ALEX 236 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Zdarec zháněl jsem rezervu do rapida,z techničáku jsem vyčet že by tam měl být disk 6J15ET38,to stejný má 1 oktávka,tak sem ho sehnal obutý na 195/65/15 bude to pasovat nebo tam musí být 185/60/15?Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Musí být 185/60 r 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 28. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Právě mi na tam něco nesedí,dnes jsem koupil u škodovky sadu na výměnu rezervního kola a když polystyren strčím do rezervy a překryju to tím kobercem tak se to na tom polyšu houpe jak na houpčce,tak nevím v čem je problém!asi nejspíš šířka pne ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 28. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Hele a disk je v poho s tý 1 okty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Disk je v pohode, pneu je velké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 28. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Dobrá seženu v pneuservisu jetou gumu 185/60/15 a přehodím to,myslel sem že bude problem v disku!Tak ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Zdarec tak sem to nechal přezout na 185/60/15 a po vložení toho polystyrenu do rezervy,tak to pořád není vono chtělo by to ještě asi1cm dolů,jenže už se mi to dole opírá o disk a na hoře je ještě mezi tím rantlem na polišu mezera(o to bych to potřeboval níž).Když zaklopím koberec tak je to u prostřed vyboulené.Je tu někdo kdo řešil stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Zajímavé, já mám 185/60 R15 disk OCTI a do úrovně koberce chybělo asi 2 cm nahoru. Vyřešila to originální polystyrenová vložka do rezervy, která je určena na hever, klíč a další drobnosti. To by muselo dojít k úpravě prolisu podlahy nebo úpravě toho polystyrenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Tak to vyfot jak vypada ten polistiren a jakou to dela bouli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Hele polystyren koupený ve škodovce asi 944kč 5JA093860 až se vrátí žena s autem vrátí s práce vyfotím.Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Ten rozměr nebyl na rapida, ala na octavii. Jsem zvědavý na foto, jak to že to nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Jakej rozměr myslíš(disku)ten je stejnej na rapida i na octu 6J15ET38 ,jo a ten rozdíl mezi podlahou a deskou s kobercem asi 5mm,no nic přikládám foto(zakrytá rezerva nešla moc vyfotit tak aspoň tohle) tak na to mrkněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Myslel jsem rozmer pneu. Asi to moc řešíš. Kdyby mezi polystyrenem a kobercem kufru byla mezera, tak by ti ten koberec za jizdy o ten polystyren klepal. Asi to tak ma byt, neřež to. Rapid má i větší mouch než toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Já jen jestli to tu někdo řešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 (editace) Klasika, jak se může lišit odhad od oka s měřením. A tuhle malou mezeru neřeš, ničím nepodkládej. Já s to snažil eliminivat samolepicím pryžovým profilem a podlaha kufru (sololit, koberec a druhý oboustranný koberec) klepala při prázdném kufru tak, že jsem zase pěkně vrátil zpět ty originální filcové dorazy, co jsou nalepené na sololitu. Editováno: 30. leden 2016, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Jasně mě zajímaly je názory jiných zde na foru,jestli jim to dělá taky nebo jsem jediný a hledám včem je problém.Jo kdyby měl někdo zájem tak tu mám novou opravnou sadu na pneu(kompresor,lepidlo a polystyrenový výlysek viz foto)Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Miklisku to je to, co jsem psal. Kdyby to uprostřed nebylo podložené polystyrenem, tak při jizdě by tak velká plocha vibrovala a klepala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Právě že když byl sololit nadoraz položený na rezervě nebo na ten polystyren těmi pryžovými profily a podlaha nebyla zatížená, tak to klepalo. Alex 236 máš na sololitu nalepené z výroby ty filcové pásky nebo ne? Jinak tu malou mezeru mezi polystyrenem a podlahou mám vypodloženou stříbrnou fólií na přední sklo. Je to i kvůli odstínění dunění od lavoru rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 30. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Jo slabé pásky jsou po všech stranách sololitu a jedna širší u prostřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 (editace) 5 milimetru nehraje roli.... Editováno: 30. leden 2016, autor: mikano1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Mne to tam sedi lepsie a ani tolko nevykuka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Fezoj07,a co máš za disk ten co jsm nafotil já z 1Okty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Ja mam priamo z vyrobi :-) buduci tyzden to mozem nafotit momentalne som mimo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 1. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Jestli máš origo Rapiďáckej tak to je potom jiná,ten může mít jinej prolis po obvodu jak sou ty díry.Nafoť a já to zkouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Tak jsem na to koukal a když dám vodováhu z leva doprava na takovy lem bočního koberce, tak mám rezervu 2 cm od polystyrenu. Jen ně tak napadlo, je ten polystyren určitě z rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.