Plzeňáček Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Ok, já objednával 30.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Ja som si dal radsej kvalitne folie jednak je to lacnejsie ale co je hlavne menej sa nahrieva interier ako pri ztmavenych sklach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Tak hezke folie jako Sunset jsem jeste nevidel. Vetsinou je to hnusne jako "sunset" na Touranu, kde v minule generaci nebyl zeleny, ale neco mezi cernou a hnedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Ze ŠA jsem dostal po dvou týdnech odpověď k SunSetu: "Pokud je vozidlo vybaveno již v základní nebo příplatkové výbavě vyšším stupněm zabarvení zadních bočních oken a zadního okna - Sunset, jsou na všech oknech stejné stupně zabarvení. Provedli jsme namátkovou kontrolu na šesti vozech Superb III s tímto stupněm výbavy a za pomoci měřícího přístroje jsme ověřili, že stupeň zabarvení na všech vozech se shodoval. Je pravdou, že z určitého úhlu se zdá sklo víka zavazadlového prostoru světlejší než boční okna. Při bližším prověření, jak jsme Vás informovali výše, se toto zdání nepotvrdilo." Mé měření nedopadlo tak, jak jejich, takže to budu ještě řešit. Jak, to nevím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Mna ten s3 normalne udivuje. Co vsetko moze byt este na nom zle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 18. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 (editace) Konečný závěr po dalším vyjádření ze SA je následující: Rozdílné hodnoty světelné propustnosti u SIII liftback u zadního skla kufru (57%) a zadních bočních dveří (30%) jsou v pořádku. Důvodem zvýšení propustnosti zadního skla kufru je splnění podmínek homologace.... atd. atd. Z vyjádření ze SA dále vyplývá, že u SIII combi je zadní sklo tmavší (37%) než u liftbacku (57%). Díky velmi vstřícnému postupu servisu, na který jsem se obrátil, jsem se nakonec dověděl vše potřebné. Editováno: 6. Duben 2016, autor: KarelM 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Mna napadlo, ze to moze mat suvis aj so zatmavovacimi zrkadlami. Nakolko aj vonkajsie sa riadia tym senzorom, ktore ma vnutorne. Ja som si sunset nedal, asi dva dni som jazdil bez folii a tie bocne sa zatmavovali celkom dost. Potom som dal dozadu tmave folie a uz tie vonkajsie tak moc nereaguju, kedze ani vnutorne nema tu potrebu tak zatmavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 18. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Může být, ale hlavní vliv tam hraje viditelnost třetího brzdového světla, které je umístěno pod menším úhlem než u combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Asi aj to. Neviem ako robia sunset, lebo dolepenie folie uz na brzdove svetlo nema vplyv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 18. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Podle mě vliv musí mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Nema kedze sa nelepi cez brzdove svetlo. Bol som pri tom ked ju lepili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 18. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Pokud se tam nelepí, tak logicky nemůže mít vliv. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 (editace) :-) Editováno: 18. Březen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.