ado1973 Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) Ahojte. Ake mate skusenosti s dolievanim mocoviny do Yeti. Na co dat pozor, typy triky, ako casto dolievate atd. Mam objednany 81 kw motor a caka ma to iste. Tiez by ma zaujimalo ci sa da priebezne kontrolovat mnozstvo adblue pocas jazdy na MFD, resp ci tieto udaje poskytuje len Maxidot, alebo len ked sa dostane pod urcitu hranicu a system ziada okamzite doplnenie. Diki Editováno: 20. leden 2016, autor: ado1973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnik Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Yeti chtěl dolít 5 az 6 l po ujeti prvních 6500. Hlásil dojezd 2400 km. Koupil jsem kanystr 5l ze škoda dílů i s hadici na přelití. První otočení kanystru a močovina cedi mimo hadici do auta. Takže hadici nutno opravdu poradne dotáhnout a první otočení kanystru mimo auto.další nákup asi budu řešit od autobusaku nebo kamionaku za cca 6 Kč za litr. Z toho origo kanystru to bylo cca 40 Kč/l. Kanystr s hadicí tedy jen na přelití a nákup adblue od kámošů.jinak to ani moc nesmrdí. Myslel jsem ze to bude horsi a to přelití jde Teda dost pomalu. Nechtěl bych tu dobu držet 10 l kanystr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Yeti TDI CR AdBlue.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frajmik Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 No nevím nevím mám taky 2.0 81 kW nalítáno něco přes 7100 km a zatím mi to nic nenapsalo, ale jinak jsem už připravený na ten náročný úkon (nádrž v kufru, no mám dost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 2.0. 81kw 4x4 23000 km a dolíval jsem asi 3x plus jednou pouze asi litr, abych nezůstal vyset. Cena rozlévaného 8kč. Ale je to vopruz. To zas nějakej de***l v €U něco vymyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Di_Tox Vloženo 26. Srpna Sdílet Vloženo 26. Srpna Hoj lidi mám asi houpej dotaz ale jak to je u Yeti a adblue dá se koupit nafta po faceliftu ale bez Adblue nebo každé auto ho už má? Facelift je rok 2014 ale adblue se montovalo až 2015 ne? Popřípadě bývá v ojetinách nějaký problém u adblue jak často a je nákladné to řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 31. Srpna Sdílet Vloženo 31. Srpna Ty si dyslektik a dysgrafik ? Protože jinak nechápu formu tvého dotazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nostromo23 Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září Ahoj, dolievanie močoviny (AdBlue) do Yettiho je celkom jednoduché, ale je dobré vedieť pár vecí. AdBlue dolievaj vždy podľa pokynov výrobcu, najmä po prejdení určitých kilometrov alebo keď ťa na to upozorní palubný systém. Čo sa týka kontroly množstva AdBlue počas jazdy, závisí to od výbavy tvojho auta. Maxidot zvyčajne poskytuje presnejšie informácie o množstve AdBlue, vrátane upozornení, keď hladina klesne pod určitú úroveň. Ak máš MFD, môžeš vidieť základné upozornenie, keď je hladina nízka, ale presný stav hladiny počas jazdy nemusí byť zobrazený. Odporúčam mať vždy po ruke aspoň menší zásobník AdBlue, aby si mohol kedykoľvek doliať, ak systém požiada o doplnenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.