Pozer Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Zdravím, caristu mám už ve starší verzi, dříve jsem ji použil jen na základní věci jako možnost zavření kufru i vzdáleně a tlačítkem v autě, nebo možnost zamknout i s nastartovaným motorem, ale měl bych dotaz na 2 věci, zda nějak půjdou, třeba v nové verzi, nebo zda už chci moc 1) v režimu ECO je nastavený limit 130km/h pro jízdu na neutrál, při jeho překročení se automaticky zařadí rychlost. Jde ten limit nějak zvednout? 2) Mám DSG, adaptivní tempomat, asistenta jízdy v pruhu, ale nemám asistenta jízdy v kolonách. Fyzicky si myslím že to auto splňuje, jde to nějak zapnout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Ahojte, ktorú položku mám nastaviť, aby pri denných svetlách sa zapli aj zadné svetlá? Skúšal som všetko ale neviem na to prísť. Mám Fabiu 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Godzinę temu, juraj79m napisał: Ahojte, ktorú položku mám nastaviť, aby pri denných svetlách sa zapli aj zadné svetlá? Skúšal som všetko ale neviem na to prísť. Mám Fabiu 3. Lights: Daytime Running Lights (DRL) Scandinavian DRL: daytime running lights activate taillights and parking lights *YES* / NO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 To som skúšal, ale zadné svetlá svietili potom stále, aj keď som dal prepínač svetiel na nulu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Carista Pro 6.3 beta-4 Carista Pro 6.3 beta-4.apk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 10 minut temu, juraj79m napisał: To som skúšal, ale zadné svetlá svietili potom stále, aj keď som dal prepínač svetiel na nulu... Škandinávske predné a zadné svetlá sú zapnuté spoločne s dennými svetlami na spínači nula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 před 50 minutami, juraj79m napsal: To som skúšal, ale zadné svetlá svietili potom stále, aj keď som dal prepínač svetiel na nulu... Však ano, DLR svítí ikdyž je vypínač na nule, proto svítí i zadní světla. Jinak ten "Scandinavian" režim způsobuje to, že svítí i osvětlení interiéru a SPZ, potom je tam něco jako "Left" a "Right real light" nebo tak něco (jsou to dvě volby) kdy každá rozsvítí příslušné zadní světlo spolu s DLR bez osvětlení interiéru a SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 4. Září 2021 Sdílet Vloženo 4. Září 2021 (editace) Řešil jsem také svícení zadních světel při DLR a skandinávský způsob mi nevyhovoval, neboť trvalým rozsvícením spínače bych přišel o kontrolu nad rozsvícením světel. V Carista v položce: LIGHTS: DAYTIME RUNNING LIGHTS jsou položky které to umožňují nastavit včetně intenzity podsvícení. Printscreen přikládám. Funguje mi na Superbu III 11/16. PS: A ještě se dá nastavit intenzita světla, já mám 60%. PPS: Funguje i na Superbu iV 06/20 Editováno: 8. Říjen 2021, autor: Mira96 doplnění info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Září 2021 Sdílet Vloženo 4. Září 2021 Jj, to je přesně to co jsem myslel, funguje to i na FIII a Rapidovi po FL co mám vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Už mi to ide, a nastavil som aj denné svietenie len v polohe AUTO, takže na 0 nesvieti nič, tak ako som chcel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 12. Září 2021 Sdílet Vloženo 12. Září 2021 Carista Pro 6.3 beta-6 New in Beta: - New live data for diesel BMW E vehicles: - Transmission fluid (ATF) temperature - Car battery info - Engine turbo live data - Engine data - Diesel Particulate Filter (DPF) info - Bugfixes Carista Pro 6.3 beta-6.apk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 (editace) Ahojte, ako ste poriesili vypnutie start stop? Ak zvolim prvu moznost (Method A, YES 12.1V LIMIT), Columbus mi hlasi, ze ma auto vysoku spotrebu energie, no start stop je vypnuty. Ale asi to nie je celkom ok nie? s ostatnymi methodami mi start stop nefunguje.. Vdaka Editováno: 29. Září 2021, autor: skdh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 18 godzin temu, skdh napisał: Ahojte, ako ste poriesili vypnutie start stop? Ak zvolim prvu moznost (Method A, YES 12.1V LIMIT), Columbus mi hlasi, ze ma auto vysoku spotrebu energie, no start stop je vypnuty. Ale asi to nie je celkom ok nie? s ostatnymi methodami mi start stop nefunguje.. Vdaka Dobrý deň, mám to tiež zakódované a je to dobré. Disable auto start/stop system (method A) (may not work on 2019+ models) *YES (12.1V LIMIT)* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 @Langusta 2018 nehadze vam Columbus to co mne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Ano, to píše infotaiment standardně, ale až když si to rozklikneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 @Martabok, asi som divny, ale mne to dost vadi. Je nejaka cesta ako vypnut start/stop bez toho, aby mi infotainment hadzal taketo hlasky? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Asi není (tedy krom vypínání tlačítkem popřípadě modul který "stiskne" tlačítko sám po nastartování), tím že nastavíš vyšší limit, tak si auto myslí, že baterka je pro StartStop málo nabitá a proto motor nevypne a píše "vysoká spotřeba energie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Skoda, vdaka za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 8. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2021 Měl jsem start/stop vypnutý metodou změny napětí (jako skdh), na infotaimentu jsem měl také hlášku o vysoké spotřebě energie, jezdil jsem s tím skoro dva roky a nějaké problémy jsem nepozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Ahojte, neviete niekto ci je mozne zapnut riasy pri dennom svieteni cez caristu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 20 godzin temu, skdh napisał: Ahojte, neviete niekto ci je mozne zapnut riasy pri dennom svieteni cez caristu? Carista 5.4 beta-2 Ľavé mihalnice použite ako denné svetlá (iba pre Škoda Kodiaq a Karoq) ZAPNUTÉ VYPNUTÉ * Ľavé „riasy“ ako jas denného svetla (iba pre modely Škoda Kodiaq a Karoq) 0,0 Ako denné svetlá používajte správnu mihalnicu (iba pre modely Škoda Kodiaq a Karoq) ZAPNUTÉ VYPNUTÉ * Pravé „mihalnice“ ako denné svietenie (iba pre Škoda Kodiaq a Karoq) 0,0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 (editace) Carista Pro 6.3 beta-12 New in Beta: New live data for diesel BMW E vehicles: Transmission fluid (ATF) temperature Car battery info Engine turbo live data Engine data Diesel Particulate Filter (DPF) info Bugfixes OK Carista OBD2 Pro 6.3 beta12.apk Editováno: 21. Říjen 2021, autor: Langusta 2018 uaktualnienie 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 Dotaz na majitele Superbu III po FL (iV): V Customization jsem nenašel položku Heating and Ventilation, zkoušel jsem nejnovější Caristu i různé BT OBD, ale tahle položka mi chybí. Chtěl jsem si nastavit zobrazení rychlosti ventilátoru v režimu AUTO, a nastavit vyhřívání sedadel, aby si pamatovalo stupeň nastavení 10 min. Na mém předchozím Superbu rv 11/16 to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 24. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2021 2 godziny temu, Mira96 napisał: Dotaz na majitele Superbu III po FL (iV): V Customization jsem nenašel položku Heating and Ventilation, zkoušel jsem nejnovější Caristu i různé BT OBD, ale tahle položka mi chybí. Chtěl jsem si nastavit zobrazení rychlosti ventilátoru v režimu AUTO, a nastavit vyhřívání sedadel, aby si pamatovalo stupeň nastavení 10 min. Na mém předchozím Superbu rv 11/16 to bylo. Zobrazení rychlosti ventilátoru v režimu AUTO Show A/C blower speed when in AUTO *YES* / NO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Dobrý den mám Kamiqa Monte Carlo a chtěl bych se zeptat zda lze nakodovat automatické přepínání dálkových a tlumených světel a jaký to má název. Děkuji za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.