Suchy Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) takze vyzera to nejako takto svietivost sa znizi ako u parkovaciek ale ja to chcem vypnut upne Editováno: 15. Březen 2017, autor: Suchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Potom nebudeš splňovat způsobilost pro provoz na pozemních komunikacích, protože nebudeš mít aktivní poziční světla a proto to nejspíš ani nejde nastavit, prostě to tak musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 (editace) Chápeš to NEVYPNEŠ DRL slouží jako parkovačky při zapnutých potkávačkách Editováno: 16. Březen 2017, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 (editace) DISKUSIA O NAKUPE ADAPTERA JE V SAMOSTATNEJ TEME, PROSIM CTENYCH UZIVATELOV FORA ABY SVOJE OTAZKY A SKUSENOSTI OHLADOM NAKUPU SMEROVALI DO NEJ. Editováno: 24. Březen 2017, autor: sk0d@ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 (editace) Opat vyvojar zdiela moje video na ich FB stranke Editováno: 24. Březen 2017, autor: sk0d@ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Měl jsem pomocí Caristy zapnutá brzdová světla při vypnutém zapalování, ale teď to zas nejdou. Nevím proč. Zkoušel jsem různé verze Caristy, ale upravit to prostě nejde. Rapid 2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Zvlastne.Ja som to nemenil, ale mam pocit ze to mam aktivovane od vyroby (MY'15). Zajtra to omrknem cestou do prace. Nehral si sa s inym softom (VCDS, ODIS)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Elektrikář mi přes VCDS zapínal světelný senzor a Sport mód posilovače. Pak se mi taky o víkendu vybila baterka a měl jsem tam chybové hlášky nízkého napětí v palubní síti a v řízení. Ale jinak zbytek možností kodování funguje (to na co je v Rapidu hardware) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Ak je ten zasah s vcds jedina vec, tak by som ho kontaktoval ze co vsetko tam menil. Inak si to neviem vysvetlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Což to je v pohodě, koukal jsem mu pod ruku. Jen to co jsem psal a pak se ještě pokoušel odpojit gateway rádia (mám neorigo čínské 2DIN), aby furt nehlásilo chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 31. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Som to pozrel teraz. Mam to na Yes od vyroby. Asi ti to nepomoze, ale je to haluz ze to je rozne podla MY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 (editace) Carista OBD2 3.5 beta-3 Na Rapid MY´15 pribudli nejake kontroly ziaroviek. WHAT'S NEW - BMW F-chassis advanced diagnostics - Renault/Nissan/Infiniti advanced diagnostics - New customizations for all supported brands - Experimental BMW K-line diagnostics for pre-2008 E6x/E9x (only 3 ECUs for now) Editováno: 3. Duben 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 (editace) Tak mi brzdová světla po vypnutí klíčku už fungují, ale v poslední verzi Caristy mají nějakou chybu. Aby to fungovalo musel jsem dát NO. To samé s tou kontrolou žárovek. Žárovka blinkru venku - "sluníčko" na palubce nesvítilo, ale je nakódovano DISABLED místo ENABLED..... Tak nevím. Nakonec mi to na diagnostice motoru vyhodilo chybu 07203 což je omezená funkce díky nesmyslné komunikaci CANu. Editováno: 4. Duben 2017, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Koukám že tam máš DRL kontrolu. To by se mě hodilo. Musím to zkusit zda to je i O2. Jinak zatím jsem nenašel na F3 zapnutí corner(je tam jen pro levou) tak doufám že to tam brzo přidají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Nainstaloval jsem starou verzi 3.0 beta 01 a tam se v diagnostice objevila na motoru chyba s jiným číslem, která ale šla smazat a už se pak znovu neobjevila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Chyby vzdy overujem aj cez DTC Fault Memory erase for VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 (editace) Vonku je 3.5 beta-4, stahujte kodujte Editováno: 18. Duben 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 před 45 minutami, sk0d@ napsal: Vonku je 3.5 beta-4, stahujte kodujte Je konečne v tej apke aj korner svietenie na obe strany Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Suchy: Na fabii III? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 (editace) Ano Editováno: 11. Duben 2017, autor: Malta necituj předchozí příspěvek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Z caristy mi poslali Ak už máte aplikáciu Carista OBD2 nainštalovanú na zariadení, čoskoro dostanete aktualizáciu s testovacou verziou. Ak aplikáciu Carista OBD2 nemáte nainštalovanú, najskôr si ju stiahnite v službe Google Play a následne získate aktualizáciu s testovacou verziou. Doručenie aktualizácie môže trvať niekoľko hodín. Z nekoľko hodin je 5-deň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Screeny z novej verzie. F3, Ambition Plus, 2016, 81kW. Ak som novy verzia nainstaloval namiesto srarej, Lucky nebol potrebny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Zkusil jsem si nainstalovat dle uvedených postupů Caristu 3.5 beta4. Použil jsem LuckyPatcher 6.4.6, ale zdá se, že je neúčinný Při rebuildu apk zahlásil všechny 4 položky ako neúspěšné. Samsung Galaxy S6, Android 7 Nougat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 14. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 (editace) Podla FB stranky nie si jediny. Kym to vyvojar neopravi, skus nejaku starsiu verziu z jeho homepage, ak budes uspesny, prosim napis to sem aby vedeli aj ostatni. Edit: tu mas aj dve starsie 5-kove verzie, uz nie su na jeho domacej stranke ale nasiel som ich - uploadol ich Lucky patcher 5.9.4 Lucky patcher 5.9.6 Editováno: 14. Duben 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Nakonec mi zafungovala kombinace LuckyPatcher 5.9.4 a Carista 3.5-beta3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.