kvetosm Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 jj, chapu..no zitra uz snad bude prodano...akorat neveri, ze je to po FL, tak to musime jet nekam vyzkouset zda to pasuje..on bude mit cigo az za dva mesice :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 28. Duben 2018 Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 (editace) SZ Editováno: 28. Duben 2018, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Šutrák: jak jsem nakoupil tak jsem prodal, já na tom nic neměl ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Tak kdyby mel jeste někdo zájem o paket monte v laku black magic na cigo po facu , tak je zase nějaká sada k mání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 A jaky je teda ze ten kod barvy MC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 @danikd Black Magic - 9910 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.