Přejít na obsah

zajko65

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení zajko65

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

-1

Popularita

  1. Dobrý den mám Kamiqa Monte Carlo a chtěl bych se zeptat zda lze nakodovat automatické přepínání dálkových a tlumených světel a jaký to má název. Děkuji za informace.
  2. zajko65

    Kódování Kamiq

    Zdravím lze na Kamiqu Monte Carlo aktivovat Light asist? Tlumená dálková automatika, nikde jsem to u Caristy nenašel. Díky za info..
  3. zajko65

    Kódování Kamiq

    Také jsem odpojil kabílky od baterky na start- stop ale po pár dnech se mi přestávalo při odemčení vysunovat zrcátko u řidiče a roletka na střeše i když byla zasunutá tak po půl dne když jsem přišel k autu tak byla do půlky rozbalená. Tak nevím jestli to má nějaký vliv na baterii že se sníží nějak napětí a nějak se přestanou napajet komponenty nebo nedokážu si to vysvětlit. Po opětovném zapojení kabílků k baterii se vše vrátilo do normálu. Jaké máte s tímto postřehy Vy?
  4. Jaký to je konektor, tady píšete + a na seznamu byl článek a píšou že konektor je na mínus u baterie. Tak jak to tedy je.
  5. Zdravím jak odstranit start stop u kamzíka Monte Carlo 2021? Metoda voltáže prý nefunguje, tak jak by to šlo. A není tu někdo od Kolína, Kutné Hory? Děkuji za odpověď.
  6. zajko65

    Kódování Kamiq

    Zdravím jak odstranit start stop u kamzíka Monte Carlo 2021? Metoda voltáže prý nefunguje, tak jak by to šlo. A není tu někdo od Kolína, Kutné Hory? Děkuji za odpověď.
  7. Dobrý den zeptal bych se ještě jaký je přípravek na sundání cívky svíček u 1,2 TSI motoru. Díky moc.
  8. Dobrý den prosím který carista funguje na dodatečné setření stěračů díky, 92 stranek nejde přečítat , díky moc za plusové reakce.
  9. Otevřít auto není problém ale jak to auto nastartovat? Co.
  10. Dnes jsem jel delší trasu a zapl jsem klimu hned jak se odlepila ručička a po několika kolísáních na 90 a cca 70 se ohřeje motor a kapalina a potom již nekolísá.V práci máme více aut ale jiných značek a tam jsem se s tímto projevem nesetkal tak mě to vykolejilo. Ale na druhou stranu když by to dělal termostat tak by auto asi netopilo že.
  11. Zaznamenal jsem stejný problém s tím že je okolo nula stupňů, teplota kolísá po cca 8 km je na 90ti. Děje se tak i v auto klimatizaci, a řekl bych že méně topí. Je možné že zlobí termostsat? Díky za informace.
  12. Pod čím je dosetření předního okna po vypnutí stěračů. Diky
×
×
  • Vytvořit nový...