Přejít na obsah

Rezerva škoda Rapid

ALEX 236

Doporučené příspěvky

Právě mi na tam něco nesedí,dnes jsem koupil u škodovky sadu na výměnu rezervního kola a když polystyren strčím do rezervy a překryju to tím kobercem tak se to na tom polyšu houpe jak na houpčce,tak nevím v čem je problém!asi nejspíš šířka pne ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec tak sem to nechal přezout na 185/60/15 a po vložení toho polystyrenu do rezervy,tak to pořád není vono chtělo by to ještě asi1cm dolů,jenže už se mi to dole opírá o disk a na hoře je ještě mezi tím rantlem na polišu mezera(o to bych to potřeboval níž).Když zaklopím koberec tak je to u prostřed vyboulené.Je tu někdo kdo řešil stejný problém?

Odkaz ke komentáři

Zajímavé, já mám 185/60 R15 disk OCTI a do úrovně koberce chybělo asi 2 cm nahoru. Vyřešila to originální polystyrenová vložka do rezervy, která je určena na hever, klíč a další drobnosti. To by muselo dojít k úpravě prolisu podlahy nebo úpravě toho polystyrenu.

Odkaz ke komentáři

Klasika, jak se může lišit odhad od oka s měřením. A tuhle malou mezeru neřeš, ničím nepodkládej. Já s to snažil eliminivat samolepicím pryžovým profilem a podlaha kufru (sololit, koberec a druhý oboustranný koberec) klepala při prázdném kufru tak, že jsem zase pěkně vrátil zpět ty originální filcové dorazy, co jsou nalepené na sololitu.

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři

Právě že když byl sololit nadoraz položený na rezervě nebo na ten polystyren těmi pryžovými profily a podlaha nebyla zatížená, tak to klepalo. Alex 236 máš na sololitu nalepené z výroby ty filcové pásky nebo ne? Jinak tu malou mezeru mezi polystyrenem a podlahou mám vypodloženou stříbrnou fólií na přední sklo. Je to i kvůli odstínění dunění od lavoru rezervy.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...