Slayer6 Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 V 4. 10. 2019 na 15:56, Slayer6 napsal: Díky za nabídku.. Bohužel Ostrava. Objednal jsem na Ali nový kus. Dle komentů umí všechny protokoly, tak počkám. Pak dám vědět :) Takže můžu potvrdit.... model adaptéru důležitý, dnes dorazil nový kus z Ali a nechalo se nakódovat vše :)... verze Caristy 3.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spravcanetu Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Takže můžu potvrdit.... model adaptéru důležitý, dnes dorazil nový kus z Ali a nechalo se nakódovat vše ... verze Caristy 3.8 A co tak dat link s ktorym ti to ide?Odoslané z MI 8 Pro pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 ;) jasně... Modul je tento : Vgate iCar2 ELM327 obd2 Bluetooth scanner elm 327 V2.1 a stačí si vybrat vhodného prodejce (rating, doba dodání atd) a Carista je z webu "ulozto.cz" odemknutá, tedy LP nebyl třeba. Přímý link tu dávat nebudu, neboť warez :) když tak sz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 1. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Adaptery sem nepatria!!! 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deotronis Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Zkoušel jsem Carista na mém Rapidu 1.2 TSI 63 kW MR 2014, některé funkce jako třeba protočení ručiček jsem zapnul a funguje to. Ale nejde mi rozběhat otevírání oken na dálkové ovládání, ani cornering lights, kde to navíc píše nějakou hlášku s chybou komunikace. Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Na vašich Rapidech tyhle dvě věci šly zapnout? Zkoušel jsem to v aktuální verzi aplikace. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 MR14, to je ještě elektroinstalace z FII, není tam třeba pro Corner dotáhnout ještě drát k mlhovkami nějak? Ovládání oken dálkovým taky nejde, resp. pokud má dojezd, tak pouze řidičovo a i to někdy nefunguje 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Jak pise Martab. U stareho Rapida s elektroinstalaci z Fabie 2 je nutno jeste natahnout drat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deotronis Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Dík za odpovědi. Tak zkusím pohledat jak na to. Kdyby náhodou někdo měl po ruce schéma nebo nějakej návod budu rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 https://wirer.sk/f2_corner/ Schemy na fore su tiez. Toto je len pre inspiraciu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Porovnání možností kodováni Carista 4.0 beta-26 Octavia 2013 vs Rapid 2018. Octavia2013.txt Rapid2018.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Jeden postreh ohladom appky Carly for VAG, diagnostika ulozenych chyb na rozdiel od Caristy ukazuje aj freeze frame. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 (editace) Carista 4.0 beta27,použít LP. com.prizmos.carista.400027.apk nebo zde https://uloz.to/file/N0aVyfEk5NgZ/com-prizmos-carista-400027-apk Editováno: 17. Listopad 2019, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 Preco? Nejaka nova ochrana? Aktualizovany LP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 suppressu - čo sa ti na tom nepačí? Takto je to v poriadku. Tak jsem zase po nějaké době zčíhnul, co je nového a viděl jsem, že vyšla nová verze Caristy 4.xx . Tak jsem si řekl, že vyzkouším něco, co dříve nešlo. Někdo tady psal, že nakódoval HHC na Rapidu FL. Tak jsem to zkusil a mohu potvrdit, že na Rapidu FL 8/2017 HHC s verzí 4.xx funguje (konkrétně mám verzi 4.00beta27). Totéž jsem vyzkoušel na OIII FL 2/2017 tam bohužel bez úspěchu. HHC stále nejde. Položka v menu je, ale nic to neudělá, stále zůstává na "DISABLED" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 V 16. 11. 2019 na 13:32, Real napsal: Porovnání možností kodováni Carista 4.0 beta-26 Octavia 2013 vs Rapid 2018. Octavia2013.txt 20 kB · 21 stažení Rapid2018.txt 15 kB · 23 stažení Super nemas ještě seznam pro F3? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Luban: nepaci sa mi to, ze ked su v zelenom len dve "kolonky" tak mi to caristu neodomkne....zostava zamknuta [emoji20] A to som instaloval novy LP. Asi dobre spominam na zeleno by mali svietit tri, nie dve.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 dvě jsou ok.Jestli postupuješ podle návodu,starou verzi odinstalovat atd. tak to musí fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Estevaj s total comanderu som to odinstaloval a nic.... [emoji20] Skusim este raz....vari to uz pojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Dnes jsem zkoušel caristu 4.0.27b není tam nic navíc jen je to přehlednější v CUSTOMIZE I Carista.v.4.0.beta-27.b.400027.crk.Support.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 V 19. 11. 2019 na 21:50, suppressu napsal: Estevaj s total comanderu som to odinstaloval a nic.... Skusim este raz....vari to uz pojde. Přesně jak píše cilda1, dvě jsou OK. Zkus ještě použít program SD MAID (doufám, že jsem to napsal dobře), někde ho tady v tématu najdeš, je to na vyčištění zbytků programů a potom znovu nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Luban: skusim dik [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 suppressu už jsi to nějak rozjel...mám to samé záplata N1 a N2 a carista je zamknutá :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 jsou tady návody, i video a postup funguje. Dvě záplaty jsou ok. Potom musíš odinstalovat a znovu nainstalovat přes LP,předpokládám že máš aktivované platby přes LP, nebo to je první instalace caristy přes LP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza16 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Chlapi, když zapnu „battery charge display“ , kde přesně na displeji se mi ta hodnota zobrazí? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Cilda1 ..první instalace...zkoušel jsem caristu od verze 3 až po verzi 4 přes LuckyP verze 8.6.2 a pouze na Caristě verzi 3,9,7 mi to uvolnilo dvě záplaty N1 a N5,když jsem zkoušel nějaké nastavení,tak mě to stále přesměrovalo na provedení platby za plnou verzi Caristy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.