sk0d@ Vloženo 25. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2020 To raz spominali v jednom blogu. Odvtedy nic. Asi sa im nedari to pridat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 5.1 beta12 (Arm64 v8a) Carista.ver.5.1.beta-12.build.510012.apks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Tak som sa hral s Caristou, / verzia 5.1 beta 10/ na O3 2019.. čo sa mi podarilo: Pretočenie ručičiek Vypnúť nezapnuté bezpečnostné pásy Dotankovanie Rýchlosť ventilátora Climatronicu pri režime Auto /to zobrazuje na otočnom voliči tie čiaročky?/ Nejde mi vypnúť Start Stop - Tam mám iba jednu možnosť Enable/Disable, dám disable a nič.. Timer Lap - to je čo? Zapol som ale neviem to nikde nájsť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Timer Lap su stopky na maxidote. Ak sa nezobrazuju je ich potrebne zaklliknut v infotainmente. Na start stop byva v casti Chassis & Engine • Disable auto start/stop system (method A) • Disable auto start/stop system (method C) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karellang Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Stáhl jsem 5.1 beta12, upravil v LP a nainstaloval. Aplikace strašně laguje, vůbec se nerozjede, nevíte čím to může být? Mám Miaomi MI9, takže ve výkonu telefonu by problém být neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Na predoslej stranke bol popisovany podobny problem. Mas aktualizovany LP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karellang Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 (editace) Četl jsem. Mám verzi 8.8.7. Nicméně prostě Carista nejede. Předtím jsem měl verzi upravené APK ( ne apks) , který tu někdo dal pár příspěvků zpět. Ale chtělo to update, tak jsem to zkusil přes ten apks soubor a nejde to. Editováno: 28. Červenec 2020, autor: Karellang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 před 22 hodinami, Vladimír Petráš napsal: Timer Lap su stopky na maxidote. Ak sa nezobrazuju je ich potrebne zaklliknut v infotainmente. Na start stop byva v casti Chassis & Engine • Disable auto start/stop system (method A) • Disable auto start/stop system (method C) Tak som pozeral v Infotainmente a nenašiel som to tam..To v Setupe - nastavenie združeneho pristroja, kde zaklikavam, čo mám vidieť na MMI ? A Start Stop. V Chassis & Engine mám len jednu položku "Auto Start/stop system (if equipment)" a tam je len jedna voľba ENABLE/DISABLE. Žiadnu zmenu to nespravilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 5.1 beta13 (Arm64 v8a) Carista.ver.5.1.beta-13.build.510013.apks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karellang Vloženo 30. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2020 (editace) V 28. 7. 2020 na 20:10, Karellang napsal: Četl jsem. Mám verzi 8.8.7. Nicméně prostě Carista nejede. Předtím jsem měl verzi upravené APK ( ne apks) , který tu někdo dal pár příspěvků zpět. Ale chtělo to update, tak jsem to zkusil přes ten apks soubor a nejde to. Tak jsem se hecnul, udělal čistou reinstalaci telefonu a stáhl poslední beta Caristu, přejel ji Lucky patcherem, nainstaloval a všechno zafungovalo. Editováno: 30. Červenec 2020, autor: Karellang 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furpix Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 Ahoj bando, mám problém. Rozchodil jsem Caristu ( verze 5.1 b3 ) tel. Huawei Nova. Zkusil jsem zapnout na Octavia II facelift Asistent rozjezdu do kopce a rozsvítila se chyba ESP. Když jsem to chtěl potom vypnout, tak už tam ta volba není. Je tam pouze volba jak moc má asistent pomáhat. A další problém: Když na Golfu mk6 nebo Caddy 2010 vypnu Start/Stop, tak přestane jít větrák v interiéru. Moc děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 V 22. 7. 2020 na 8:31, miklisek napsal: Nevím co já dělám špatně, ale mě se nedaří opět nainstalovat nové verze 5.1b8, b9, b10, resp. je patchnout. Verze bez poléčení běhají dobře a rychle, jak se ale poléčí, apk se seká. Taky jsem se s tímhle trápil... Musel jsem přeinstalovat telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 @jaydoo tak mýlil som sa, nie je v infotainmente, ale na budikoch sa k tomu dostanes cez menu. A SS neviem, mozno skusit este VCDS. Ja som to robil cez to, este ked som nemal bluetooth adapter pre caristu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 @Vladimír Petráš, Timer LAP mi už funguje, ale ten SS stále nie. Počkam, či sa to nejakou verziou nezlepší, alebo skusim zohnať VCDS, mám len staru verziu 8.05, čo používam na O2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 5.1 beta14 (Arm64 v8a) Carista.ver.5.1.beta-14.build.510014.apks 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Mám Octavia 3 MR2019 s LED AFS. Ako mám nastaviť Corner Light na hmlovky ? Čo všetko z toho mám zapnúť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 jaydoo Left cornering light (using fog light) OFF / *ON* Left cornering light (using fog light) (experimental) *OFF* / ON Right cornering light (using fog light) OFF / *ON* Right cornering light (using fog light) (experimental) *OFF* / ON Cornering lights activation DISABLED / STEERING WHEEL IS TURNED (METHOD A) / *STEERING WHEEL IS TURNED / BLINKER ON (METHOD A)* / STEERING WHEEL IS TURNED (METHOD B) / STEERING WHEEL IS TURNED / BLINKER ON (METHOD B) / NOT DEFINED Cornering lights activation (step 1 of 3) *ENABLED* / DISABLED Cornering lights activation (step 2 of 3) *ENABLED* / DISABLED Cornering lights activation (step 3 of 3) *ENABLED* / DISABLED Cornering lights minimum activation speed 0.0 Cornering lights maximum activation speed 50.0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 @Langusta 2018 Aktivovane, diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Carista 5.1 beta14 (Arm64 v8a) Carista.v.5.1.beta-14.b.510014.crk.Support.apks 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 jaydoo Prajem vám príjemné použitie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 (editace) Tak rozbehol som stary samsung a3 aby som vam dal aj 32bitovu aplikaciu. 21.8. mi konci beta program (dali mi ho len na mesiac, neviem ci to je standard) Takze do 21.8. budem pridavat uz aj 32bitovu verziu. 5.1 beta14 (Armeabi v7a) Carista.ver.5.1.beta-14.build.510014.apks Editováno: 7. Srpen 2020, autor: Vladimír Petráš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 (editace) Díky za Caristu! Na Superbu III r.v.´17 2,0 TDI 140kW se mi zatím podařilo: - vypnout START/STOP - přehodit Coming/Leaving Home z xenonů na mlhovky - změnit design Maxidotu na Carbon - zapnout svícení koncových světel při DLR - zrušit protočení ručiček při zapnutí zapalování - vypnutí signalizace při zapnutém zapalování a otevřených dveřích - snížit hladinu pro automatické rozsvícení světel o 100 luxů - vypnout svícení předních mlhovek při zařazení zpátečky - zhasnutí mlhovek při rozsvícení dálkových světel - zobrazení rychlosti ventilátoru v režimu AUTO - zvýšení jasu Blind Spot Detect o 10% dále pak vyzkoušeno a zase deaktivováno - okamžité zamknutí pokud není klíč v autě (to se mi moc nehodilo, když vystoupím a jdu si pro synka dozadu) - rozsvícení koncových světel při otevření kufru (to si nechám na zimu do tmy) - dotankování Carista je opravdu super, klidně bych poplatil, kdyby cena byla jednorázová (a ne každoroční). Editováno: 11. Srpen 2020, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Ahoj, napiš označení Caristy, kterou jsi tyto funkce aktivoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Verze 5.1 beta-10 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Toto je ktorá voľba? - zapnout svícení koncových světel při DLR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.