Jump to content

Škoda Superb Combi a Škoda Gemini disky

matelkoxxl

Recommended Posts

zdar chalani.

chcem kupit novu sadu diskov na leto, kedze teraz tam mam nejake chromy, ale uz sa nepacia a rad by som nejake origo Skoda. naskytli sa mi Skoda Gemini cierne z RS3-jky za dobru cenu, len neviem najst ani jedinu foto Superbu na tychto diskoch. videli ste to uz niekto, bude to pasovat k sebe?

Psal jsem, že mají jiný rozměr disku, je to pravda? Je. Nikde jsem nepsal, že by tě to mělo zabít, tak se laskavě hoď do pohody. Na auto si dej co chceš, tady tyto kola nikdo nemá, alespoň nikdo v sekci Váš Superb 2.

Asi nebude problém se s prodejcem domluvit na vyzkoušení kol na autě, zeptej se ho a uvidíš..

Pokud bude vše v pořádku, takové ET okem nikdo neodhalí, je to půl centimetru.

tak zjednal som nizsiu cenu bez gum, kedze tie si dam svoje dunlopy a nie tie barumky co ma on... myslim ze na ciernom superbe ukazu dobre, potom dam foto, lebo som uz viac menej rozhodnuty ze idem po nich. aj ked este mam stale chrobaka v hlave ohladom druhej sady origo themisto diskov za 400 bez skrabanca a za 700 aj s continental pneu...

tak to som dal kvoli ostatnym, aby si urobili nejaky obraz... :)

a co tak Tomason TN4? Videl som ich nazivo a vyzeraju paradne:

1237631764799-1-34855.jpg

http://www.skodacommunity.de/threads/superb-ii-hilfe-beim-felgenkauf.54577/page-40

mas ich rovno na predaj:

http://auto.bazos.sk/inzerat/57108564/Tomason-TN4-5x112-R18-mozno-s-pneu-22540-R18.php

Edited by r_e_n_e