Publikováno Leden 28, 20169 r Zdarec zháněl jsem rezervu do rapida,z techničáku jsem vyčet že by tam měl být disk 6J15ET38,to stejný má 1 oktávka,tak sem ho sehnal obutý na 195/65/15 bude to pasovat nebo tam musí být 185/60/15?Díky za odpověď
Leden 28, 20169 r Autor Právě mi na tam něco nesedí,dnes jsem koupil u škodovky sadu na výměnu rezervního kola a když polystyren strčím do rezervy a překryju to tím kobercem tak se to na tom polyšu houpe jak na houpčce,tak nevím v čem je problém!asi nejspíš šířka pne ne?
Leden 28, 20169 r Autor Dobrá seženu v pneuservisu jetou gumu 185/60/15 a přehodím to,myslel sem že bude problem v disku!Tak ještě jednou díky.
Leden 30, 20169 r Autor Zdarec tak sem to nechal přezout na 185/60/15 a po vložení toho polystyrenu do rezervy,tak to pořád není vono chtělo by to ještě asi1cm dolů,jenže už se mi to dole opírá o disk a na hoře je ještě mezi tím rantlem na polišu mezera(o to bych to potřeboval níž).Když zaklopím koberec tak je to u prostřed vyboulené.Je tu někdo kdo řešil stejný problém?
Leden 30, 20169 r Zajímavé, já mám 185/60 R15 disk OCTI a do úrovně koberce chybělo asi 2 cm nahoru. Vyřešila to originální polystyrenová vložka do rezervy, která je určena na hever, klíč a další drobnosti. To by muselo dojít k úpravě prolisu podlahy nebo úpravě toho polystyrenu.
Leden 30, 20169 r Autor Hele polystyren koupený ve škodovce asi 944kč 5JA093860 až se vrátí žena s autem vrátí s práce vyfotím.Zdarec
Leden 30, 20169 r Ten rozměr nebyl na rapida, ala na octavii. Jsem zvědavý na foto, jak to že to nesedí.
Leden 30, 20169 r Autor Jakej rozměr myslíš(disku)ten je stejnej na rapida i na octu 6J15ET38 ,jo a ten rozdíl mezi podlahou a deskou s kobercem asi 5mm,no nic přikládám foto(zakrytá rezerva nešla moc vyfotit tak aspoň tohle) tak na to mrkněte
Leden 30, 20169 r Myslel jsem rozmer pneu. Asi to moc řešíš. Kdyby mezi polystyrenem a kobercem kufru byla mezera, tak by ti ten koberec za jizdy o ten polystyren klepal. Asi to tak ma byt, neřež to. Rapid má i větší mouch než toto
Leden 30, 20169 r Klasika, jak se může lišit odhad od oka s měřením. A tuhle malou mezeru neřeš, ničím nepodkládej. Já s to snažil eliminivat samolepicím pryžovým profilem a podlaha kufru (sololit, koberec a druhý oboustranný koberec) klepala při prázdném kufru tak, že jsem zase pěkně vrátil zpět ty originální filcové dorazy, co jsou nalepené na sololitu. Upraveno Leden 30, 20169 r od miklisek
Leden 30, 20169 r Autor Jasně mě zajímaly je názory jiných zde na foru,jestli jim to dělá taky nebo jsem jediný a hledám včem je problém.Jo kdyby měl někdo zájem tak tu mám novou opravnou sadu na pneu(kompresor,lepidlo a polystyrenový výlysek viz foto)Zdarec
Leden 30, 20169 r Miklisku to je to, co jsem psal. Kdyby to uprostřed nebylo podložené polystyrenem, tak při jizdě by tak velká plocha vibrovala a klepala.
Leden 30, 20169 r Právě že když byl sololit nadoraz položený na rezervě nebo na ten polystyren těmi pryžovými profily a podlaha nebyla zatížená, tak to klepalo. Alex 236 máš na sololitu nalepené z výroby ty filcové pásky nebo ne? Jinak tu malou mezeru mezi polystyrenem a podlahou mám vypodloženou stříbrnou fólií na přední sklo. Je to i kvůli odstínění dunění od lavoru rezervy.
Únor 1, 20169 r Autor Jestli máš origo Rapiďáckej tak to je potom jiná,ten může mít jinej prolis po obvodu jak sou ty díry.Nafoť a já to zkouknu.
Únor 1, 20169 r Tak jsem na to koukal a když dám vodováhu z leva doprava na takovy lem bočního koberce, tak mám rezervu 2 cm od polystyrenu. Jen ně tak napadlo, je ten polystyren určitě z rapida?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.