eddiee29 Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 To jsem udělal hned jako první věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 A když Caristu spustíš, ptá se, jak se má připojit? Co se nabizi? A zkus vyčistit mezipamet v nastavení aplikace. Jinak taky nevím 🤔🙋♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Ano, poprvé se normálně zeptala a dala mi na výběr. Normálně pak Jako kdyby zacla načítat a jak clovek něco zmackne, tak hned vyhodí vadnej adaptér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Mas tam toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Ano, bylo tam tohle. Vybral jsem elm a pak to chvilku nabihalo a pak uz jenom hláška o vadnem adapteru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Predpokladam, zes vybral Bluetooth ELM, ne wifi. A v tom pripade uz bude treba, aby se do reseni zapojil nejaky odbornik 🙋♂️🤔 Ja jsem jen chtel, abys mel tady z fora nejakou reakci a nebyl na to sam. A jeste jeden posledni napad : zkus to v jinem aute, jestli Carista naskoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Na první dobrou bych zkusil vrátit starou verzi Caristy a pokud pojede, tak za to může adaptér.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igi54 Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Možná tvůj adaptér nepodporuje všechny příkazy, které nová Carista používá. Vyzkoušej ELM327 Identifier co ti ukáže, pokud nebudeš mít zelené všechny příkazy do verze 1.4 tak je to tím. Předchozí verze Caristy třeba nemusely používat všechny ty příkazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Carista Pro 6.4 beta-5 Carista Pro 6.4 beta 5.apk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 Priatelia, odomknuta 6.3.2 🍻 LINK 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 (editace) chtel bych podekovat za pripravu souboru a sdileni jednoducheho postupu, co s tim :) z neceho jsem nadsen - zruseni pipani vika kufru - zhasnuti dennich svetel pri rucni brzde a ovladaci na 0 - prime ovladani plynu (odezva plynoveho pedalu) (luxus, auto konecne dela, co ma .. negativa jsem v kolone ve meste s adaptivnim tempomatem nezaznamenal) - zruseni polozek z budiku - telefon, eko spotrebice (virtual kokpit) - zruseni zobrazeni kompasu z horni radky budiku (virtual kokpit) (VRACENO, vysvetleni nize) - zadni svetla spolu s dennim svicenim (mam LED .. premyslel jsem nad tim a nenasel jsem negativa ... ) - zapnutí vyhřívání volantu v závislosti na jeho teplotě (to se dnes udělalo, tak funguje :) ) co naopak nedocenim - ukazatel dotankovani (virtual kokpit) (ukazuje 50, dotankuju 60 nebo mi po 200km ukazuje 10l .. ) proste je o 10l mimo .. - blikani start tlacitka mi prislo jako by to byla vylozene chyba v matrixu :) - jednoduchy nastup-vystup (posun sedadla) je fajn funkce, ale jsem tak velky, ze kdyz se to posune jeste vice dozadu, je to uz moc .. co mi chybi - zavirani kufru zevnitr - vypnuti pipani, pokud otevru dvere ridice a nemam zarazeno P a co preziju, ale libilo by se mi - start-stop (to tlacitko po startu to resi dobre :) ) - pamatovani si MODE rezimu (to tlacitko 2x po startu beru taky jako automatiku :) ) - zrusit lap timer na obrazovce vpravo co asi nejde - hodiny na budikach uprostred (virtual kokpit) v pripade, ze jsou zobrazeny znacky (videl jsem az u MIB3) co se mi nepovedlo - nastavit ostrik svetel tak, aby se spinal pri delsim podrzeni packy ostriku bez ohledu na pocet ostriknuti celniho skla - 4 blik místo 3 bliku ... pořád to dělá trojblik pres CarScanner (zakoupeno) se mi podarilo - rozsirit paletu barev pro podsviceni interieru - zbavit se DriveGreen obrazovky :) jeste jednou diky :) edit 7.1. : pri vyuziti navigace jsem zjistil, ze nemam zadne navigacni info ve virtualnim kokpitu a chybi volby i pro nastaveni variant virtualniho kokpitu v columbusu. tak jsem hledal a .. je to jasne. jakmile se vypne sipka kompasu z virtualniho kokpitu, bere to sebou i navigaci. ono se to taky jmenuje - kompas a navigace .. no .. takze vrace zpet. mam zas kompas, ktery nechci, ale mam i navigaci pred sebou (nebo sipky, navadeni, .. co zrovna chci :) ) Editováno: 7. leden 2022, autor: hamoun 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Ahoj, nevíte někdo co je to za chybu? Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 29. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2021 Pekny vecer Po dlhsej dobe mala otazka ako nastavit zhasinanie dennych svetiel pri zapnutej smerovke? Svetla obycajne halogeny H7 Octa 2014 mr 2015 da sa to nastavit?Dakujem krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 (editace) pokud se ptas na nastaveni v ramci Carista, tak ono to po pripojeni k autu ukaze, co lze (a co je videt) ... a co nelze. kazde auto to ma jinak ... pak (po pripojeni) se da "zkouset" ... pokud jde o adaptace jinymi programy, ktere toho umi vice, ptal bych se v odpovidajicim vlaknu ... Editováno: 30. Prosinec 2021, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daginek Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 V 1. 2. 2020 na 15:20, schimicz napsal: Carista 4.1-beta 6 + LP bez problémů. Dnes konečně nastaveno rozsvícení zadních obrysových světel při denním svícení bez použití Scandinavian modu. Octavia 3 2017 FL, full-led Use left inner taillight as daytime running light Use right inner taillight as daytime running light Takže svítí vepředu bílé proužky bez těch řas jako při normálním denním svícení. Vzadu svítí jen červené koncové, nesvítí osvětlení RZ. Na ovladači světel v poloze AUTO se rozsvěcuje symbol obrysových světel podle toho zda svítí či nesvítí potkávací světla. Při Scandinavian DRL svitily vepředu i řasy, vzadu osvětlení RZ a na ovladači symbol svítil trvale bez ohledu na to zda automatika zapla tlumené. Třeba tenhle tip někdo použije. Zdravim.resim sviceni zadnich svetel pri dennim ale kdyz zapnu to co mate na obrazku,tak nesviti.je potreba k tomu jeste neco zapnout?Rapid 9/2016.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daginek Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Jakou verzi caristy mate?staci ta co je ma google play nebo jde sehnat i novejsi verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4rt4s Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Ahoj, chlapi jak je možný, že carista načte jen jednotku motoru u Fabie 2 2008? Je to 1.2 htp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 stará elektronika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 23. leden 2022 Sdílet Vloženo 23. leden 2022 (editace) Carista Pro 6.4 beta_10 What’s New: – More live data for older VW/Audi/Seat/Skoda models. – Bug fixes. • Paid functions are open • Blocked collection of analytics, statistics • Unlinked from Google services • Cleaned and optimized resources • Disabled sending data to developers • Check for updates is disabled Carista Pro 6.4 beta_10.apk Editováno: 23. leden 2022, autor: Langusta 2018 uaktualnienie 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Tuto verzi musíš upravit přes Luckypatcher nebo stačí jen nainstalovat a bude fungovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 2 godziny temu, kadett napisał: Tuto verzi musíš upravit přes Luckypatcher nebo stačí jen nainstalovat a bude fungovat? Díky Pokud instalujete přes předchozí verzi, bude to fungovat. Pokud jej instalujete poprvé, používáte LP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 (editace) Tato verze 6.4 funguje beze všeho... Odzkoušeno. Spoiler https://ulozto.cz/tamhle/Poea8HH3XJdU#!ZGR0ZQR2ZGp2BQtmMwEzMQD0AGR3AyIxFyuRLl55EK41DzVkBD== Editováno: 5. Únor 2022, autor: Slayer6 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vénaPT Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Aktuální zkušenost: Koupil jsem bluetooth modul z Alzy a funguje na něm Carista i VAG DPF. Zatím se mi na OII FL 2011 povedlo nastavit protočení ručiček, bohužel ale nemám možnost zobrazit nastavení hodnoty tempomatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 Odomknuta verzia 6.4 PRO je TU 🍻 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4rt4s Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Ahoj chlapi, nevíte náhodou když se koduje nová baterka pólo 2015, co mám napsat do kolonky výrobce, když je to Exide a carista chce jen 3 znaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.