Shreek Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Všechny zdravím, sháním DX navigační mapu a to východní evropu (chorvatsko, Slovinsko, Bosna, ....) Pokud někdo máte, dejte vědět ..... Díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 neexistuje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 a nebude existovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 23. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Hmm, tak to jste mě vůbec nepotěšili .... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Co jsem zase zjistil já je, že na základě množících se dotazů na tyto mapy, od majitelů systému DX, začal vydavatel zvažovat možnost vydání, vzhledem k tomu, že zmiňované mapy má k dispozici i na jiných systémech. Toto byla emailová informace přímo z Blaupunktu nebo Teleatlasu ( nejsem si jistý, vzhledem k tomu, že jim psal známý a né já). Každopádně žádný konkrétní termín neuváděli. Možná bude stát za to koupit nejvyšší řadu 2din Kenwoodu. Vzhledem k tomu, že má dotykový display, má i větší zornou plochu displaye, navíc má 2 USB sloty, Slot na iPod, hrajou v něm DVD, rovnou obsahuje i navigační modul Garmin a aktualizace map se provádí pomocí paměťové karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Discovera Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 Dobrý den. Mám na Vás prosbu. Nevlastním toto auto, ale strýc ano. Bohužel je to dovoz z německa a jeho originál autorádio s navigací DX nemá češtinu a prý by potřeboval CD pro východní evropu pokud to říkám správně) prý by tam měla být čeština. Nerozumím tomuhle moc, protože sám vlastním stařičkou leštěnku škoda 130GL, ale i tak bych mu rád pomohl. Prohlížel jsem si tu témata, ale buď jsem slepý nebo jsem to tu nenašel. Za případnou pomoc předem děkuji a samo bych za pomoc zaplatil. Děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 měl jsem stejný problém,že má DX neuměla češtinu.Zajel jsem do škodovky a tam mi to přehráli a bylo po problému.nevím jestli tehdy po mě chtěli 200kč.... Takže začal bych tím.Zeptat se ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Discovera Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 měl jsem stejný problém,že má DX neuměla češtinu.Zajel jsem do škodovky a tam mi to přehráli a bylo po problému.nevím jestli tehdy po mě chtěli 200kč.... Takže začal bych tím.Zeptat se ve škodovce To už zkoušel. V jednom autorizovaném servise mu řekli, že u to udělají za téměř 5 tisíc, že se jedná v podstatě jako by mu to autorádio prodali pro Nás vyrobené a v druhém řekli, že to nejde (neodůvodnili to). :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Hajzlové to jsou.No tak pak někdo z fóra.Cosby do toho dělá a u nás to dělal J-novis,ale nevím co s ním je.Už dlouho jsem ho nepotkal.Ale určitě i další kluci to budou umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Dobrý den. Mám na Vás prosbu. Nevlastním toto auto, ale strýc ano. Bohužel je to dovoz z německa a jeho originál autorádio s navigací DX nemá češtinu a prý by potřeboval CD pro východní evropu pokud to říkám správně) prý by tam měla být čeština. Nerozumím tomuhle moc, protože sám vlastním stařičkou leštěnku škoda 130GL, ale i tak bych mu rád pomohl. Prohlížel jsem si tu témata, ale buď jsem slepý nebo jsem to tu nenašel. Za případnou pomoc předem děkuji a samo bych za pomoc zaplatil. Děkuji všem. češtinu udělám, mapy mám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Discovera Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Ahoj. Mohl bych se s tebou nějak domluvit na spáchání? Nějaké CD co to tam nahraje? Budu rád, když mi pomůžeš a samo zaplatím zadarmo to nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 22. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat jaké máš mapy ..???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 (editace) Kucí kucí,<br /><br />nové mapy čech mám, je to na uložto, hodím pak link na funkční, jen náhodou nemáte někdo nové mapy německa 2010-2011? ten co je na ulozto je mrtvej, nejede ccd.<br /><br /> tady to máte kluci: http://www.ulozto.cz/8135835/skodahome-rar Editováno: 6. Březen 2011, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Bulda* Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 (editace) cus dal bys nam ten link na CR 2011 a jak se to vypaluje normos to nejde co vim diky moc Editováno: 3. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Na 99% to doma nevypálíš,radši tady dej někomu 200-300kč za Cd a ušetříš na zničených CDčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Cccc, proč by to nevypálil? Když se bude snažit... Kdyby nééé, tak nechť mi hošík napíše. Poradím. Já jsem si teď sháněl kopii, protože mé origo CD se nevím proč nějak zakalilo a už skoro nečte a šlo mi to a to jsem rád, že na klávesnici najdu symbol ° ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Páč ne každá vypalovačka to umí vypálit,na noťasu to třeba nemusí nikdo ani zkoušet...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 To potrzuji!! Na noťasu mi to vypalovačka zmatlala... Většinou jsou lepší starší LG, žeeee?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Vzhledemk tomu, ze nekteri nectou nic zpet, davam to znovu i nize: http://www.ulozto.cz/8135835/skodahome-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Ahoj Johane, ale čtou, já když jsem se včera vrátil, tak jsem to hned registroval! Ale malér, pomalu celé odpoledne jsem se snažil to vypálit, ale ani ťuk! Asi opravdu to vypalovačka v noťasu nevezme !? Jinak SZ, díky Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Páč ne každá vypalovačka to umí vypálit,na noťasu to třeba nemusí nikdo ani zkoušet...... Ahoj Johane, ale čtou, já když jsem se včera vrátil, tak jsem to hned registroval! Ale malér, pomalu celé odpoledne jsem se snažil to vypálit, ale ani ťuk! Asi opravdu to vypalovačka v noťasu nevezme !? Jinak SZ, díky Karel No a neříkal jsem to? Některý lidi jsou nepoučitelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 To juke.box: No jo, máš pravdu jako vždy! Ale znáš to? "DŮVĚŘUJ, ALE PROVĚŘUJ" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Nejsem si jist pánové, ale v tom případě mám doma kouzelné všechny 3 vypalovačky! a to zcela náhodně vybrané kousky - 2x ntb a 1x pc - vše mám déle než moji škodnou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) Tak to jsi štastný člověk můžeš to teď zadáčo posílat těm,co tolik štěstí nemají Lanny: Prověřovat se musí Editováno: 8. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurcik Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 ahoj maš 1,8 T 110kw s LPG ? Našiel som supa v de a chcem ho na plyn ako si s tým motorom spokojný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.