Publikováno Leden 23, 20169 r Kluci měl bych prosím dva dotazy. - jde u sedanu udělat otevírání kufru z auta od ovladačů u řadicí páky? - mám L&K a zda se mi že jde strašně málo nebo možná vůbec vyhřívání sedadel. přes tu kůži to jde asi pomaleji,ale nevím nevím. Děkuji za info
Leden 23, 20169 r Máš asi vypálenou dečku, hřeje to dobře a během chvíle. Doporučuji vyzkoušet u někoho jiného
Leden 23, 20169 r Nepozna to, pokud hřeje sedačka málo.. Bude se to muset rozčalounit a vyměnit. Pokud nefunguje, kontrola kabeláže, tlacitka apod Jinak k tomu otevírání si myslím, že by to udělat šlo, pokud máš el. odskok kufru
Leden 23, 20169 r Jinak zkontroluj pojistku č. 37 (přední) a 38 (zadní) v pojistkovém boxu u řidiče v přístrojovce
Leden 23, 20169 r Na blbě fungující vyhřívání sedaček tu najdeš téma. Jinak to opravuje nějaká firma někde u MB a dělají to na počkání co mi říkali teď v pátek v servisu. Dají mi vědět příští týden co by to stálo.
Leden 23, 20169 r Autor Kluci děkuji,kdyby ještě nějaký nápad tak prosím dejte vědět.i tu cenu.moc děkuji
Leden 24, 20169 r Autor Tak jsem to všechno zkoušel. pojistky dobré a nejde levá strana a práva přední trošku zadní více.
Leden 24, 20169 r Ak ti hreju, sedacky aj ked malo, tak vypalena deka nie je! Je to totiz jeden tepelny vodic, ktory je potiahnuty tepelnou buzirkou... Ak sa prepali, tak nehereje vobec. V tomto prispevku som pisal, ako som ju menil: http://forum.skodahome.cz/topic/132005-vyhrev-sedacek/?p=2031902 Je tam aj kolko by mala nova deka mat... Premeras ju zo spodu, ked ju odpojis zo svorkovnice. Ak nehreje vobec, tak vymena ako v mojom prispevku... Upraveno Leden 24, 20169 r od r_e_n_e
Leden 25, 20169 r nech si chlapec zmeria odpor kabla a bude mudrejsi... tak ako som pisal v prispevku...ak tam bude mat vysoky odpor, tak je bud ako pises vypalena alebo prepalena... slovickarcenie mu v tomto pripade nepomoze... Upraveno Leden 25, 20169 r od r_e_n_e
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.