Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdar chalani.

chcem kupit novu sadu diskov na leto, kedze teraz tam mam nejake chromy, ale uz sa nepacia a rad by som nejake origo Skoda. naskytli sa mi Skoda Gemini cierne z RS3-jky za dobru cenu, len neviem najst ani jedinu foto Superbu na tychto diskoch. videli ste to uz niekto, bude to pasovat k sebe?

Je to jiny rozměr disku. Radši bych koupil eco z s2 pokud si platis havarijko..

• Autor

Ako iny rozmer?

Jedine co tam je ine je ET a to 51. Ostatne vsetko sedi. A havarijku neplatim.

• Autor

a tych par mm ma akoze zabije hej? alebo to niekto beznym pohladom odhali, ze tam je o par mm ine ET?

inac aj teraz som mal tie chromy s ET42 a auto preslo aj cez STK v poho...

Upraveno od matelkoxxl

Psal jsem, že mají jiný rozměr disku, je to pravda? Je. Nikde jsem nepsal, že by tě to mělo zabít, tak se laskavě hoď do pohody. Na auto si dej co chceš, tady tyto kola nikdo nemá, alespoň nikdo v sekci Váš Superb 2.

Asi nebude problém se s prodejcem domluvit na vyzkoušení kol na autě, zeptej se ho a uvidíš..

Pokud bude vše v pořádku, takové ET okem nikdo neodhalí, je to půl centimetru.

uz ta 46ka je dost dovnutra pod blatnikom...51ka uz bude bleeee...

Ktovie ci potom nebudes suchat vnutorny blatnik...

• Autor

tak zjednal som nizsiu cenu bez gum, kedze tie si dam svoje dunlopy a nie tie barumky co ma on... myslim ze na ciernom superbe ukazu dobre, potom dam foto, lebo som uz viac menej rozhodnuty ze idem po nich. aj ked este mam stale chrobaka v hlave ohladom druhej sady origo themisto diskov za 400 bez skrabanca a za 700 aj s continental pneu...

• Autor

rene, nemusis mi davat foto, ved pisem ze ohladne druhej sady, takze jednu uz mam na zimu a viem ako vyzeraju :-D no mozno by to chcelo zmenu na leto nie?

• Autor

no su pekne, ale po 1. su v cechach, takze by som musel riesit dopravu a po 2. podla fotiek su dost poskriabane a ja take nechcem. nevadi mi tak ked si ich poskriabem sam, ale poskriabane kupovat nebudem, to by mi neskutocne vadilo...  :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.