mnik Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 nevite v jakych situacich dochazi k automatickemu nastartovani motoru vyslapnutim spojky po te, co jsem motor zadusil pri jizde? z 80% motor naskoci po vymacknuti spojky a u zbytku pripadu se rozne hlaska nastartujte motor manualne, nemuzu vypozorovat zadnou souvislost - jestli je motor zahratej (sam naskocil i pri 60 C oleje , jindy odmitne i pri 90 C) , jestli mam nebo nemam zapnuty auto-stop system (ten mi teda pije krev, to je ale jiny tema) . v manualu jsem o tom nenasel zminku tdi 81 kw 4x4 , zahanu resim v normalnim rezimu (tedy ne v off road mode) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Vím asi co myslíš, je to bohužel problém podtáčení motoru....sjíždím kopec na 4 rychlostní stupeň a dole je vracečka plná kamínků(max. průjezd kolem 30 km/h), tj. brzdím a když to přeženeš a nepodřadíš při 40 km/h na dvojku tak to prostě při brždění samo vypne motor, protože to motor neutáhnul. Už se mi to stalo už asi 2x a jen člověk nerespektuje informaci o podřazení. Start/Stop není problém vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnik Vloženo 18. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2016 jo jo tohle se mi stava casteji - holt nez se s autem zziju. jen jsem chtel pochopit ,kdy po zdechnuti staci zmacknout spojku a jede se dal, a kdy ne. zazil jsem trapnou chvilku v krizovatce , kdy motor zdechl , ja mackal spojku , nic se nedelo , auta se stosuji vsude kolem a az pak si vsimnu te hlasky ze mam startovat manualne , clovek je pak za vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 (editace) Dovolím si otevřít toto téma. Vzhledem k tomu, že hodně střídám auta (soukromé, služební), tak se také čas od času dostávám do situace, kdy se mi podaří Yetiho v křižovatce udusit blbě zvolenou rychlostí a prací se spojkou - potom jako blbec šlapu na spojku a divím se proč to nastartuje a všichni okolo na mě (oprávněně) koukají jako na vola. Nešlo by tohle automatické startování dodělat i do auta bez KESSYStartStop? Editováno: 8. Červen 2019, autor: malé zvíře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Tohle nastartování po chcípnutí kvůli nešikovnosti dělá snad každé auto se start/stop systémem, ne? Asi jediná pozitivní funkce start/stop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Ano, nesouvisí to s Kessy, ale se StartStopem. Otázka je, zda to umí všechny ŠA se StartStop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Samozřejmě že ne KESSY ale Start-Stop Takhle po ránu po mém mozku nemůžete chtít výkony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.