Květen 29, 20187 r Jemu to ale při zamknutí/odemknutí taky nehouká. Až při otevření dveří se to rozhouká, stejně jako alarm. Ale i to by mě zajímalo, jestli to někdo rozchodil.
Květen 29, 20187 r Pánové kdo má FIII. Chci máti FIII Style 2017 a tatíkovi FIII Style konce 2016 deaktivovat SS. Která metoda je nejlepší?
Květen 29, 20187 r je to o tom, která ti zabere. Mně zkoušel Galvi přes kabel deaktivovat dle wirerova návodu napěťovou metodou a nefungovalo to, musel zvolit tu druhou (ale už nevím, která to je).
Květen 29, 20187 r Dle Ferdy není vypnutí SS pomocí napětí 100% varianta.Mně osobně šla metoda A 12,0 a 12,1.
Květen 30, 20187 r Čo to znamená že nie je 100% varianta? U niekoho funguje a u niekoho nie? (nijaká iná riadiaca jednotka alebo od čoho to závisí?) Chcel by som si to deaktivovať aj ja ale neviem či to nebude robiť zas nijaké poruchové hlásenia ako sa uvádza v téme. Pri opakovanom aktivovaní tieto hlásenia zmiznú, či treba nakódovať celú jednotku cez VAG resp VSDS, Carista nestačí?
Květen 30, 20187 r Autor No to by sa teda mohol vyjadrit, ale ked vidim jeho komercne spamovanie, tak predpokladam ze odpovie iba za groše
Květen 30, 20187 r Peppo> Napiš mu SZ, pokud chceš vědět více. Mně to přes Caristu fungovalo bez jakéhokoliv chybového hlášení. V případě, že tě kódování zajímá natolik, že chceš znát souvislosti a příčiny, tak nezbývá než otevřít google a studovat. Témat je na internetu nespočet.
Květen 30, 20187 r - Start/stop - ako užívateľovi ti to stačí teoreticky takto, napäťová metóda fungovala zatiaľ všade čo som robil. ak sa chceš v tom hrabať, tak ferda alebo google - zatrúbenie pri odomykaní a zamykaní - VCDS to vie, aj bez originál alarmu, využíva klaksón. dokonca sa to dá oddeliť. Caristu som v tomto neskúšal Upraveno Květen 30, 20187 r od wirer
Květen 30, 20187 r Carista tohle nabízí, ale bohužel nefunguje. Bavím se o vozech, kde není origo alarm.
Květen 30, 20187 r Dakujem za odpoved. Teda metoda A je overena. Nechcem sa vtom nijako hrabat len jednoducho aktivovat niektore veci ktore Caristou su mozne. Da sa uvedene pipnutie po zamknuti resp.odomknuti aktivovat u origo alarmu? V Cariste taka volba je, ale pisete ze nefunguje. Mne po odomknuti a juzamknuti alarm nevyda ziadny zvuk. Mam aj Vcds 11.11 klon, na O2 funkcny, neviete ci by zvladol aj Karoqa? V Cariste vidim velku vyhodu mobility , dostupnosti a jednoduchosti. Upraveno Květen 30, 20187 r od Peppo
Květen 31, 20187 r Pokud máš v Karotce originál alarm, tak půjde i Caristou spustit pípání při zamykání/odemykání.
Květen 31, 20187 r 1 hour ago, chipik said: Pokud máš v Karotce originál alarm, tak půjde i Caristou spustit pípání při zamykání/odemykání. Má to niekto overené? resp. Ako sa to v praxi správa. Pípa to cez alarm (ktorý má externú batériu) alebo cez klasický klakson? Upraveno Květen 31, 20187 r od Peppo
Květen 31, 20187 r 29 minutes ago, LukášCBR said: Peppo > Stahni si Caristu, pořiď si adapter a vyzkoušej. Nic na tom není. Všetko mám len nechcem niečo nákódovať cez Caristu a potom riešiť odstraňovanie chýb novým prekódovaním cez VAG resp.VCDS, nepoznám nikoho kto by mi to vedel dať zas naporiadok a o autorizovanom servise ani nehovorím (máte s tým skúsenosti). Ešte mi povedia že budem mať problém zo zárukou. Pri kúpe som sa predajcu pýtal či nevedia zablokovať S/S cez kódovanie , povedal že to sa nedá. (a ono sa to dá).
Květen 31, 20187 r Oficiálně se to v autorizovaném servisu nedá, proto ti to řekli. Oni ti to nemůžou nakódovat i kdyby chtěli.
Květen 31, 20187 r Prece jen tam je SSS (start stop system) kvuli emisim ne? Takze oficialne to vypnout nemuzou. By me zajimalo, zda to pri Emisni zkousce rozpoznaji? Jak to delate? Pred Emisni zkouskou SSS zase aktivujete? Nebo to prochazi OK?
Květen 31, 20187 r Autor Chlapci, schopnosti autorizakov a merania emisii su uz OT, prosim drzte sa cisto aplikacie.
Květen 31, 20187 r Mně na FIII funguje deaktivace S/S metodou A bez problémů, zvuková signalizace odemknutí / zamknutí nefunguje, ikdyž ji Carista nabízí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.