej ale len 5 sekund a nie je nejak extra silny . Tak isto som troska pocul take plechove ryncanie ale tiez velmi tiche a to pri zapnutom motore a pridavani na volnobehu pri otvorenej kapote.Asi to bude mozno to turbo no rad by som sa dozvedel o tomto jave nieco viac.Mam to este v zaruke takze to chcem rychlo vyriesit. Prikladam aj nahravky zvuku s vnutra s kabiny, s motora pri volne polozenom mobile a mobile v puzdre.Tie suchotania su s obsluhy mobilu. Este spomeniem ze auto som kupoval sam . Prve v zivote a moc som ho neotestoval zaco mozno teraz pravom pykam. Za odpovede moc pekne Ďakujem. semetes.wav turbo.wav turbo2.wav z.wav Citovat
albatros99 Vloženo 9. leden 2016 Autor Vloženo 9. leden 2016 Bol som v servise a robili to trubky s klimatizacie opierajuce sa o skelet auta. Vplyvom mrazov a zahriati motora troska zapracovali a dotkli sa karoserie. Tak isto mi serv. technik povedal ze zalezi aj kde bolo a kym auto montovane. Pozn. Robim v Sungwoo Hitech skelety pre Kiu a Hyundai takze viem o com hovoril :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.