Publikováno Leden 24, 20169 r Ahoj, mám Citigo Elegance plus.Koupil jsem paket Monte Carlo (křídlo,přední lízo) Barva auta je pearl chci to nechat nastříkat na černou ale nevím jakou ? Nejlépe která se dává na Monte carlo.Nevíte někdo kdo barvy ? dík za info
Duben 21, 20187 r ví nekdo zda pasuji nejake doplnky monte carlo (predni lizatko, zadni kridlo, a zadni difuzor) ze citigo pred faceliftem na citigo po faceliftu?? Predni lizatko asi pasovat nebude, ale ten zadek??
Duben 25, 20187 r Ja uz mam totiz paket na obe Citiga :-) A stale se nemohu rozhodnout, zdali se mi libi puvodni model nebo uplny FL . Ale soused ma ten polovicni FL a az da paket i on, tak provedeme srovnani :-)
Duben 27, 20187 r ve skodovce tvrdi, ze pokud je predni lizatko original skoda, tak pasuje i na citigo po faceliftu.
Duben 27, 20187 r Ve Skodovce si z Tebe delaji bud bžundu nebo pred Tebou dela dotycny chytreho. Uchyceni obou lizatek je naprosto rozdilne vzhledem k naprostemu rozdilu narazniku...
Duben 27, 20187 r a kdyz kouknu na eshopy.. tak tam to taky nijak nerozdeluji...maji vsude od roku 2011 do soucasnosti
Duben 27, 20187 r muzes mi teda poradit?? na ktery bude pasovat toto? ja ho nasel prave na citi go po facu
Duben 27, 20187 r Ten, co mas vyfoceny na podlaze pasuje na naraznik s hranatymi mlhovkami a grilem, tedy FL Citigo. Na predFL Citigo, resp. na naraznik s kulatymi mlhovkami nepasuje. Upraveno Duben 27, 20187 r od Šutrák
Duben 27, 20187 r @Šutrák : ok diky moc..takze tento co mam , tak bude pasovat na Citigo co by mi ted vyjelo z vyroby nove , jestli to dobre chapu
Duben 27, 20187 r Takže když nechám toto lizatko+ zadní střešní spoiler a zadní difuzor za 6000 komplet, tak to je dobra cena ne? Vše je nové nepouzite
Duben 27, 20187 r Bude-li to nalakovano, tak ano, pokud bez laku, tak ne. Nalakovane nakoupis pohodlne na http://www.skoda-parts.cz/ A s chlapikem se da pri osobnim predani domluvit "bez Babise". Pak jsi na cene cca 6400. Ze ja jsem Piskote trochu pred tim nehledal... :-/ :-)
Duben 27, 20187 r ted jsem koukal ze to tam vyjde na 7756.. al to lizatko je jiny nez nabizim ja. To je lizatko na ty cíga pred FL?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.