KarelM Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 "SunSet jsou skla s vyšším stupněm tónování v zadní části vozu, která Vás chrání před sluncem a zároveň Vám poskytují pocit většího soukromí. Nezanedbatelná je i estetická funkce SunSetu, který je u nového modelu tvořen tónovanými zadními bočními okny a sklem pátých dveří". Máte sklo pátých dveří skutečně tmavší? Mě to tak nepřipadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Mam. Je fakt, ze mozna neni tak tmavy jako ty zadni bocni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 24. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Odstín mám stejný jako u předních, je to v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Ja se Ti zitra podivam. Z hlavy si to nevybavim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 (editace) Ale mám pocit, že to zadní opravdu není tak tmavé. Editováno: 24. leden 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Ten odstin mam take podobny spise prednim dverim nez zadnim, nicmene ze tam ten Sunset opravdu je poznam obvykle podle xenonu auta jedouciho za mnou - na SII bez Sunsetu me ty xenony vzdy oslnovaly ve zpetnem zrcatku, ale u SIII se Sunsetem jsou tlumena a neoslnuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Neoslnuju lebo sa stmavia spatne zrkadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 (editace) Tak jak to je s tím sklem pátých dveří, je stejně tmavé jako skla v zadních dveřích? Mrkněte se, ať to dořeším. Dík. Editováno: 26. leden 2016, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 To okno v pátých dveřích fakt neni tak tmave, jako zadni dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 (editace) Doufám, že se na mně Plzeňáček nebude zlobit, ale dávám tady znova foto Tvého krásného autíčka, zdá se, že sklo pátých dveří je stejně tmavé jako skla zadních dveří. Můžeš mi to omrknout? Editováno: 26. leden 2016, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Děkuju :-) Zlobi se nebudu, dneska mám v plánu to jet umýt po tom minulém týdnu, tak když bude ještě světlo, zkusím to skouknout a nafotit, ale myslím, že to je cca stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Asi z toho nic nepoznas, je to focene telefonem a uz bylo sero... Ale porad si myslim, ze je to cca stejne zatmavene :-) Je to zatmavene dost a hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 V tom případě mám vzadu jiné sklo než Ty, mám tam skoro jako přední. Asi budu muset zjistit nějaké info přímo od zdroje. Každopádně dík za foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 NZ, dej případně vědět, až něco zjistíš, je to zajímavý rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 No ja se dnes dival a řekl bych,ze bocni mam tmavsi nez zadni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 ...zajímavé. Aspoň nejsem sám. Zkusím zjistit jak to vlastně je v SA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Na stání na ulici se sedackami to je zatmavene malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Jeste mi prijde, ze zalezi na uhlu pohledu a taky zda se clovek diva po nebo proti svetlu. Vcera jsem to schvalne jeste jednou obchazel a v urcitej moment mi to prislo tmavy dost, pak zase ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiic Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Sunset je jedna z mála věcí, kterou jsem si na auto nedal. Za 5300,- kč si tam dám raději kvalitní fólie na celé auto včetně předních dveří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 L&K má standard, takže jsme si moc nemohli vybírat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Na přední si folie dát nemůžeš a pokud si je dáš a narazíš na někoho chytrého při bouračce, tak Tě na tom smázne, je to stejné jako s alu koly, které nejsou v TP 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 L&K má standard, takže jsme si moc nemohli vybírat :-) L&K nemá (nyní) SunSet bez příplatku. Ani v paketu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 27. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2016 SunSet je u L&K tuším už v základní výbavě, u Style jsem to měl v paketu Style Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Opravdu v L&K není. Je za příplatek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Vždyť je snadné se o tom přesvědčit v aktuálním ceníku. Naposled byl v základní výbavě L&K v ceníku platném od 20.4.2015. V dalším (23.6.2015) již za výše zmíněný příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.