sisik Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Ahoj, dneska jsem si všiml u své Fabie Combi rok 2005, že mi jde z výfuku nepravidelně kouř a jakoby puká. Otevřel jsem kapotu a všiml jsem si, že i motor vibruje. Možná to dělalo i dříve a je to normální, ale zdá se mi to více a když se soustředím v sedačce, tak vibrace citím taky. Generálka motoru je dělaná 2 roky, takže nevím jestli to může být motorem nebo to má třeba spojitost s výfukem. Nemáte někdo podobnou zkušenost ať vím na co se mám připravit? Nebo to mohou být rozvody nebo vodní pumpa? Nesvítí mi žádná kontrolka - dříve mi při problémech např s cívkou svítila kontrolka motoru. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Takhle se to těžko radí ,chtělo by to asi zajít za nějakým automechanikem aby na to kouknul co a jak.Taky jsem měl tohle auto s tím motorem a bylo v pohodě nic nevibrovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Nekolísají ti otáčky na volnoběh? Co diagnostika? Výpis závad? Takto ti těžko někdo něco smysluplného poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisik Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Když přidám plyn, tak má tendenci motor chcípnout, ale hned se otáčky srovnají. Jinak otáčky jedou v pohodě. Diagnostika se nedělala, chci to napíchnout zítra. Mám ale zkušenost, že pokud nesvítí kontrolka motoru, tak se žádná závada nevypíše :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 (editace) To samé mi dělalo na Nubiře,ale jenom v zimě.Nešel jeden válec.Zkoušel jsem snad všechno možné,ale nic.V létě jezdilo auto v pohodě.Zkontroluj jestli šlapou všechny válce.Napíchnout na VAG je jediná možnost Editováno: 25. leden 2016, autor: Fosgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisik Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Taky mě napadlo, že to bude válec. Dělalo mi to na starém autě, ale to jsem poznal na výkonu. Tady je výkon i spotřeba úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Nubira mi jezdila taky v pohodě,ale druhý válec nešel.Motor vypadal,že vyskočí z auta a z výfuku to prdělo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisik Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Zase že by chtěl vyskočit z auta to se mi nezdá, ale jde to cítit když v klidu sedíš za volantem.... Všiml jsem si toho ale právě díky tomu výfuku, což nasvědčuje, že jeden válec vynechává. Možná špatný kabel nebo svíčka... zkusím na to mrknout ještě za světla, ale pořád mě zaráží, že mi to nevyhodí chybu. Vždycky se rozsvítí kontrolu kvůli každé prkotinu i kvůli poklesu tlaku na válci a teď nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Jaký máš vlastně motor, respektive kód motoru? A proč jsi na něm dělal generálku, co tam odešlo? Kolik km najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.