chipik Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Aha!? Tak já to zkoušel asi na třech, čtyřech, autech a nešlo to nikdy.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Včera som to skúšal a ani mne to nehúka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Na video jsem ještě nekoukal, ale co tam "houká" - klakson? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) Video zde : Editováno: 29. Květen 2018, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Jemu to ale při zamknutí/odemknutí taky nehouká. Až při otevření dveří se to rozhouká, stejně jako alarm. Ale i to by mě zajímalo, jestli to někdo rozchodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Zde zvukový signál při zamknutí/odemknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Pánové kdo má FIII. Chci máti FIII Style 2017 a tatíkovi FIII Style konce 2016 deaktivovat SS. Která metoda je nejlepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 je to o tom, která ti zabere. Mně zkoušel Galvi přes kabel deaktivovat dle wirerova návodu napěťovou metodou a nefungovalo to, musel zvolit tu druhou (ale už nevím, která to je). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Dle Ferdy není vypnutí SS pomocí napětí 100% varianta.Mně osobně šla metoda A 12,0 a 12,1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Čo to znamená že nie je 100% varianta? U niekoho funguje a u niekoho nie? (nijaká iná riadiaca jednotka alebo od čoho to závisí?) Chcel by som si to deaktivovať aj ja ale neviem či to nebude robiť zas nijaké poruchové hlásenia ako sa uvádza v téme. Pri opakovanom aktivovaní tieto hlásenia zmiznú, či treba nakódovať celú jednotku cez VAG resp VSDS, Carista nestačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 No to by sa teda mohol vyjadrit, ale ked vidim jeho komercne spamovanie, tak predpokladam ze odpovie iba za groše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Peppo> Napiš mu SZ, pokud chceš vědět více. Mně to přes Caristu fungovalo bez jakéhokoliv chybového hlášení. V případě, že tě kódování zajímá natolik, že chceš znát souvislosti a příčiny, tak nezbývá než otevřít google a studovat. Témat je na internetu nespočet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 (editace) - Start/stop - ako užívateľovi ti to stačí teoreticky takto, napäťová metóda fungovala zatiaľ všade čo som robil. ak sa chceš v tom hrabať, tak ferda alebo google - zatrúbenie pri odomykaní a zamykaní - VCDS to vie, aj bez originál alarmu, využíva klaksón. dokonca sa to dá oddeliť. Caristu som v tomto neskúšal Editováno: 30. Květen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Carista tohle nabízí, ale bohužel nefunguje. Bavím se o vozech, kde není origo alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 (editace) Dakujem za odpoved. Teda metoda A je overena. Nechcem sa vtom nijako hrabat len jednoducho aktivovat niektore veci ktore Caristou su mozne. Da sa uvedene pipnutie po zamknuti resp.odomknuti aktivovat u origo alarmu? V Cariste taka volba je, ale pisete ze nefunguje. Mne po odomknuti a juzamknuti alarm nevyda ziadny zvuk. Mam aj Vcds 11.11 klon, na O2 funkcny, neviete ci by zvladol aj Karoqa? V Cariste vidim velku vyhodu mobility , dostupnosti a jednoduchosti. Editováno: 30. Květen 2018, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 VCDS 11.11 bude na Karotku prakticky nefunkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Pokud máš v Karotce originál alarm, tak půjde i Caristou spustit pípání při zamykání/odemykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 (editace) 1 hour ago, chipik said: Pokud máš v Karotce originál alarm, tak půjde i Caristou spustit pípání při zamykání/odemykání. Má to niekto overené? resp. Ako sa to v praxi správa. Pípa to cez alarm (ktorý má externú batériu) alebo cez klasický klakson? Editováno: 31. Květen 2018, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Peppo >Stahni si Caristu, pořiď si adapter a vyzkoušej. Nic na tom není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 29 minutes ago, LukášCBR said: Peppo > Stahni si Caristu, pořiď si adapter a vyzkoušej. Nic na tom není. Všetko mám len nechcem niečo nákódovať cez Caristu a potom riešiť odstraňovanie chýb novým prekódovaním cez VAG resp.VCDS, nepoznám nikoho kto by mi to vedel dať zas naporiadok a o autorizovanom servise ani nehovorím (máte s tým skúsenosti). Ešte mi povedia že budem mať problém zo zárukou. Pri kúpe som sa predajcu pýtal či nevedia zablokovať S/S cez kódovanie , povedal že to sa nedá. (a ono sa to dá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Oficiálně se to v autorizovaném servisu nedá, proto ti to řekli. Oni ti to nemůžou nakódovat i kdyby chtěli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Prece jen tam je SSS (start stop system) kvuli emisim ne? Takze oficialne to vypnout nemuzou. By me zajimalo, zda to pri Emisni zkousce rozpoznaji? Jak to delate? Pred Emisni zkouskou SSS zase aktivujete? Nebo to prochazi OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 31. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Chlapci, schopnosti autorizakov a merania emisii su uz OT, prosim drzte sa cisto aplikacie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 přesně tak, S/S se řešil zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Mně na FIII funguje deaktivace S/S metodou A bez problémů, zvuková signalizace odemknutí / zamknutí nefunguje, ikdyž ji Carista nabízí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.