salvic77 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Kluci měl bych prosím dva dotazy. - jde u sedanu udělat otevírání kufru z auta od ovladačů u řadicí páky? - mám L&K a zda se mi že jde strašně málo nebo možná vůbec vyhřívání sedadel. přes tu kůži to jde asi pomaleji,ale nevím nevím. Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Máš asi vypálenou dečku, hřeje to dobře a během chvíle. Doporučuji vyzkoušet u někoho jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salvic77 Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Prosím tě, co to znamená.asi budu muset do servisu,že?pozná to diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Nepozna to, pokud hřeje sedačka málo.. Bude se to muset rozčalounit a vyměnit. Pokud nefunguje, kontrola kabeláže, tlacitka apod Jinak k tomu otevírání si myslím, že by to udělat šlo, pokud máš el. odskok kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salvic77 Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Rozčalounit? No to mne klepne.děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salvic77 Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Jo prosím tě nevíš jestli to má třeba samostatnou pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 A jedou ti nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Jinak zkontroluj pojistku č. 37 (přední) a 38 (zadní) v pojistkovém boxu u řidiče v přístrojovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Na blbě fungující vyhřívání sedaček tu najdeš téma. Jinak to opravuje nějaká firma někde u MB a dělají to na počkání co mi říkali teď v pátek v servisu. Dají mi vědět příští týden co by to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salvic77 Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Kluci děkuji,kdyby ještě nějaký nápad tak prosím dejte vědět.i tu cenu.moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salvic77 Vloženo 24. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Tak jsem to všechno zkoušel. pojistky dobré a nejde levá strana a práva přední trošku zadní více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Vypálený dečky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Měl jsem KO dečku na sedáku u řidiče opraveno na záruku ale stálo by to 3600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 (editace) Ak ti hreju, sedacky aj ked malo, tak vypalena deka nie je! Je to totiz jeden tepelny vodic, ktory je potiahnuty tepelnou buzirkou... Ak sa prepali, tak nehereje vobec. V tomto prispevku som pisal, ako som ju menil: http://forum.skodahome.cz/topic/132005-vyhrev-sedacek/?p=2031902 Je tam aj kolko by mala nova deka mat... Premeras ju zo spodu, ked ju odpojis zo svorkovnice. Ak nehreje vobec, tak vymena ako v mojom prispevku... Editováno: 24. leden 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Ne přepalený, ale vypálený, nevíš jakej je mezi tím rozdíl?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 (editace) nech si chlapec zmeria odpor kabla a bude mudrejsi... tak ako som pisal v prispevku...ak tam bude mat vysoky odpor, tak je bud ako pises vypalena alebo prepalena... slovickarcenie mu v tomto pripade nepomoze... Editováno: 25. leden 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.