Dannys Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Ahoj, mám Citigo Elegance plus.Koupil jsem paket Monte Carlo (křídlo,přední lízo) Barva auta je pearl chci to nechat nastříkat na černou ale nevím jakou ? Nejlépe která se dává na Monte carlo.Nevíte někdo kdo barvy ? dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Monte Carlo by měla být černá perleť. Aspoň já ji mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Na výrobním štítku je kód barvy, myslím někde v kufru u rezervy bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dannys Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Dik borci zajdu do Škody a nechám nastříkat a potom namontovat :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Není zač, pak se tu pochlub s výsledkem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Ma někdo zájem o černý packet monte carlo? Kdyžtak napište zprávu .. vše je nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Pozor, černé Monte Carlo má jinou barvu paketu, než ostatní barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 ví nekdo zda pasuji nejake doplnky monte carlo (predni lizatko, zadni kridlo, a zadni difuzor) ze citigo pred faceliftem na citigo po faceliftu?? Predni lizatko asi pasovat nebude, ale ten zadek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 ano, zadek pasuje komplet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Přesně tak Šutrák ví své, vše krom předku pasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Ja uz mam totiz paket na obe Citiga :-) A stale se nemohu rozhodnout, zdali se mi libi puvodni model nebo uplny FL . Ale soused ma ten polovicni FL a az da paket i on, tak provedeme srovnani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 ve skodovce tvrdi, ze pokud je predni lizatko original skoda, tak pasuje i na citigo po faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 cislo dilu 1ST 807795 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Ve Skodovce si z Tebe delaji bud bžundu nebo pred Tebou dela dotycny chytreho. Uchyceni obou lizatek je naprosto rozdilne vzhledem k naprostemu rozdilu narazniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 a kdyz kouknu na eshopy.. tak tam to taky nijak nerozdeluji...maji vsude od roku 2011 do soucasnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 muzes mi teda poradit?? na ktery bude pasovat toto? ja ho nasel prave na citi go po facu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 (editace) Ten, co mas vyfoceny na podlaze pasuje na naraznik s hranatymi mlhovkami a grilem, tedy FL Citigo. Na predFL Citigo, resp. na naraznik s kulatymi mlhovkami nepasuje. Editováno: 27. Duben 2018, autor: Šutrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 @Šutrák : ok diky moc..takze tento co mam , tak bude pasovat na Citigo co by mi ted vyjelo z vyroby nove , jestli to dobre chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Parada..to jsem chtel slyset..jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Takže když nechám toto lizatko+ zadní střešní spoiler a zadní difuzor za 6000 komplet, tak to je dobra cena ne? Vše je nové nepouzite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Bude-li to nalakovano, tak ano, pokud bez laku, tak ne. Nalakovane nakoupis pohodlne na http://www.skoda-parts.cz/ A s chlapikem se da pri osobnim predani domluvit "bez Babise". Pak jsi na cene cca 6400. Ze ja jsem Piskote trochu pred tim nehledal... :-/ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Je to všechno v laku samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 ted jsem koukal ze to tam vyjde na 7756.. al to lizatko je jiny nez nabizim ja. To je lizatko na ty cíga pred FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Ano, ale ma i FL. tech cca 6400 je bez Babise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.